HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Huopakattoremontti Espoo

Huopakattoremontti Espoo, huolella räätälöityä palvelua suunnittelusta loppusiivoukseen! Sitä saat, kun tilaat huopakattoremontin Espoossa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta.

Toteutamme huopakattoremontit nimittäin aina täysin yksilöllisesti laadittuna ”avaimet käteen”-pakettina. Suunnittelemme jokaisen remonttiprojektin täydellisesti sen mukaan, millainen kohde on kyseessä, mitkä ovat katon tarpeet ja millaisia asioita asiakas itse toivoo uudelta katoltaan.

Rakkaudella räätälöidyn toteutuksen ansiosta voimme mennä takuuseen, että remontin lopputulos on varmasti odotusten mukainen. Lupaamme, että uusi bitumikermikattosi, palahuopakattosi tai kolmiorimakattosi täyttää kaikki odotuksesi niin visuaalisesti kuin teknisestikin!

Eikös vain kuulostakin hyvältä? Ota siis yhteyttä, ja tilaa omakotitalosi, vapaa-ajan asuntosi tai piharakennuksen (esimerkiksi autotallin, varaston, liiterin, aitan tai pihasaunan) huopakattoremontti Espoossa kattoremonttipalvelumme kautta!

Huomaa, että ”avaimet käteen”-pakettimme sisältää kaikki työt sekä materiaalit ja kaluston huopakattosi remontoimiseksi. Työn osuus on kotitalousvähennyskelpoista kulua.

Laita lisäksi korvan taa, että meiltä voit tilata huopakattoremontit Espoon naapurikunnissakin (Helsinki, Vihti, Kirkkonummi, Vantaa, Kauniainen ja Nurmijärvi). Koko Uusimaa taajamakohteista saariin kuuluu kattavaan toimialueeseemme.

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Palahuopakattoremontti Espoo – uutta puhtia vanhallekin talolle!

Palahuopakattoremontti Espoo, uusi palahuopakatto antaa puhtia vanhallekin talolle! Vanhetessaan kaikki huopa- ja palahuopakatot tuppaavat nimittäin nuutumaan silminnähden – kattohuovat menettävät elinvoimaansa vääjäämättä jokaisen kesän ja talven myötä.

Esimerkiksi UV-säteily jättää katolle jälkensä. Auringosta peräisin oleva UV-säteily hajottaa kattohuopien rakennetta ja väripigmenttejä, mikä saa huovat halkeilemaan ja haalistumaan.

Jatkuvan tuotekehityksen vuoksi kattotuotteetkin alkavat näyttää pari vuosikymmentä palveltuaan auttamattoman vanhanaikaisilta. Jos vertaa esimerkiksi nykypäivän lumiesteitä tai kattoikkunoita vaikkapa 2000-luvun alun tuotteisiin, ero on silminnähtävä.

Kun kattohuovat ja kattotuotteet uusitaan palahuopakattoremontin yhteydessä, piristyykin katon ilme kerta laakista. Vaikka katollesi ei tehtäisi merkittäviä muutostöitä, jo pelkästään kattohuopien ja kattotuotteiden uusiminen voi saada naapurinkin hieraisemaan silmiään.

Jos olet kyllästynyt katselemaan omakotitalosi tai vapaa-ajan asuntosi vanhaa, kulahtanutta palahuopakattoparkaa, ota siis yhteyttä – tilaa palahuopakattoremontti Espoossa sijaitsevaan kohteeseesi vaikkapa jo tänään!

Ethän jää kyräilemään vanhan kattorähjäsi alle edes taloudellisista syistä? Kauttamme on saatavilla myös joustavaa remonttirahoitusta, jonka avulla voit maksaa palahuopakattoremontin Espoossa osissa täysin oman rahatilanteesi mukaan mitoitetuissa erissä.

Huopakaton uusiminen Espoo, ei välttämättä vaadi kokonaisvaltaista kattoremonttia

Huopakaton uusiminen Espoo – tiesitkö, että se ei välttämättä vaadi kokonaisvaltaista kattoremonttia? Toisinaan huopakaton uusiminen Espoossa voi onnistua jo niinkin pienellä vaivalla kuin pelkät kattohuovat vaihtamalla.

Hyvällä tuurilla itse asiassa jo uuden pintahuovan asennus vanhan päälle voi tehdä tehtävän. Tässä ratkaisussa vanha katto jätetään siis uuden alle, eikä mitään varsinaisesti pureta pois. Näin säästyy paljon työtunteja ja materiaaleja, minkä vuoksi kattoremontin hintakin on tietysti edullisempi.

Joskus huopakaton uusiminen Espoossa on kuitenkin toteutettava ”Pohjanmaan kautta”. Jos kattosi välistä paljastuu esimerkiksi kosteusvaurioita, notkahtaneita kattorakenteita tai pikku eläinten tekemiä tuhoja, on meidän valitettavasti remontoitava katto kokonaisvaltaisesti ja uusittava kaikki huonokuntoiset osat sekä vesikatolta että yläpohjan puolelta.

Nyt kannattaa kuitenkin jo kutsua asiantuntijamme käymään, niin saat pian luotettavan ja pitkään kokemukseemme nojaavan arvion kattosi kunnosta ja kunnostustarpeista. Käynnin jälkeen voimme tehdä mitä parhaan tarjouksen huopakattosi uusimisesta tarvittavassa laajuudessaan!

Palahuopakaton uusiminen Espoo – uudet huovat, uusi väri?

Palahuopakaton uusiminen Espoo – saisiko olla uudet huovat ja uusi väri? Huopa- ja palahuopakaton uusiminen on mitä paras tilaisuus katon värimuutoksille, sillä huopakaton värin vaihtaminen edellyttää aina kattohuopien tai bitumilaattojen uusimista.

Maalaamalla ei huopa- tai palahuopakaton väriä kannata lähteä muuttelemaan. Katon pinta kuluu kaikenlaisten sää- ja ilmastorasitteiden sekä katolle tehtävien huoltojen vuoksi, joten ennen pitkää katon alkuperäinen väri alkaisi väistämättä pilkistellä maalikerroksen alta. Vuosien vieriessä katto muuttuisi siis kirjavaksi.

Mitä värivaihtoehtoihin tulee, on kattohuopia ja bitumilaattoja saatavana tänä päivänä huikean laajassa väriskaalassa. Tarjolla on niin mustia, harmaita, ruskeita, punaisia, vihreitä kuin sinisiäkin huopia.

Palahuopaa on olemassa jopa kaksivärisenä. Kaksivärisessä palahuovassa kuvion kärki ja tyvi ovat keskenään eri väriset. Tämä tekee jo ennestään eläväpintaisesta katosta vieläkin näyttävämmän näyn.

Huomaa, että vaikka huopakaton värimuutokset onnistuvatkin helposti huopakattoremontin yhteydessä, tarvitaan niihin usein lupa Espoon rakennusvalvontaviranomaiselta. Tarvittaessa autamme kuitenkin mielellämme myös lupa-asioissa, jottei huopa- tai palahuopakaton uusiminen Espoossa sijaitsevassa kohteessasi jäisi kiinni ”pikku jutuista”!

”Onko omakotitaloni, kesämökkini tai piharakennukseni huopakattoremontti jo ajankohtainen?”

Otsikon kysymys saattaa pyöriä jonkun espoolaisen päässä tälläkin hetkellä. Huopakattoremontin ajankohtaisuus on nimittäin asia, joka on kaukana itsestäänselvyydestä.

Ongelmana on, että jokainen huopa- ja bitumikatto Espoossa tulee tiensä päähän täysin yksilölliseen tahtiin. Se, milloin remonttituomio lopulta koittaa, riippuu paljon muun muassa katolle tehdyistä huolloista ja korjaustöistä, asennustyön ja kattomateriaalien laadusta sekä tontilla vallitsevista olosuhteista.

Joissain tapauksissa huopakaton elämänlanka voi katketa esimerkiksi 20-vuotiaana. Tai vaikkapa vain 5-vuotiaana, jos esimerkiksi myrsky kaataa katon päälle puun – siitä rytäkästä ei edes nuori ja täysin terve huopa- tai palahuopakatto selviä todennäköisesti ilman remonttia.

Parhaassa mahdollisessa tapauksessa huopakattoremontti Espoossa sijaitsevassa kohteessasi on kuitenkin tarpeen vasta noin neljäkymmentä vuotta katon asennuksesta. Oikein asennettuna ja hyvin huollettuna tämän päivän huopa- ja bitumikatot kestävät jopa liki puoli vuosisataa.

Saadaksesi täysin varman arvion huopakattoremontin tarpeesta juuri omassa kohteessasi, kannattaa kuitenkin pyytää asiantuntijoitamme vilkaisemaan kattoasi omin silmin. Jos annat luvan, voimme käväistä tekemässä kattoremontin tarvekartoituksen Espoossa myös poissa ollessasi!