HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Pornainen

Katon korjaus Pornainen – Ammattilaistemme toteuttama katon kunnostus tekee katosta taas turvallisen ja toimivan harjalta räystäille saakka. Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaaminen kauttamme on edullinen ja toimiva ratkaisu. Tee-se-itse-korjauksilla on katolla taipumusta mennä enemmän tai vähemmän pieleen, jolloin yksittäisen paikkauksen sijaan käsissä voi pian olla kattavampaa korjaustarvetta. Kokeneet ammattilaisemme sitä vastoin hoitavat kattosi kerralla kuntoon, turvallisesti ja tyylikkäästi laatutuotteilla sekä yksilöllisenä avaimet käteen- palveluna. Kustannukset jäävät entistä edullisemmiksi, kun hyödynnät kattotyömme kotitalousvähennyksessä. Sivujemme kautta voi kuluihin lisäksi hakea joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Säästä siis aikaa, rahaa sekä hermoja, ja teetä kattokorjaukset kauttamme. Näin jatkat kattosi käyttöikää ja pienennät remonttitarvetta.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Pornaisissa hoituu sujuvasti kauttamme, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta aluskatteen ja yläpohjan korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä kattoturvatuotteiden korjaukset, samoin vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä paikkaukset. Meiltä saat avun, kun katto vuotaa jiiristä tai vaikkapa savupiipun kohdalta. Lisäksi toteutamme taidolla lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset. Ehkä puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Varmaotteiset tekijämme hoitavat kaikki katon korjaukset Pornaisissa, kattavan tietotaidon ja kokemuksen turvin sekä erinomaisella hinta-laatusuhteella. Toimialueeseemme sisältyy Pornaisten ohella muukin Uusimaa, kuten Mäntsälä, Askola, Järvenpää, Sipoo sekä Porvoo. Käsiimme voit uskoa harjakatot, tasakatot, auma- ja taitekatot, sekä kaikki materiaalit tiilestä peltiin ja palahuovasta bitumikermiin. Suoritamme omakotitalon, kesämökin, autotallin ja varaston katon korjaukset, ja kauttamme saat asiantuntevasti tehtyinä myös kunnostukset saarikohteissa. Kun katon korjaus sekä tiivistys hoidetaan hyvissä ajoin kuntoon, katolla säilyy täysi toimivuus ja rakenteilla tiivis suoja. Yksittäiset epäkohdat eivät pääse äitymään kattavaksi remonttitarpeeksi, ja vältetään kosteus- ja lahovauriot sekä vaaralliset sisäilmaongelmat. Kalliiksi tuleekin lähinnä se kattokorjaus, joka jää toteuttamatta. Tee edullinen sijoitus kattosi hyvinvointiin ja tilaa kunnostukset kauttamme!

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Pornainen, tehostamme kattosi toimintakykyä taitavin täsmäpaikkauksin

Huopakaton korjaus Pornainen – vaivaton ja luotettava katon kunnostus hoituu tekijöidemme kautta. On edullisempaa korjata olemassaolevaa kattoa kuin ryhtyä mittavaan remonttiin. Meiltä saat sujuvat huopakaton sekä palahuopakaton paikkaukset pienistä suuriin, kuluneiden saumojen tiivistyksestä myrskyvaurioiden korjauksiin. Paikkaamme katepinnan reiät, repeämät, rypyt, vekit ja painumat, laadukkain tuottein sekä tiivistysmassoin, jotta vedenpitävyys taataan. Huopakaton kuprut eli höyrypussit vaativat erityistä taitoa korjaajaltaan, sillä kate täytyy hetkellisesti leikata auki, tasoittaa ja tiivistää uudelleen. Ammattilaisemme hoitavat täydellä varmuudella tällaisetkin haastavat korjaustyöt. Suoritamme myös tasakaton korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pornaisissa, ja toteutamme kunnostukset sujuvalla palvelulla myös saaressa sijaitsevissa kohteissa. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa monenkin asian tuloksena, mutta yleisimmin kattoa kuitenkin kuluttavat ympäristön arkiset tekijät. Kosteus voi päästä kermien väliin ja näkyvästi pullistaa huovan, ja katepintaan pinttyy myös likaa, humusta, sammalta sekä irtoroskaa. Vanhetessaan huopa vähitellen kuivuu ja halkeilee aiempaa helpommin. Talvella lumi taas voi painaa saumoja ja aiheuttaa vuotoja liitoksiin. Tai ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Meiltä saat pätevät tekijät kaikkiin huopakaton korjauksiin Pornaisissa.

Peltikaton korjaus Pornainen – kunnostus koituu koko talon parhaaksi

Peltikaton korjaus Pornainen, pitävät paikkaukset katollesi tehdään kattopeltiseppiemme toimesta. Mitä aiemmin peltikaton paikkauksiin ryhdytään, sitä edullisempi ne yleensä on toteuttaa. Peltikaton korjaus ja tiivistys tarkoittaa usein hyvin paikallisia täsmätöitä, kuten ruosteenpoistoa, reikien paikkausta sekä yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Jos peltikatto vuotaa kiinnikkeiden kohdalta tai kattopeltien auenneista saumoista, suoritamme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin, tiiveisiin kateruuveihin. Samalla voimme tehdä kattopelteihin tarpeen mukaan lisäkiinnitykset. Näin kattosi saadaan helposti ja huokeasti takaisin vesitiiviiksi. Hoidamme rakenteiden lahovauriokorjaukset, jos vuodot ovat ehtineet yläpohjaan, ja toteutamme peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pornaisissa. Kauttamme saat niin ikään kätevästi peltikaton korjaustyöt saarikohteissa. Kokeneet osaajamme räätälöivät työt aina kattosi tarpeiden mukaan.

Peltikaton korjaus Pornaisissa voi tulla uudellakin katolla ajankohtaiseksi, mikäli tarvitaan vaikkapa lumikuorman tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi repi alas tullessaan tikkaat katolta, tai raapi matkalla peltipinnan piloille. Peltikatto joutuu kohtaamaan myös päivittäiset sään- ja lämpötilanvaihtelut, ja muuttuvissa olosuhteissa kattopellit alkavat elää edestakaisin. Tämä saa kiinnikkeet vähitellen löystymään ja naulat nousemaan ylös, jolloin peltien saumat alkavat irvistää, ja katto lisäksi rämisee tuulella. Myös korroosio jättää kattoon jälkensä ruostevaurioiden muodossa. Meiltä saat täsmätoimet pelastamaan kattosi ennenaikaiselta remontilta.

Tiilikaton korjaus Pornainen, pidämme rakenteiden turvasta huolen

Tiilikaton korjaus Pornainen – täsmäkunnostusten avulla tarjotaan rakenteille tiivis suoja. Kokeneet osaajamme hoitavat paikkaukset huolella ja huokeasti kuntoon. Toteutamme irronneiden, haljenneiden tai muuten rikkinäisten kattotiilien vaihdot, ja tarvittaessa saat meiltä suojakäsittelyn tai uudelleenpinnoituksen katteelle. Tällä tavoin tiilien suojaavuus palautetaan mahdollisimman lähelle alkuperäistä, ja katepinta pystyy jatkossa pitämään entistä paremmin puolensa. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin saakka, tutkimme yläpohjan tilanteen, ja suoritamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Pornaisissa. Meiltä saat niin ikään rakenteiden oikaisut sekä tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset. Lisäksi hoidamme tiilikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Pornaisissa tarvitaan yleensä silloin, kun katepinta viimein antaa periksi vuosia jatkuneelle rasitukselle. Kosteus ja jatkuvat lämpötilanvaihtelut murentavat yhteistuumin tiiltä. Tämä tuhoisa kierre tunnetaan tiilikaton pakkasrapautumisena. Sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti tiilikatteeseen, ja ne syövät katteesta mineraaleja heikentäen tiiltä vähä vähältä. Talvella taakkaa lisää lumikuorma, joka voi painaa rakenteet notkolle. Raskas lumimassa saattaa niin ikään synnyttää saumavuotoja liitoksiin. Tai ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Meiltä hoituvat tällöinkin laatukunnostukset kattosi tarpeiden mukaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pornainen – paikkaus sujuu kauttamme mittatilaustyönä

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pornainen, peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen kunnostus hoituu osaajiemme kautta. Ammattilaisten korjauksista on pitkäaikaista hyötyä, joten ne ovat taloudellisesti kannattava valinta. Kokeneet korjaajamme osaavat katsoa kokonaisuuden kuntoon, niin ettei kattosi yläpohjaan jää kytemään piileviä vikoja. Tämä tekee paikkauksesta helpon ja huolettoman asiakkaan kannalta katsoen, kun katon toimivuus on taatusti priimaa harjapellistä höyrynsulkuun saakka. Paikkaamme aluskatteen reiät, venymät, repeämät ja muut vauriokohdat. Tarpeen mukaan voimme myös vaihtaa vauriokohtiin uutta aluskatetta tilalle. Toteutamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset jiiristä ja sisätaitteesta, samoin muista haastavista elementeistä, kuten vaikkapa savupiipun kohdalta. Varmistamme, että limitykset on tehty riittäviksi koko katon matkalta. Suoritamme myös aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pornaisissa läpivientien kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, viemärintuuletusputken sekä kattovalokuvun kohdalta. Vaihdamme myös huonokuntoiset eristevillat sekä uusimme lahonneet rakenteet. Lisäksi hoidamme tarvittavat parannukset toimivuuteen esimerkiksi yläpohjan ilmanvaihdon osalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pornaisissa voi tulla eteen katon ikääntymisen myötä, tai äkillisten mekaanisten vaurioiden vuoksi, kuten myrskytuhojen johdosta. Valitettavan yleisiä kuitenkin ovat myös asennukseen liittyvät virheet – ammattitaitoinen katon asennus ja korjaus on siis todellakin hintansa väärti. Aluskate on voitu asentaa väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle, niin ettei vesi pääse poistumaan toivottua reittiä katolta räystäille. Tai kenties jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai tiivistekappaleita puuttuu, tai ehkä eristykset on toteutettu huolimattomasti vaikkapa ilmanvaihtokanavien suhteen. Löytyipä katolta sitten tihkuvuotoja tai kosteusvaurioita ja kondenssiongelmia, meiltä saat laadukkaan ja asiantuntevan palvelun kaikkiin aluskatteen korjauksiin.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pornainen – korjaus on kaikin puolin tehokas palvelu ammattilaistemme toimesta

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pornainen – korjaus maksaa itsensä takaisin paremman tiiveyden ja toimivuuden muodossa. On taloudellisesti viisasta korjauttaa läpiviennit ja estää näin isommat ongelmat. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Pornaisissa, kutsu paikalle pätevät tekijämme hoitamaan epäkohdat kuntoon. Vaihdamme kärsineet tiivistykset ja muut vaurioituneet läpiviennin osat, sekä toteutamme paikkaukset rakenteisiin,  jos se kattosi tilanteessa on tarpeen. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Meiltä löydät ammattitaitoisen avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pornaisissa – säästä siis aikaa, rahaa sekä kattoa, ja teetä korjaukset kauttamme!