HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Hämeenlinna

Katon korjaus Hämeenlinna – Tilanteeseen kuin tilanteeseen löytyy oivallinen ratkaisu tältä katonkorjauspalvelulta! Tiedämme, miten katon korjaus Hämeenlinnassa tulee toteuttaa, vaikka puu olisi kaatunut talon tai mökin katon päälle. Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys on usein edullisempi vaihtoehto kuin kattoremontti, joten jos vain suinkin mahdollista, aloitamme katon korjaamisen. Joka ikinen katon korjaus Hämeenlinnassa tehdään avaimet käteen -periaatteella, eli teemme puolestasi aivan kaiken tarvittavan. Urakkaan voi kuulua niin aluskatteen korjaus (sen on oltava ehjä siltä varalta, että katto vuotaa vielä jonain vähemmän kauniina päivänä) kuin katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauskin.

Aluettamme on koko Kanta-Häme, mutta tarjoamme kattopaikkauksia myös sitä ympäröivillä paikkakunnilla. Voit siis tilata esimerkiksi kattovuodon korjauksen sellaisille paikkakunnille kuin Asikkala, Hausjärvi, Hollola, Tammela tai Urjala. Tarkempi tieto siitä, mitä esimerkiksi myrskyvaurioiden korjaus maksaa, selviää hyvissä ajoin. Ensin meidän on tiedettävä, mitä aaltopeltikatto, palahuopakatto tai esimerkiksi betonitiilikatto tarvitsee tullakseen jälleen huippukuntoon. Kun katon tarpeet on kartoitettu, annamme oivallisen tarjouksen kattosi korjaamisesta. Huomaathan, että kattokorjauksen kustannuksia voi madaltaa entisestään kotitalousvähennyksen avulla. Tästä voi lukea lisää Verohallinnon sivuilta. Muistuttaisimme myös siitä, että yhteistyökumppanimme voi järjestää rahoituksen kattourakallesi.

Tilaa katon korjaus Hämeenlinnaan meiltä silloinkin, kun kyse on jostain pienimuotoisemmasta pulmasta. Ehkä tarvitset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjausta sekä tiivistystä? Kenties katto vuotaa savupiipun juuresta? Onko lumi irrottanut lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin ja kattoon on tullut reikiä? Me korjaamme katot (myös saarikohteissa), ja tarvittaessa toteutamme myös kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihtamisen.

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Hämeenlinna – Kokeneet huopakattoammattilaisemme ovat palveluksessasi

Huopakaton korjaus Hämeenlinna – Kokeneilta huopakattoammattilaisiltamme onnistuu mikä tahansa huopakattotyö! Huopakatto on upea katto, mikä voi kestää todella pitkään, jos siitä pitää huolta. Me teemme mielellämme puolestasi kaikki huopakattotyöt, joten ota yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous bitumikaton kunnostamisesta tai huoltamisesta.

Omakotitalon, autotallin, autokatoksen, varaston, ulkosaunan tai esimerkiksi kesämökin huopakatto on hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa. Näin kaikki pienetkin vauriot ja muutokset tulevat havaittua jo varhaisessa vaiheessa. Jos katolla on reikiä, repeämiä, irvistäviä saumoja, ilmakuplia, ryppyjä tai esimerkiksi irvistäviä saumoja, ota yhteyttä ja tilaa huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus sekä tiivistys. Näin voidaan estää se, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa. Jos huopakaton alle on jo päässyt kosteutta, laitamme kaiken kuntoon.

Vuotaneen huopakaton korjaus Hämeenlinnassa voi sisältää esimerkiksi lahojen puuosien uusimisen (tämä on ainoa tapa sanoa lahovaurioille lopulliset hyvästit). Huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt (esimerkiksi saaressa) voivat sisältää myös märkien villojen uusimisen. Jos villoja ei vaihdeta, voi katon alle kasvaa homekasvustoja, joilla voi olla vaikutusta sisäilman laatuun.

Teetä meillä myös myrskyn vaurioittaman huopakaton korjaus Hämeenlinnassa. Huopakatto tai palahuopakatto voi vaurioitua pahasti, jos puu kaatuu talon päälle, mutta me jos ketkä osaamme toteuttaa huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt myös tällaisessa tilanteessa. Otathan yhteyttä myös tasakaton korjauksen, paikkauksen ja tiivistyksen tiimoilta, sillä huopakaton korjaus Hämeenlinnassa onnistuu kattomuodosta riippumatta.

Peltikaton korjaus Hämeenlinna – Pätevät kattopeltiseppämme pistävät peltikattosi loistokuntoon 

Peltikaton korjaus Hämeenlinna – Päteviin kattopeltiseppiimme ja muihin peltikattoammattilaisiimme voi luottaa joka tilanteessa! Ota yhteyttä, jos aaltopeltikaton, konesaumakaton tai esimerkiksi lukkosaumakaton kunto huolettaa. Me selvitämme, mitä omakotitalon, kesämökin tai vaikkapa piharakennuksen katto tarvitsee. Sen jälkeen annamme kilpailukykyisen tarjouksen peltikaton korjauksesta Hämeenlinnassa. Seuraava askel onkin peltikattopaikkauksen aloittaminen. Korjaamme kattosi täyden palvelun pakettina, eli teemme puolestasi kaiken, mitä kattosi kaipaa – myös mahdolliset peltikattohuollot.

Peltikaton kuntoa kohentavia peltikattohuoltoja ovat esimerkiksi kattopesu ja -maalaus. Jos tarvetta on kattopeltien lisäkiinnityksien asentamiselle, hoidamme homman. Teemme mielellämme myös kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihdon uusiksi kateruuveiksi. Ehkä yläpohjaan olisi hyvä saada lisää eristeitä? Kenties lintuverkot tulisi uusia? Onko piippu aikaa pellittää peltisepäntyönä? Kaikki hoituu, kun asialla ovat meidän ammattilaisemme.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa peltikaton korjaus ja tiivistys aloitetaan, sen parempi. Esimerkiksi heti tuoreeltaan tehty peltikaton reikien paikkaus voi estää peltikattovuodon. Peltikattovuoto ei toki ole mikään hirveä katastrofi, sillä me teemme erinomaisella hinta-laatusuhteella myös vuotavan peltikaton korjauksen Hämeenlinnassa.

Myös esimerkiksi kattopeltien vaihto voi estää sen, että peltikatto vuotaa. Kaiken varalta on hyvä pitää aluskate kunnossa. Tarvittaessa teemme peltikaton aluskatteen korjauksen, paikkauksen ja tiivistyksen. Tämä voi tarkoittaa vaikkapa aluskatteen osittaista uusimista savupiipun kohdalta.

Peltikaton korjaustyöt saaressa tai mantereella voivat tarkoittaa myös peltikaton myrskyvaurioiden korjausta. Tilaa peltikaton korjaus Hämeenlinnaan tästä osoitteesta, jos myrsky irrotti kattopellit tai peltilistat, tai jos myrsky kaatoi puun peltikaton päälle. Tulemme mielellämme pistämään kattosi loistokuntoon!

Tiilikaton korjaus Hämeenlinna – Tiilikaton kunnostus onnistuu meiltä taitavintakin taitavammin ottein

Tiilikaton korjaus Hämeenlinna – Taitavintakin taitavammat tiilikattoammattilaisemme laittavat kattosi mielellään priimakuntoon! Ota siis yhteyttä, jos tarvitset tiilikaton myrskyvaurioiden korjausta, tai jos kattosi on huonossa kunnossa talven jälkeen. Me selvitämme, mitä kattosi tarvitsee, ja sitten teemme puolestasi kaikki ne toimenpiteet, joilla kattosi saadaan jälleen tiiviiksi, toimivaksi ja turvalliseksi.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys voi tarkoittaa vaikkapa rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Uudet tiilet ovat todella kestäviä, mutta ajan hammas nakertaa niitä pikkuhiljaa. Iäkäs ja rapautunut tiili voi hajota, ja silloin se pitää uusia. Tiilenpalasia ei nimittäin voi liimata yhteen tarpeeksi kestävällä ja luotettavalla tavalla.

Mitä enemmän katolla on rikkinäisiä tiiliä, sitä todennäköisempää on, että tiilikatto vuotaa. Rikkinäisten tiilien kohdalta katon alle tihkuva kosteus ei kuitenkaan aiheuta mitään vahinkoa, jos aluskate on ehjä. Ehjä aluskatehan ohjaa kaiken kosteuden pois katon alta. Ai eikö aluskatteesi ole kunnossa? Ei hätää: tilaa tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys meiltä. Tilaa meiltä myös rikkinäisten tiilien vaihto, sillä vesikatteen tiiviyttä kannattaa vaalia aluskatteen olemassaolosta huolimatta.

Tiilikaton korjaustyöt saaressa tai muualla voivat liittyä myös läpivienteihin, eli tiilikaton korjaus Hämeenlinnassa voi tarkoittaa vaikkapa vuotavan piipunjuuren kunnostamista. Sekin on mahdollista, että tarvitset myrskyn vaurioittaman tiilikaton korjausta Hämeenlinnassa. Kenties tuuli on irrottanut harjatiilen, reunatiilen tai jonkin muun kattotiilen? Ehkä myrsky on kaatanut puun tiilikaton päälle? Tilaa tiilikaton korjaus Hämeenlinnaan meiltä, niin saat kaiken kerralla kuntoon.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hämeenlinna – Taiten korjattu aluskate on kullanarvoinen asia  

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hämeenlinna – Teetä aluskatteen kunnostus meidän kattoeksperteillämme, niin lopputuloksessa ei ole nokan kopauttamista! Taitavin ja täsmällisin ottein korjattu aluskate on kullanarvoinen asia, sillä ehjän aluskatteen ansiosta mahdollisista kattovuodoista voidaan selvitä paljon yksinkertaisemmin. Aluskatehan estää kattorakenteita kastumasta ja vaurioitumasta, jos talon katto vuotaa. Aluskate suojelee katon alapuolisia osia myös mahdolliselta kondenssivedeltä.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hämeenlinnassa ei kuitenkaan maksa maltaita. Teemme kaikki kattotyöt kilpailukykyisin hinnoin, eikä esimerkiksi aluskatteen korjaus jiiristä (eli sisätaitteesta) muodosta tähän poikkeusta. Se, mitä rakennuksesi aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hämeenlinnassa maksaa, selviää hyvissä ajoin. Emme voi hinnoitella kattotöitä summamutikassa. Ensin selvitämme, miten peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus sekä tiivistys on tehtävä. Sen jälkeen voimme kertoa, mitä vaikkapa aluskatteen korjaus ja paikkaus savupiipun kohdalta maksaa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hämeenlinnassa voidaan tehdä vaikkapa uusimalla aluskate osittain. Tämä on järkevää varsinkin jos vesikatteella on vielä elinikää jäljellä.

Saattanet miettiä, miksi aluskate tarvitsisi korjausta. No, joskus kyse on asennusvirheistä. Aluskatteen ylösnostot ja tiivistäminen savupiippuun on voitu tehdä puutteellisesti. Puutteita voi olla myös limityksissä, mutta me laitamme kaiken kuntoon. Jos tarvitset aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä läpiviennin (kuten kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken tai ilmanvaihtoputken) kohdalta, kyse voi olla myös aluskatteen kulumisesta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hämeenlinna – Korjaus pelastaa kuluneen läpiviennin

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hämeenlinna – Korjaus onnistuu viimeisen päälle hyvin, kun tilaat sen lahjakkailta kattoammattilaisiltamme! Ota heti yhteyttä, jos katollasi on huonokuntoisia läpivientejä – näin voidaan estää se, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Hämeenlinnassa.

Luota ammattilaisiimme myös silloin, kun ollaan jo siinä pisteessä, että kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku) vuotaa Hämeenlinnassa. Teemme katon korjauksen vuotavan savupiipun, kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta niin hyvin, ettei enää ole pelkoa siitä, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Hämeenlinnassa.