HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Kotka

Katon korjaus Kotka – Katon kunnostus tehdään toimestamme huolellisella toteutuksella ja ensiluokkaisin tuloksin. Katon korjaustarvetta syntyy jokaisella katolla jossakin vaiheessa elinkaarta. Ongelmia voivat tuottaa ruostuneet rännit ja falskaavat tai vioittuneet jiirit, revennyt aluskate, puutteellinen ilmanvaihto sekä muut epäkohdat katon toimivuudessa. Tai ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Kattoa verottavat ajan saatossa monenlaiset ympäristön rasitukset, kuten kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan läpivientien tiivisteet, ja vähitellen pellit ruostuvat, huopa halkeilee ja tiili murentuu. Tilannetta pahentaa edelleen, jos katon huolto on heikoissa kantimissa. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Toisaalta korjaustarve voi päästä yllättämään uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle sattuvat varoittamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Toteutamme tyylikkäät katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kotkassa, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet riippumatta katon mallista tai materiaalista – harja-, auma-, mansardi- ja tasakatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Suoritamme sujuvasti omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa ympäri vuoden avaimet käteen- periaatteella, laatutuottein sekä -menetelmin aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti koko Kymenlaakso; Pyhtää, Hamina, Miehikkälä, Virolahti, Kouvola, Karhula, Kymi ja Haapasaari. Meiltä saat katolle luotettavat tekijät sekä loistavan lopputuloksen – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Kotkassa!

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Kotka, palkintona pitkä ja laadukas käyttökaari

Huopakaton korjaus Kotka – pätevät paikkauksemme tukevat kattosi tiiveyttä ja hyvinvointia. Huopakatolla, eli bitumikatolla haastetta tuottavat muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus kuluttavat suojaavan sirotteen pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kermeihin voi ilmestyä repeämiä, kupruja, painumia, reikiä tai vekkejä, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitoksista, jiireistä tai läpivienneistä. Saumoja nakertavat sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine. Vielä eräs varteenotettava vaihtoehto ovat huopakaton myrskyvahingot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vioitti kattotekniikkaa.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kotkassa. Valitsemme kaikki tarveaineet ja työkalut huolella kohteen mukaan. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Saat meiltä Kotkassa tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Kotka – tunnollinen palvelumme pelastaa kattosi

Peltikaton korjaus Kotka, kokeneet osaajamme paikkaavat katoltasi reiät ja ruostekohdat. Korroosio iskee herkästi etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Myös hyvin huollettu peltikatto voi joutua kärsimään vuoto- ja tiiveysongelmista, sillä sään- ja lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet höllentyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä kautta kosteuden hapertama. Tai ehkäpä kattoon ovat päässeet käsiksi myrskyn tai lumen tekemät vauriot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, niin että peltiin syntyi reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kotkassa aloitetaan tilannekartoituksella, sekä huolella hoidetuilla pohjatöillä, kuten lian- ja ruosteenpoistolla. Kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi, riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, jos se kohdekaton kannalta on kätevämpää. Hoidamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Kotkassa. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kotka – huolelliset kunnostukset kattosi ehdoilla takaavat parhaan tiiveyden

Tiilikaton korjaus Kotka, kohennamme kattosi vedenpitävyyttä ja sitä kautta rakenteiden turvaa. Lujatekoinen tiilikattokaan ei ole immuuni sään ja ympäristön kulutuksille. Muun muassa sammal ja jäkälä ujuttavat juurensa huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella omat haasteensa tuottaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvälle tiilikatolle tutuksi tulee myös pakkasrapautumisen kierre, kun katteen sitoma kosteus vuoroin jäätyy ja sulaa lopulta rikkoen tiilet. Jos rikkinäisten tiilien annetaan pysyä katolla pitkään vaihtamatta, vesi päätyy rei’istä katteen alle ja lahottaa ruodelaudat. Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin saakka, täytyy tutkia myös aluskatteen tilanne – kenties kaivataankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kotkassa hoituu taidolla kauttamme, liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdosta myrskyvaurioiden korjauksiin. Olennaista on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Toteutamme myös tiilikaton lahovauriopaikkaukset ja kastuneiden villojen vaihdot, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Kotkassa viimeistellään pintakäsittelemällä kärsineet tiilet, jotta kulunut kate saadaan takaisin turvaan sään ja sammaleen vaaroilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kotka, haastavatkin korjaustoimet onnistuvat kauttamme

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kotka – meiltä saat katollesi luotettavat tekijät sekä laadukkaat tuotteet ja tarvikkeet. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoluokan haasteita, kuten kosteus-, home- sekä lahohaittoja tai suoranaisia sisäilmaongelmia. Kun aluskate vuotaa, syyksi voivat paljastua sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Hoidamme siistit ja sujuvat paikkaukset kaikenlaisissa kohteissa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kotkassa.

Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja kattotöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan yleisen tilanteen. Jos katolta paljastuu kastuneita villoja tai eristämättömiä ilmanvaihtoputkia, toteutamme varmoin ja osaavin ottein tällaisetkin haastavat täsmätyöt. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien katon elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kotkassa hoituu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken ja kattoluukun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kotka – korjaus on tasokasta täsmäapua kohteeseen kuin kohteeseen

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kotka – korjaus vahvistaa koko katon käyttövarmuutta, kun laitat asialle kokeneen laatutiimimme. Läpiviennit puhkaisevat sekä vesikatteen että aluskatteen, joten niihin sisältyy huomattava vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Kotkassa, viisas ratkaisu on pyytää paikalle pätevät kattoammattilaisemme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme ränsistyneet suojapellit ja loppuunsa kuluneet tiivisteet. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Meiltä saat parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kotkassa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!