HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Myrskylä

Katon korjaus Myrskylä – Palkintona pitkä ja laadukas katon käyttökaari, kun jätät työt kokeneiden osaajiemme käsiin. Jokainen katto vaatii korjaustoimia jossakin vaiheessa elinkaarta. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Ajoissa tehdyt katon paikkaukset auttavat välttämään isommat ongelmat, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Katepintaan iskevät vuosien mittaan monenlaiset ympäristön kulutukset, kuten kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon voimakas uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan läpivientien tiivisteet, ja pikkuhiljaa tiilet murentuvat, pelti ruostuu ja huopa halkeilee. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on huonolla tolalla. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yllättää uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle sattuvat varoittamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Meiltä saat taidokkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Myrskylässä, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai lumi- sekä myrskyvaurioiden korjausta. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet riippumatta katon mallista tai materiaalista – huopa-, tiili- sekä peltikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Suoritamme siististi niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Toteutamme korjaukset asiakaslähtöisesti laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Toimialueeseemme sisältyy Myrskylän ohella muukin Uusimaa; Porvoo, Loviisa, Lapinjärvi, Askola ja Pukkila. Hanki siis kattotöihin parasta palvelua helposti ja huokeasti kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Myrskylässä!

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Myrskylä, paikkaus tuo katolle pitkäaikaista hyötyä

Huopakaton korjaus Myrskylä – kunnostamme pätevin ammattiottein niin pienet kuin suuretkin vauriot. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat yllättää muun muassa myrskytuhot. Kenties myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattoa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Huopakaton laittavat kuitenkin lujille myös arkiset ympäristön kulutukset, kuten sammalkasvusto ja lumikuorma sekä auringon paahtava uv-säteily. Kermeistä aluksi löytyvä sirotepinta kuluu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilua tapahtuu helpommin. Katteeseen voi ilmestyä kulumia, painumia, reikiä, repeämiä tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa katepinnan liitoskohdista – erityisen vuotoherkkiin elementteihin kuuluvat saumat, jiirit sekä läpiviennit.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Myrskylässä, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme aina paikkausaineet ja -menetelmät huolella kohteelle sopiviksi, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen sekä kaikin puolin toimivan tuloksen. Tiivistämme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki pullistumien tasoitusta varten. Toteutamme Myrskylässä tarpeen mukaan myös kokonaisvaltaisemmat korjaustyöt, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Myrskylä, taidokkaana täsmätyönä kohteeseen kuin kohteeseen

Peltikaton korjaus Myrskylä – tilanteeseen räätälöidyt täsmäpaikkauksemme uudistavat kattosi tiiveyden. Kunnostamme esimerkiksi korroosion jäljet, kuten reiät sekä ruostekohdat katteesta. Muihin peltikaton uhkiin kuuluvat sään ja ympäristön rasitukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Seurauksena tästä kiinnikkeet höltyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä kautta kosteuden hapertama. Tai ehkäpä kattoon ovat päässeet käsiksi myrsky- tai lumivauriot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Myrskylässä aloitetaan tilannekartoituksella. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme mahdolliset vahingot. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme myös tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta; näin massaukset saadaan tarttumaan hyvin, ja lopputulos on tiivis sekä pitävä. Hoidamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Myrskylässä. Lisäksi suoritamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Myrskylä – tiivistykset hoituvat meiltä tyylipuhtaasti

Tiilikaton korjaus Myrskylä, tehokas palvelumme toteuttaa kunnostukset ensiluokkaisella taidolla. Lujatekoinen tiilikattokin kärsii osansa sään ja ympäristön kulutuksista. Esimerkiksi sammal ja jäkälä ujuttavat juurensa huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella omat haasteensa aiheuttaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvä tiilikatto myös haurastuu lisää sitoen itseensä kosteutta, joka toistuvissa lämpötilanvaihteluissa vuoroin jäätyy ja sulaa. Tätä tuhoisaa kierrettä kutsutaan tiilikaton pakkasrapautumiseksi, ja lopulta tiilet rikkoutuvat niin, että vesi päätyy ruodepuihin asti. Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on paras tutkia myös yläpohjan tilanne – kenties kaivataankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Myrskylässä ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Toteutamme myös tiilikaton lahovauriopaikkaukset ja painuneen rakenteen oikaisut, myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Myrskylässä viimeistellään kuluneiden tiilten pintakäsittelyllä, jotta hapertunut kate saa taas asianmukaisen suojan kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Myrskylä – huolellinen laatutyömme tukee kattosi hyvinvointia

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Myrskylä, luotettavan ja laadukkaan korjauspalvelun saat kokeneiden osaajiemme toimesta. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoisia haasteita, kuten kosteus-, home- sekä lahohaittoja tai suoranaisia sisäilmaongelmia. Kun aluskate vuotaa, syyksi voivat paljastua sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Suoritamme kattavalla tietotaidolla kaikki aluskatteen korjaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Myrskylässä.

Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja kattotöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan yleisen tilanteen. Tärkeässä roolissa toimivuuden kannalta on riittävä ilmanvaihto, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos kattosi tilanne niin vaatii. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Myrskylässä sujuu meiltä myös läpivientien kohdalta; kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Myrskylä – korjaus pitää kattosi käyttövarmuutta yllä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Myrskylä – korjaus tehostaa kattosi toimintavarmuutta, kun jätät työt pätevien ammattilaistemme käsiin. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Myrskylässä, turvallinen ratkaisu on pyytää paikalle kokeneet kattoasiantuntijamme. Toteutamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja loppuunsa kuluneet suojapellit. Lisäksi asennamme läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Myrskylässä – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!