HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Lohja

Katon korjaus Lohja – hoidamme katon kunnostukset huolellisin ottein sekä kattavan kokemuksen turvin. Korjaustarvetta syntyy katolla kuin katolla jossakin vaiheessa elinkaarta. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Ajoissa tehdyt katon paikkaukset auttavat väistämään isommat remontit, kun yksittäiset epäkohdat hoidetaan kuntoon ennen niiden äitymistä pahemmiksi. Katepintaan iskevät vuosien mittaan monenlaiset ympäristön kulutukset; kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan läpivientien tiivisteet, ja pikkuhiljaa tiilet murentuvat, pelti ruostuu ja huopa halkeilee. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on huonoissa kantimissa. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yllättää uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle sattuvat varoittamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Toteutamme taidokkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lohjalla, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai aluskatteen ja rakenteiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, sadevesijärjestelmien saneeraukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet riippumatta katon mallista tai materiaalista – huopa-, tiili- sekä peltikatteet harjakatosta auma- ja taitekattoon. Suoritamme siististi niin omakotitalon, kesämökin kuin autotallinkin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Palvelualueeseemme sisältyy Lohjan lisäksi muukin Uusimaa; Karkkila, Vihti, Siuntio, Inkoo, Raasepori, Sammatti, Karjalohja ja Nummi-Pusula. Hoidamme korjaukset ammattiottein ja laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Paikkauksilla edistät katon toimintakykyä sekä rakenteiden tiiveyttä ja turvaa – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Lohjalla!

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Lohja, toteutamme katollesi tyylikkäät laatupaikkaukset

Huopakaton korjaus Lohja – varmaotteiset tekijämme hoitavat taidolla kattosi korjaukset ja paikkaukset. Huopakattoa, eli bitumikattoa vaivaavat ajan kanssa muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus syövät suojaavan sirotteen pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat kattoa, halkeilun riski kasvaa. Katteeseen voi syntyä reikiä, painumia, vekkejä, repeämiä tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta. Saumoja nakertavat sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine. Vielä eräs valitettava vaihtoehto ovat huopakaton myrskyvahingot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lohjalla. Katsastamme vaurioiden luonteen sekä laajuuden, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Toteutamme Lohjalla tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Lohja – huolellinen laatutyömme tukee kattosi hyvinvointia

Peltikaton korjaus Lohja, kokeneen sekä laadukkaan kattopalvelun saat helposti ja sujuvasti kauttamme. Paikkaamme muun muassa reiät ja ruostekohdat sekä muut korroosion jäljet. Haastetta katolle tuottavat samaten sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, sadevedet, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet antavat periksi ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on paras katsastaa yläpohjan tilanne – ehkä kaivataankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai kenties kattoon ovat äkisti iskeneet myrsky- tai lumivauriot, jotka voivat tarkoittaa kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi alustasta irti tikkaat sekä kattosillat, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Lohjalla aloitetaan tilannekartoituksesta. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme syntyneet vahingot. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme myös aina huolella; näin massaukset ja tiivistykset saadaan tarttumaan, ja lopputulos on siisti sekä pitävä. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen kohdalta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alun pitäen asennettu liian harvaan. Lisäksi suoritamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Lohjalla, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Lohja, parannamme tiilien toimivuutta sekä turvaa

Tiilikaton korjaus Lohja – kunnostamme kattosi kestämään jälleen monenlaiset ympäristön kulutukset. Tiilikatonkin saattavat yllättää esimerkiksi myrskyn aiheuttamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve kuitenkin kehittyy pikkuhiljaa pidemmän ajan kuluessa, kun tiiliä jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta mineraaleja sekä ujuttaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvälle tiilikatolle tutuksi tulee myös pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Lopulta tiilet rikkoutuvat niin, että vesi pääsee kastelemaan ruodepuut, ja kun tiilten kiinnityskohdat alkavat lahota, katto painuu vähitellen alaspäin. Kun tiilikatto vuotaa, voi olla tarpeen tarkastaa myös yläpohjan ja aluskatteen tilanne. Sieltäkin voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Lohjalla tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin; näin katto välttää vakavammat kosteusvauriot ja turhat, ennenaikaiset remontit. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lohjalla, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen viimeistelynä pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta hapertunut kate saadaan jälleen suojattua sään ja sammaleen uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lohja – paikkauksilla uudistetaan yläpohjan tiiveys

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lohja, tiivis sekä tyylikäs lopputulos hoituu siististi osaajiemme toimesta. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoisia haasteita, kuten kosteus-, home- sekä lahohaittoja tai suoranaisia sisäilmaongelmia. Kun aluskate vuotaa, syyksi voivat paljastua sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Johtuivatpa haasteet sitten mistä tahansa, meiltä saat laatuvarmat korjaustyöt – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lohjalla.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarpeen tullen vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot tai kastuneet villat, ja parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta kohdekaton tarpeiden mukaan. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lohjalla sujuu meiltä myös läpivientien kohdalta; kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lohja – korjaus kohentaa läpivientien toimintakykyä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lohja – korjaus tukee kattosi kuntoa ja tiiveyttä, kun laitat asialle tasokkaan ammattitiimimme. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin sisältyy merkittävä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lohjalla, pelasta katto pahemmilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme ränsistyneet suojapellit ja vanhuuttaan vuotavat tiivisteet. Samoin asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lohjalla – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!