HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Hanko

Katon korjaus Hanko – etsimme katollesi optimaalisen korjausratkaisun, jolla kattosi hyvinvointi taataan. Asiantuntevasti toteutettu kunnostus on taloudellisestikin järkevä valinta. Tee-se-itse-projektissa tekniikka tai tuotteet voivat jättää toivomisen varaa, ja pahimmillaan tuloksena saattaakin olla vain kalliimpaa korjaustarvetta. Kokeneet osaajamme sitä vastoin paikkaavat kattosi kerralla kuntoon, yksilöllisenä palveluna ja laatutuottein sekä avaimet käteen- periaatteella. Pakettiin kuuluu kaikki tarvittava suojapressuista henkilönostimiin, ja työt tehdään käsissämme turvallisesti sekä kohteen tilanteen mukaan. Kustannukset jäävät entistä edullisemmiksi, kun huomioidaan kotitalousvähennyksen vaikutus. Sivujemme kautta voi kuluihin lisäksi hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta.

Hoidamme Hangossa kaikki katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset, yksittäisen kattovuodon tiivistyksestä aluskatteen ja rakenteiden paikkauksiin. Ehkä katto vuotaa sauman tai kiinnikkeen tuntumasta tai katepinnan reikien kohdalta. Tai kenties alkuperäisessä asennuksessa on tehty virheitä, jotka vaikuttavat katon toimivuuteen. Uusimme kastuneet villat sekä toteutamme lahonneiden laudoitusten vaihdot, ja tarpeen mukaan kunnostamme myös sadevesikourut ja kärsineet kattoturvatuotteet. Teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä korjaukset, ja autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai muualta läpiviennin kohdalta. Tarvittaessa hoidamme kokonaisvaltaisetkin myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kunnostamme lumikuorman aikaansaamat tuhot, kun sellaisia katolla ilmenee. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, ja seurauksena kattoon tuli reikä.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Hangossa hoituu meiltä kaikkiin kohteisiin, pelti-, tiili- sekä huopakatoille harjakatosta auma- ja taitekattoon. Suoritamme tyylipuhtaat omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Samaten saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Palvelualueeseemme kuuluu Hangon ohessa muukin Uusimaa, esimerkiksi Inkoo, Raasepori, Lohja, Siuntio, Kirkkonummi ja Vihti. Paikkaukset kannattaa toteuttaa katolle ennen kaikkea riittävän ajoissa, jotta yksittäiset epäkohdat eivät pääse kasvamaan laajoiksi kosteushaitoiksi. Korjausten avulla nykyinen katto saa paremman käyttövarmuuden, eikä suuremman kokoluokan remontteihinkaan tarvitse ryhtyä ennen aikojaan. Kalliiksi kunnostus käykin silloin, jos se jätetään katolle tekemättä. Panosta siis katon tuleviin vuosiin ja tilaa meiltä korjaukset ajoissa!

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Hanko, paikkaus vahvistaa rakenteille pitävän suojan

Huopakaton korjaus Hanko – paikkaamme huovasta vauriokohdat ja palautamme kermien suojan. Korjauksesta on katolle hyötyä pitkään, joten se on taloudellisesti kannattava valinta. Asennamme paikkapalat vauriokohtiin, ja käsittelemme kärsineet saumat. Hoidamme kuntoon myös repsottavat bitumipaanut sekä törröttävät huopanaulat palahuopakatolta. Jos kosteus on pullistanut kermeihin kupruja eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja, täytyy huopaa varoen leikata auki katteen tasoitusta varten. Suoritamme huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin rakenteeltaan poikkeavan tasakaton korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset.

Meiltä saat huopakaton tai palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hangossa, samoin huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa. Kosteus, pakkanen, uv-säteily ja lumikuorma kuluttavat kaikki huopaa. Katteeseen voi ilmestyä repeämiä, reikiä, painumia, ryppyjä tai vekkejä. Vanhetessaan kermit lisäksi kuivuvat, jolloin halkeilun riski kasvaa, tai huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa sammaleen aukomista saumoista. Huopakatteen taitamaton käsittelykin voi johtaa katepinnan reikiin ja repeämiin, tai huopakatto tai palahuopakatto saattaa kaivata myrskyvaurioiden korjausta. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tarjoamme laadukkaan ja edullisen palvelun huopakaton korjauksiin Hangossa. Etsimme katollesi täsmäratkaisut niin tuotteiden kuin menetelmien suhteen.

Peltikaton korjaus Hanko – tehokas kunnostus kattosi ehdoilla

Peltikaton korjaus Hanko, paikkauksilla säästät aikaa ja rahaa, kun laitat asialle laatutiimimme. Kunnostusten avulla jatketaan nykyisen katon käyttöikää, ja pidetään remontit poissa. Toteutamme huolella pohjatyöt sekä peltikaton reikien paikkaukset, joskus myös yksittäisten kattopeltien vaihdot, jos se kohteelle on kätevämpi ratkaisu. Mikäli kattopeltien liitokset ja kiinnikkeet vaativat kohennuksia, saat meiltä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin, tiiveisiin kateruuveihin. Suoritamme samaten lisäkiinnitykset kattopeltien niitä kaivatessa. Hoidamme lisäksi peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Saat meiltä loistavalla hinta-laatusuhteella peltikaton korjaukset Hangossa, samoin kaikki peltikaton kunnostukset saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Hangossa voi liittyä myrskyvaurioihin. Tällöin tuntuvaa tuhoa saattaa löytyä uudelta ja terveeltäkin katolta. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Tai sitten peltikatto vuotaa, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Toisaalta huomattavan arkisetkin kulutukset voivat johtaa peltikaton vaurioihin, kun vaikka korroosio ruostuttaa peltejä puhki pikkuhiljaa ajan saatossa. Sään- ja lämpötilanvaihtelut taas saavat kattopellit elämään edestakaisin, mikä höllentää liitokset ja kiinnitykset, niin että saumat alkavat irvistää. Meiltä saat taitavat ja taloudelliset ratkaisut näihinkin peltikaton ongelmiin. Tuloksena on tiivis ja tyylikäs katto, joka pitää turvassa rakenteet.

Tiilikaton korjaus Hanko, parantamassa toimivuutta ja koko talon suojaa

Tiilikaton korjaus Hanko – toteutamme tasokkaat kunnostukset kohteeseen kuin kohteeseen. Paikkaukset hoituvat osaajiemme toimesta huokeasti ja huolella. Suoritamme esimerkiksi haljenneiden, liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Kunnostamme muutkin katon elementit, kuten pellitykset tai kattoturvatuotteet. Korjaustöiden lomassa voimme tarvittaessa toteuttaa suojakäsittelyn katolle, jotta kuluneet tiilet saadaan takaisin turvaan sään ja ympäristön uhkilta. Hoidamme myös yläpohjan kunnostukset, kun tiilikatto vuotaa rakenteisiin, ja samaten saat meiltä aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Korjaamme sammaleen tai lumikuorman jäljet ja oikaisemme painuneen rakenteen. Lisäksi suoritamme tiilikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Hangossa on edullinen keino suojata rakenteet. Korjaustarve syntyy usein vähä vähältä sään ja ajan kulutuksissa. Esimerkiksi sammal ja jäkälä tarraavat juurillaan tiukasti tiileen. Ne syövät katteesta mineraaleja ja tuovat mukanaan kosteutta. Talvisin lumi voi painaa rakenteet notkolle tai rikkoa tiilikaton saumoja, ja kosteuden vuorottainen jäätyminen ja sulaminen myös pakkasrapauttaa tiilet. Murentunut katepinta päästää vedet lävitseen ruodelautoihin. Kun tiilten kiinnityskohdat pikkuhiljaa lahoavat, katto alkaa painua alaspäin. Tiilikaton haasteita saattaa löytyä aluskatteen ja yläpohjankin tuntumasta, tai katto voi kaivata laajempia toimia, kuten myrskyvaurioiden korjausta. Kenties ongelmia syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Toteutamme kaikenkokoiset ja -tyyppiset tiilikaton korjaukset Hangossa. Hoidamme työt aina ammattiottein ja kokemuksen suomalla varmuudella.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hanko, tuloksena saat vahvan ja käyttövarman katon

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hanko – meiltä hoituu laadukas kunnostus niin peltikaton kuin tiilikatonkin osalta. Mitä aiemmin aluskatteen korjaukset tehdään, sitä edullisemmin yleensä selvitään. Pätevät osaajamme katsovat kattosi kokonaisuutena kuntoon. Näin lopputulos on kautta linjan toimiva katto, ja korjaus hintansa väärti. Paikkaamme aluskatteen reiät ja repeämät tai muut paikalliset vauriot, ja tarvittaessa vaihdamme uutta aluskatetta irronneen tai roikkuvan tilalle. Hoidamme aluskatteen korjaukset sekä paikkaukset esimerkiksi savupiipun kohdalta, ja muistakin haastavista elementeistä, kuten jiiristä ja sisätaitteesta. Varmistamme, että limitykset on tehty riittäviksi koko korjattavalta alueelta. Suoritamme myös tunnolliset ylösnostot, kuten aluskatteen tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hangossa läpivientien kohdalta: kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken sekä viemärintuuletusputken kohdalta. Kunnostamme kastuneet eristevillat tai lahovaurioiset rakenteet. Voimme samoin kohentaa välikaton ilmanvaihtoa eristystä tai tuuletusta lisäämällä.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hangossa on paras jättää ammattitekijälle, sillä väärässä paikassa säästäminen saattaa johtaa ikäviin ongelmiin. Varsin usein aluskatteen vauriot johtuvat asennukseen liittyvistä virheistä, joista seuraa katolle kaikkea kondenssivuodoista kattaviin kosteushaittoihin. Aluskate on voitu asentaa väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle, jolloin vesi ei ohjaudu toivotusti räystäille, vaan pysyy yläpohjan vaivoina. Tai ehkä eristys tai tuuletus ilmanvaihtoputkissa on tehty puutteellisesti. Tai sitten jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, niin että aluskate vuotaa. Tietysti aluskate kohtaa myös arkiset sään ja iän tuomat haasteet. Meiltä saat laadukkaan ja luotettavan palvelun kaikkiin aluskatteen korjauksiin.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hanko – korjaus toteutetaan parhaalla taidolla osaajiemme kautta

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hanko – korjaus hoitaa epäkohdat kuntoon ja parantaa talosi turvaa. On taloudellisesti viisas ratkaisu toteuttaa läpiviennin paikkaukset ajoissa. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Hangossa, kutsu pätevät ammattilaisemme palauttamaan kattosi tiiveys. Vaihdamme tiivisteet ja suojapellit tai muut vioittuneet läpiviennin osat, sekä suoritamme rakenteiden kunnostukset, jos kosteus on ehtinyt yläpohjaan. Teemme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta.

Meiltä löydät avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hangossa – säästä siis aikaa, rahaa sekä kattoa teettämällä korjaukset kauttamme!