HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Imatra

Katon korjaus Imatra – Tämän katonkorjauspalvelun käsissä kattosi tykkää olla! Teemme kaikki kattokorjaukset pitkällä kokemuksella ja ensiluokkaisella ammattitaidolla. Meille on suorastaan kunnia-asia saada kattosi kerralla kuntoon, joten emme säästele vaivojamme, kun tulemme korjaamaan peltikattoa, huopakattoa tai tiilikattoa. Tarvittaessa katon korjaus, paikkaus ja tiivistys täydentyy jollain kattohuollolla, sillä kattohuollot auttavat kattoasi pysymään paremmassa kunnossa pidempään.

Tarkastathan kattosi säännöllisesti, niin esimerkiksi vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys voidaan aloittaa hyvissä ajoin. Kattotarkastus voi kertoa myös siitä, että omakotitalon tai mökin katto vuotaa savupiipun juuresta, mutta ei hätää: me tiedämme kyllä, miten kattovuodon korjaus tulee tehdä (riippumatta siitä, mistä kohdasta katto vuotaa).

Kattotarkastusten ansiosta katon korjaus Imatralla voidaan saada tehtyä jo ennen kattovuotoa. Voi olla, että lumi on irrottanut lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja kattoon on tullut reikiä. Kenties tuuli on irrottanut kattotiiliä? Ehkä tarvitset aluskatteen korjausta ja/tai kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihtamista? Ota yhteyttä ja tilaa kotitalousvähennyskelpoinen katon korjaus Imatralle meiltä. Niin myrskyvaurioiden korjauksen kuin esimerkiksi katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksen voi maksaa yhteistyökumppaniltamme saatavalla rahoituksella.

Korjaamme katot myös saarikohteissa sekä esimerkiksi sellaisilla paikkakunnilla kuin Taipalsaari, Rautjärvi, Parikkala, Ruokolahti ja Lappeenranta. Aluettamme on koko Etelä-Karjala, vaikka tämän tekstin aiheena onkin katon korjaus Imatralla. Olemme apunasi myös silloin, kun tilanne on erityisen vakava – kuten silloin, jos jokin puu on kaatunut talon tai mökin katon päälle.

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Imatra – Nopea ja luotettava huopakattokorjaus

Huopakaton korjaus Imatra – Korjaamme kaikenlaiset huopakatot nopeasti ja luotettavasti! Se, mitä huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus sekä tiivistys maksaa, selvitetään tapauskohtaisesti. Huopakattokorjauksen hintaan vaikuttaa monta asiaa – kuten se, kuinka pahoja ja laajalle levinneitä katon vauriot ovat.

Vaikka teemme isotkin huopakattokorjaus kerrassaan erinomaisella hinta-laatusuhteella, kannattaa pyrkiä tilaamaan huopakaton korjaus Imatralle jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Tässä auttaa se, että omakotitalon, mökin, pihasaunan, ulkovaraston tai esimerkiksi autotallin huopakatto tarkastetaan kahdesti vuodessa. Jos kaikki ei ole kunnossa, ota yhteyttä ja tilaa esimerkiksi tasakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys.

Tasakaton korjaus sujuu meiltä varmoin ottein, olemmehan kunnostaneet lukemattomia tasakattoja, ja meillä on kaikki se tietotaito, mitä tasakaton korjaaminen edellyttää. Korjaamme tietenkin myös pulpettikatot, aumakatot, pulpettikatot sekä esimerkiksi harjakatot. Meiltä voit tilata myös kaikki tarvitsemasi huopakattohuollot sekä kattoremontin sitten, kun vanha huopakatto on tullut tiensä päähän. Huopakaton korjaus Imatralla tulee yleensä kattosaneerausta edullisemmaksi vaihtoehdoksi, joten anna meidän selvittää, vieläkö vanhan katon voisi pelastaa. Vaikka kyse olisi siitä, että huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut puun kaaduttua talon päälle, kattoremontti voi olla korvattavissa huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustöillä. Jos puu on kaatunut katolle, huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt saaressa tai muualla voivat ulottua kattorakenteisiin asti. Tällöin huopakattokorjaus sisältää useita työvaiheita.

Huopakaton korjaus Imatralla voi olla myös jokin pienimuotoinen toimenpide. Kyse voi olla vaikkapa siitä, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa jonkin läpiviennin kohdalta, eikä tuolloin välttämättä tarvita muuta kuin läpiviennin tiivistys.

Peltikaton korjaus Imatra – Tämän katonkorjauspalvelun avulla turvaat kattosi kunnon vuodesta toiseen

Peltikaton korjaus Imatra – Kun etsit kokonaisvaltaisesti ja tinkimättömän huolellisesti toimivaa katonkorjauspalvelua, valitse meidät! Me tiedämme, miten konesaumakatot, aaltopeltikatot tai esimerkiksi lukkosaumakatot pidetään kunnossa. Teemme jämptillä tavalla kaikki peltikattokorjaukset peltikaton myrskyvaurioiden korjauksesta lahovaurioiden kunnostukseen. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös kaikki kattohuollot ja muut peltikattotyöt (kuten kattopeltien lisäkiinnityksien asentaminen). Avullamme turvaat peltikattosi kunnon vuodesta toiseen!

Hedelmällinen yhteistyömme alkaa siitä, että otat yhteyttä ja tilaat jonkin peltikaton korjauksen Imatralla. Koska hoidamme peltikaton korjaustyöt myös saaressa, sinun ei tarvitse miettiä sitä, onnistuuko peltikaton korjaus ja tiivistys juuri sinun kohteessasi vai eikö. Meillä on käytössämme niin monipuolinen kalusto, että voimme korjata peltikatot käytännössä ihan missä tahansa.

Sinun ei tarvitse miettiä sitäkään, onko tarvitsemasi peltikaton korjaus Imatralla meille liian pieni tai suuri. Me teemme kernaasti niin kaikista pienimmät peltikattopaikkaukset (kuten peltikaton reikien paikkauksen) kuin ne kaikkein hankalimmatkin peltikattourakat. Peltikaton korjaus Imatralla on normaalia haasteellisempi esimerkiksi silloin, jos peltikattovuoto on ehtinyt aiheuttaa laajamittaisia laho- ja homevaurioita. Siksi siihen, että peltikatto vuotaa, kannattaa puuttua jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa (esimerkiksi teettämällä kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihto uusiksi kateruuveiksi).

Myös myrsky voi tuhota kattoa ikävästi. Kova tuuli voi irrottaa kattopellit tai peltilistat, minkä jälkeen voidaan tarvita kattopeltien vaihtoa. Myrsky voi myös kaataa puun peltikaton päälle. Tämän jälkeen voidaan tarvita useita eri toimenpiteitä, kuten esimerkiksi peltikaton aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä. Anna meidän selvittää ja tehdä se, mitä kattosi kulloinkin tarvitsee!

Tiilikaton korjaus Imatra – Katonkorjauspalvelua siellä missä sinäkin

Tiilikaton korjaus Imatra – Korjaamme tiilikatot siellä, missä tiilikattokorjausta tarvitset! Tiilikaton korjaustyöt onnistuvat ilman muuta myös saaressa, olemmehan varautuneet palvelemaan asiakkaitamme mitä erilaisimmissa kohteissa.

Olemme varautuneet myös mitä erilaisimpiin tiilikattokorjauksiin. Tiilikaton korjauksista, paikkauksista ja tiivistyksistä puhuttaessa tullee ensimmäisenä mieleen rikkinäisten kattotiilien vaihto. Tiiliä voikin mennä rikki useissa eri yhteyksissä – esimerkiksi silloin, jos katon lumitaakka on jakautunut epätasaisesti. Mitä vanhempia tiilet ovat, sitä helpommin ne voivat hajota. Siksi vanhalla tiilikatolla on varottava askeleitaan. Tiilet voivat myös pudota katolta. Kova tuuli voi nimittäin irrottaa jokusen kattotiilen, kuten vaikkapa harjatiilen ja/tai reunatiilen. Jos katollasi on rikkinäisiä tiiliä tai katolta puuttuu tiiliä, ota yhteyttä, ennen kuin tiilikatto vuotaa. Ei syytä huoleen, vaikka katon alle olisi jo päässyt kosteutta, sillä me korjaamme mainiosti myös vuotavat tiilikatot, emmekä unohda kunnostaa katon alle mahdollisesti syntyneitä kosteusvaurioita.

Tiilikaton korjaus Imatralla voi tarkoittaa myös tiilikaton aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä. Tarvetta voi olla tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukselle. Kyse ei aina ole vain irronneista kattotiilistä tai kattotarvikkeista. Saatat tarvita tiilikaton korjausta Imatralla siksi, että myrsky on kaatanut puun talon päälle. Me tiedämme, miten toimia, joten luota ammattilaisiimme. Kun tiilikaton korjaus Imatralla on ohi, voimme tehdä jonkin tiilikattohuollon. Esimerkiksi roskien poisto katolta on tuiki tärkeä toimenpide. Mitä vähemmän tiilikatolla on lehtiä, havunneulasia ja muita roskia, sen parempi, sillä roskat hidastavat katon kuivumista sateen tai talven jälkeen.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Imatra – Meiltä on helppoa tilata aluskatteen kunnostus

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Imatra – Aluskatteen kunnostus sujuu alusta loppuun erittäin helposti, kun asioit kanssamme! Me olemme olemassa siksi, että selviäisit kaikista kattotöistäsi mahdollisimman vaivattomasti. Olemmekin tehneet kanssamme asioimisesta mahdollisimman helppoa. Kokeile itse, miten helposti aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Imatralla onnistuu, eli ota yhteyttä ja tilaa vaikkapa aluskatteen korjaus ja paikkaus savupiipun kohdalta!

Yksi yhteydenotto riittää. Sen jälkeen me otamme kontollemme peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjauksen, paikkauksen sekä tiivistyksen. Hoidamme homman avaimet käteen -periaatteella, eli sinun ei tarvitse osallistua aluskatteen korjaukseen, paikkaukseen ja tiivistykseen Imatralla enää millään tavalla. Saat tarjouksen jo hyvissä ajoin, eikä aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Imatralla kestää kauaa.

Kun aluskatteen paikkaus (kuten aluskatteen korjaus jiiristä eli sisätaitteesta) on tehty, voimme tehdä muita kattotöitä. Urakkaan voidaan yhdistää vaikkapa rännien puhdistus tai savupiipun pellitys. Voimme hoitaa puolestasi myös katon harjauksen, sammaleiden poiston, rikkinäisten tiilien vaihdon tai vaikkapa ruostevaurioiden kunnostuksen.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys esimerkiksi jonkin läpiviennin (kuten kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken tai ilmanvaihtoputken) kohdalta on hyvä aloittaa jo varhaisessa vaiheessa. Jotta kattokorjaus ei lykkääntyisi, tarkastathan aluskatteesi (ja vesikatteesi) kunnon usein. Mikäli kaikki ei ole kunnossa, ota yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun, joka tietää kaiken esimerkiksi siitä, miten aluskatteen ylösnostot ja tiivistäminen savupiippuun kuuluu toteuttaa.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Imatra – Korjaus on jotain, missä loistamme

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Imatra – Korjaus kannattaa tilata loistavilta ammattilaisiltamme! Ota yhteyttä, niin pääset seuraamaan, kuinka arjen osaajat loistavat katollasi.

Katon korjaus vuotavan savupiipun, kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta toteutetaan aina täyden palvelun pakettina. Korjaamme kaiken, mitä on aiheutunut siitä, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti on vuotanut Imatralla.

Luota siis parhaisiin ammattilaisiin ja ota yhteyttä meihin heti, kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Imatralla!