HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Hyvinkää

Katon korjaus Hyvinkää – käsissämme kaikki kunnostukset hoidetaan vahvalla taidolla ja kokenein ottein. Toteutamme niin yksittäisen kattovuodon paikkaukset kuin kattavat rakenteiden korjauksetkin. Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys on kauttamme kohteen mukaan räätälöity palvelu, joka huomioi yksilöllisesti kattosi tarpeet, oli sen malli tai materiaali mikä tahansa. Paikkaamme ja tiivistämme pelti-, tiili-, huopa- sekä palahuopakatot, samoin kaikki katetyypit harjakatosta pulpettiin ja tasakatosta taitekattoon. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset pihavarastoon ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Katon korjaus Hyvinkäällä saattaa tulla tarpeeseen sään ja ajan kulutusten myötä, tai katolta voi löytyä mekaanisia vaurioita tai yksittäisiä epäkohtia toimivuudessa. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Kattoa verottavat vuosien mittaan sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, sammal, lehtiroska, lika sekä auringon voimakas uv-säteily. Vähitellen tiilipinta murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yllättää uuden ja terveenkin katon, mikäli siihen iskevät varoittamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Kokenut kattokorjauspalvelumme hoitaa paikkaukset laidasta laitaan, jiirien ja läpivientien tiivistyksistä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kattoturvatuotteiden kunnostukset samoin kuin vuotavan aluskatteen korjaukset. Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti ja ensiluokkaisin tuottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin lähiseutu ja Uusimaa; Tuusula, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi sekä Vihti. Varmista siis katon toimintakyky ja paranna rakenteiden turvaa – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Hyvinkäällä!

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Hyvinkää, huolellisin ottein ja kokemuksella kauttamme

Huopakaton korjaus Hyvinkää – tyylikäs ja hyvinvoiva katto järjestyy hienosti osaajiemme kautta. Huopakatolla, eli bitumikatolla tyypillinen vaiva ovat katepinnan kuprut ja kulumat. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus verottavat etenkin vanhempaa huopaa, jolloin suojaava sirote kuluu pinnasta pois, ja kate joutuu vaurioille alttiiksi. Ikääntymisen lisäksi kermejä kuivattaa auringon paahtava uv-säteily, mikä heikentää huopien elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Katosta voi löytyä kulumia, reikiä, kupruja, painumia tai repeämiä, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja liitosten kohdalta, kun niihin etsiytyvät sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine. Vuotoherkkiin elementteihin kuuluvat niin ikään huopakaton jiirit ja läpiviennit, tai sitten katto on kärsinyt osansa myrskyn tuomista tuhoista. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta.

Meiltä sujuu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Hyvinkäällä. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja mitoitamme korjaustyöt sen mukaan. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin asennamme tarpeen tullen erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Hoidamme Hyvinkäällä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Hyvinkää, varmistamme peltien vesitiiveyden kuntoon

Peltikaton korjaus Hyvinkää – kunnostamme kattosi täydellä taidolla ja vaurioiden vaatimin tuottein. Paikkaamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Toisinaan vuoto-ongelmien takaa löytyvät sään ja ympäristön kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Seurauksena tästä kiinnikkeet höltyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita paikantua myös yläpohjan ja aluskatteen tienoille – vaikkapa aluskate saattaa olla revennyt tai roikkuva, tai alun perin virheellisesti asennettu. Tai sitten kattoon ovat päässeet käsiksi lumi- tai myrskyvauriot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas tikkaat sekä kattosillat, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Hyvinkäällä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, esimerkiksi lian sekä ruosteen poistot alustasta – näin massaukset saadaan tarttumaan hyvin, ja paikkausjälki on tiivis sekä pitävä. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hyvinkäällä. Lisäksi suoritamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Hyvinkää – paikkaamme sammaleen ja lumikuorman jäljet

Tiilikaton korjaus Hyvinkää, asiantuntevat ammattilaisemme hoitavat kuntoon kaikenkokoiset ja -näköiset vauriot. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat tuhot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisesti haurastuminen kuitenkin tapahtuu tiilikatolla pikkuhiljaa, kun katepintaa jäytävät sammal ja lumi sekä säänvaihteluiden aiheuttama pakkasrapautuminen. Sammal syö katteesta mineraaleja sekä ujuttaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä saumoista sisään. Ikääntyessään tiilikatto huokoistuu lisää sitoen itseensä kosteutta, jonka vuorottaisen jäätymisen ja sulamisen myötä tiilet lopulta rikkoutuvat. Vesi pääsee halkeamista tiilikatteen alle ja lahottaa pikkuhiljaa ruodepuut, jolloin tiilet alkavat painua alemmaksi, kun ne eivät enää ole missään kiinni. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin, täytyy katsastaa myös aluskatteen tilanne. Siitäkin voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Hyvinkäällä ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Suoritamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hyvinkäällä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta haurastunut kate saadaan takaisin turvaan sään ja sammaleen vaaroilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hyvinkää – reiät ja repeämät laadulla kuntoon

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hyvinkää, huolellinen ja pitävä kunnostus hoituu kokeneiden tekijöidemme toimesta. Aluskate auttaa omalta osaltaan ylläpitämään katon toimintakykyä. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, niin ettei se päädy eristeisiin tai muualle yläpohjan rakenteisiin. Jos aluskatteessa kuitenkin on asennusvirheitä tai jonkinlaisia mekaanisia vaurioita, ei vesi pääse ohjautumaan räystäitä kohti, vaan se kastelee ja lahottaa rakenteet. Meiltä saat sujuvat aluskatteen kunnostukset kohteessa kuin kohteessa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hyvinkäällä.

Paikkaamme reiät ja vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, aina katollesi turvallisin tuottein sekä menetelmin räätälöidysti kohteen mukaan. Samalla korjaamme laudoitusten lahovauriot sekä kastuneet eristevillat, ja jos ilmanvaihtoputkia on jäänyt tiivistämättä, hoidamme asian kuntoon. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa kaikkien katon elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hyvinkäällä hoituu meiltä myös läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken ja kattoluukun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hyvinkää – korjaus vahvistaa yläpohjan rakenteiden turvaa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hyvinkää – korjaus pidentää nykykaton elinkaarta, kun laitat asialle laatuvarman ammattitiimimme. Läpiviennit muodostavat huomattavan vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Hyvinkäällä, viisas ratkaisu on pyytää paikalle kokeneet asiantuntijamme. Toteutamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset ja loppuunsa kuluneet suojapellit. Samoin asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hyvinkäällä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!