HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Lappeenranta

Katon korjaus Lappeenranta – Lahjakkaat kattoammattilaisemme korjaavat katon kuin katon! Ota yhteyttä ja tilaa kesämökin, omakotitalon, autotallin tai vaikka rantasaunan katon korjaus Lappeenrantaan, niin ammattilaisemme rientävät paikalle laittamaan kaiken kuntoon.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys suunnitellaan huolellisesti etukäteen, mikä onkin tärkeää. Mitään olennaista ei saa unohtaa, kun on kyse katon korjauksesta Lappeenrannassa. Esimerkiksi kattovuodon korjaus voi sisältää monia työvaiheita, eikä niistä mitään saa jättää väliin.

Kun katto vuotaa, kyse voi olla esimerkiksi huonokuntoisesta läpiviennistä. Vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys pitää tehdä niin, ettei katon alle enää pääse vettä. Tarvittaessa katon korjaus Lappeenrannassa täydentyy aluskatteen korjauksella. Mikäli aluskate on ollut rikki katon vuotaessa, katon alle on voinut syntyä kosteusvaurioita. Hoidamme myös katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksen, mikä voi käytännön tasolla tarkoittaa esimerkiksi kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihtamista.

Myös myrskyvaurioiden korjaus voi sisältää useita työvaiheita, mitkä ulottuvat kattorakenteisiin asti. Näin on etenkin silloin, jos puu on kaatunut talon tai mökin katon päälle. Luota meihin, niin katon korjaus Lappeenrannassa etenee parhaalla mahdollisella tavalla. Lopuksi voit hakea kotitalousvähennystä. Joko mainitsimme kattotöiden rahoituksen, mitä voi hakea yhteistyökumppaniltamme?

Aluetta, jolla korjaamme kattoja, on koko Etelä-Karjala ympäristöineen. Jos siis katto vuotaa piipun kohdalta, ota yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun riippumatta siitä, onko paikkakunnan nimi Imatra, Luumäki, Miehikkälä, Ruokolahti vaiko kenties Taipalsaari. Toimi näin myös silloin, jos lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja kattoon tuli reikiä. Korjaamme katot myös saarikohteissa!

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Lappeenranta – Huopakattoammattilaisemme paikkaavat taidolla myös tasakatot

Huopakaton korjaus Lappeenranta – Huopakattoammattilaisemme tarttuvat mielellään kaikkiin huopakattokorjauksiin, joten ota yhteyttä ja pyydä oivallinen tarjous ammattitaidolla tehtävästä kattourakasta! Huopakaton korjaus Lappeenrannassa voi jatkua joillain kattohuolloilla, kuten vaikkapa roskien poistolla ja huopakaton pinnoituksella. Jos et tarvitse mitään huopakattohuoltoa, teemme ”vain” huopakaton tai palahuopakaton korjauksen, paikkauksen sekä tiivistyksen. Laitoimme vain-sanan lainausmerkkeihin, koska kaikki huopakattopaikkaukset ovat todella tärkeitä töitä.

Esimerkiksi huopakaton reikien paikkauksen, läpivientien tiivistyksen tai irronneiden palahuopapaanujen liimauksen avulla voidaan estää se, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa. Huopakattovuoto ei ole mikään leikin asia. Se voi johtaa laho- ja homevaurioihin. Me osaamme korjata myös vuotavat huopakatot ja niiden alta mahdollisesti löytyvät kosteusvauriot, mutta sinun ja rakennuksesi kannalta on parempi, jos kattoa aletaan korjata jo ennen kosteusvaurioiden syntymistä. Katto onkin hyvä kuntotarkastaa kahdesti vuodessa. Näin esimerkiksi huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt saadaan tehtyä jo varhaisessa vaiheessa.

Myrskyn vaurioittaman huopakaton korjaus Lappeenrannassa voi tarkoittaa vaikkapa revenneen vuodan paikkaamista tai uusimista. Joskus käy pahemmin. Huopakatto tai palahuopakatto voi vaurioitua vaikkapa siksi, että puu kaatuu talon päälle. Tilaa huopakaton korjaus Lappeenrantaan tuolloinkin meiltä, niin saat kaiken kerralla kuntoon.

Huopakaton ja palahuopakaton korjaustyöt onnistuvat myös saarikohteissa, sillä meillä on käytössämme varsin monipuolinen kalusto (ahkerista ammattilaisista puhumattakaan). Ehkä tarvitset tasakaton korjausta, paikkausta ja tiivistystä? Luota silloinkin meihin, sillä ammattiosaajamme tietävät kaiken myös tasakatoista ja niiden erityistarpeista. Tasakaton paikkaus sujuu meiltä taitavasti ja vieläpä varsin kohtuullisella hinnalla.

Peltikaton korjaus Lappeenranta – Peltikattojen kunnostaminen on meille suuri ilo

Peltikaton korjaus Lappeenranta – Peltikattokorjaus on ilomme, ja uskomme sinunkin ilahtuvan ensiluokkaisella hinta-laatusuhteella tehtävästä peltikattopaikkauksesta, minkä jälkeen voit taas luottaa kattoosi! Kun kesämökin, ulkorakennuksen tai esimerkiksi omakotitalon peltikaton korjaus ja tiivistys on ohi, tiedät kattosi olevan taas tiivis ja toimiva.

Tarvittaessa peltikaton korjaus Lappeenrannassa jatkuu jollain peltikaton yleiskuntoa, ulkonäköä ja/tai rasituksensietokykyä kohentavalla toimenpiteellä. Kyse voi olla vaikkapa peltikaton maalauksesta, sillä uusi maalipinta suojaa kattoa ruosteelta, mistä peltikaton reikien paikkaus varsin usein johtuu. Mitä paremmiksi ruostevauriot pääsevät, sitä todennäköisempää on, että peltikatto vuotaa.

Kattopeltien vaihto tai muu peltikattopaikkaus voi täydentyä myös peltikaton aluskatteen korjauksella, paikkauksella ja tiivistyksellä. Onkin tärkeää, että aluskate on ehjä, sillä se suojaa katon alapuolisia osia sekä peltikattovuodoilta että kondenssivedeltä.

Esimerkiksi peltikaton myrskyvaurioiden korjaus voi jatkua vaikkapa kattopeltien lisäkiinnityksien asentamisella. Niiden avulla voidaan välttyä uusilta myrskyvaurioilta (eli siltä, että myrsky irrottaisi kattopellit tai peltilistat). Jotta myrsky ei kaataisi puuta peltikaton päälle, neuvomme poistattamaan kaikki vanhat ja huonokuntoiset puut talon luota.

Peltikaton korjaustyöt saaressa tai mantereella voivat jatkua myös niin, että toteutamme kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihdon uusiksi kateruuveiksi. Joissain tapauksissa peltikaton korjaus Lappeenrannassa voi jatkua yläpohjan lisälämmöneristyksellä, lintuverkkojen asentamisella tai vaikkapa rännien puhdistuksella.

Se, miten juuri sinun peltikattosi korjaus Lappeenrannassa tulee tehdä, selvitetään pian yhteydenottosi jälkeen. Samalla selviää se, mitä lisätöitä peltikattokorjaukseen olisi hyvä yhdistää, ja mitä koko lysti kustantaisi. Meidät tuntien luvassa on erittäin kilpailukykyinen tarjous!

Tiilikaton korjaus Lappeenranta – Tiilikaton tiivistys etenee meiltä verrattoman hyvin 

Tiilikaton korjaus Lappeenranta – Verrattoman hyvät tiilikattoammattilaisemme kunnostavat tiilikattosi suorastaan ennennäkemättömän taidokkaasti! Lopputulos on niin tiivis ja kestävä, ettei paremmasta väliä. Jos tiilikattokorjauksen yhteydessä on tehty jokin kattohuolto, myös katon ulkonäkö herättää ihastusta (todennäköisesti myös ohikulkijoissa ja naapureissa).

Lisäksi tiilikattopaikkaus etenee meiltä nopeasti ja kaikin puolin sujuvasti. Hintakaan ei ole ongelma, sillä hinnoittelemme tiilikaton korjauksen, paikkauksen ja tiivistyksen varsin maltillisesti. Vaadi sinäkin parasta, ja tilaa tiilikaton korjaus Lappeenrantaan meiltä!

Ei ole sellaista tiilikattokorjausta, mitä ei voisi tilata vertaansa vailla olevilta tiilikattoammattilaisiltamme. Teemme kernaasti kaikki pienetkin tiilikattopaikkaukset, kuten vaikkapa rikkinäisten kattotiilien vaihdon. Pienilläkin kattopaikkauksilla on suuri merkitys, koska niiden avulla voidaan estää se, että tiilikatto vuotaa. Hiljattain alkanut tiilikattovuoto ei ole mikään katastrofi (riittää, että tilaa tiilikaton korjauksen Lappeenrantaan meiltä, niin tulemme laittamaan kaiken kuntoon), mutta jos tilanne jatkuu pitkään, katon yleiskunto voi olennaisesti heikentyä.

Pitkään jatkunut tiilikattovuoto voi jopa aikaistaa kattoremonttia! Sitä et varmaankaan halua, joten tarkastathan tiilikattosi kunnon usein. Jos huomaat tarvitsevasi esimerkiksi tiilikaton myrskyvaurioiden korjausta, ota yhteyttä meihin, niin aloitamme tiilikaton korjaustyöt saaressa tai missä tahansa muualla turhia viivyttelemättä. Tiedämme, mitä meidän tulee tehdä, jos vaikka tuuli on irrottanut harjatiilen, reunatiilen tai jonkin muun kattotiilen. Osaamme toimia oikein silloinkin, jos myrsky on kaatanut puun talon päälle. Tuolloin tiilikaton korjaus Lappeenrannassa voi ulottua kattorakenteisiin asti. Lisäksi voi olla tarvetta tiilikaton aluskatteen korjaukselle, paikkaukselle ja tiivistykselle, mutta me hoidamme kaiken verrattoman hyvin!

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenranta – Tiivistämme kaikkien rakennusten aluskatteet

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenranta – Aluskatteen korjaus on meidän heiniämme! Kun siis tarvitset peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjausta, paikkausta sekä tiivistystä, ota yhteyttä kattoammattilaisiimme. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenrannassa sujuu aina yhtä hyvin, eli sillä ei ole väliä, millaisen rakennuksen aluskatteesta on kyse tai mitä aluskatteelle on tapahtunut.

Jos tarvitset aluskatteen korjausta jiiristä (eli sisätaitteesta), aluskatteelle on todennäköisesti tapahtunut jotain ikävää. Se voi olla jotain äkillistä tai vaihtoehtoisesti pitkän ajan sisällä vähitellen tapahtunutta. Toki aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenrannassa voi johtua myös aikoinaan tehdyistä asennusvirheistä. Tämän välttämiseksi aluskatteen asennus kannattaa aina tilata alan ammattilaisilta.

Jos nyt kuitenkin on niin, että esimerkiksi aluskatteen ylösnostot ja tiivistäminen savupiippuun on aikoinaan tehty väärin, ei syytä huoleen. Me teemme aluskatteen korjauksen, paikkauksen ja tiivistyksen esimerkiksi jonkin läpiviennin (kuten kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken tai ilmanvaihtoputken) kohdalta erinomaisella hinta-laatusuhteella. Kun esimerkiksi aluskatteen korjaus ja paikkaus savupiipun kohdalta on ohi, voit taas luottaa aluskatteeseesi.

Jotta aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenrannassa saataisiin hoidettua ennen kuin huonokuntoisesta aluskatteesta koituu mitään harmia, kannattaa aluskatteen kuntoa pitää silmällä. Tarkastathan kaikkien rakennusten aluskatteet säännöllisesti (mieluiten aina puolivuosittaisten kattotarkastusten yhteydessä), vaikkei sinulla olisikaan syytä uskoa, että jotain on vialla.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lappeenranta – Korjaus sopii meille kuin nenä päähän 

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lappeenranta – Korjaus on jotain, missä loistamme!

Tilaa siis kattoläpiviennin korjaus tästä osoitteesta, jos kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku) vuotaa Lappeenrannassa.

Toteutamme katon korjauksen vuotavan savupiipun, kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta avaimet käteen -periaatteella.

Kunnostamme siis myös kosteusvauriot, jos niitä on syntynyt silloin, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti on vuotanut Lappeenrannassa.

Otathan yhteyttä heti huomatessasi, että jokin kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku) vuotaa Lappeenrannassa.