HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Raasepori

Katon korjaus Raasepori – tuloksena vahva ja varmatoiminen katto ammattilaistemme toimesta. On taloudellisesti viisas ratkaisu teettää korjaustyöt asiantuntijalla. Tee-se-itse-toteutus voi pahimmillaan johtaa jopa uusiin toimivuusongelmiin, ja kun rahaa sekä muita resursseja menee hukkaan, se tuleekin lopulta kalliiksi. Kokeneet osaajamme sitä vastoin hoitavat kattosi kerralla kuntoon, ja työt tehdään luotettavana laatupalveluna pohjatöistä viimeistelyyn saakka. Tuomme mukanamme ensiluokkaiset tuotteet, materiaalit, kaluston sekä tarvikkeet, ja korjaamme kattosi avaimet käteen- periaatteella sekä rakenteille turvallisella tavalla. Kattotöitämme voit hyödyntää myös kotitalousvähennyksessä, mikä edullistaa projektia entisestään. Lisäksi kuluihin on sivujemme kautta haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Raaseporissa sujuu siististi ja kätevästi kauttamme, tehtiin sitten yksittäisen kattovuodon korjaus tai laajempia rakennetöitä. Saat meiltä jiirityöt ja saumojen tiivistykset sekä revenneen aluskatteen paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset. Ehkä puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, ja seurauksena kattoon tuli reikä. Meiltä saat avun, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai läpiviennin kohdalta, ja teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä korjaukset. Hoidamme varmoin ammattiottein katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset, samaten niin ikään kattovarustelujen vaihdot sekä sadevesikourujen paikkaukset.

Kauttamme saat katon korjaukset Raaseporissa kaikentyyppisiin kohteisiin – omakotitaloon, kesämökille, autotalliin, varastoon sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Toimialueeseemme sisältyy laajasti muukin lähiseutu sekä Uusimaa; Siuntio, Inkoo, Lohja, Hanko, Vihti, Tammisaari, Karjaa ja Pohja. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Paikkaamme taidolla pelti-, tiili-, huopa- sekä palahuopakatot, kaikki kattomallit harjakatosta tasakattoon ja aumakatosta mansardikatteeseen. Ajoissa toteutetut kunnostukset tuovat merkittävää hyötyä katolle, kun yksittäiset epäkohdat eivät pääse äitymään kattavaksi korjaustarpeeksi. Katto välttää kosteus- ja lahohaitat ja saa paremman toimintavarmuuden. Hanki siis kauttamme laatukunnostus kattosi pitkäaikaiseksi eduksi!

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Raasepori, hoidamme paikkaukset huolellisesti ja ensiluokkaisilla tuotteilla

Huopakaton korjaus Raasepori – tehokas tiimimme varmistaa katollesi kattavan turvan ja tiiveyden. Huopakaton korjauksesta on hyötyä pitkään, joten se on taloudellisesti kannattava valinta. Meiltä saat työhön laatutuotteet sekä ammattitaitoiset tekijät, jotka palauttavat kattosi toimintavarmuuden sujuvin ja siistein ottein. Paikkaamme huopakaton reiät, repeämät, kulumat, painumat ja vekit. Tarvittaessa leikkaamme auki ja tasoitamme myös kuprut eli huopakaton höyrypussit. Toteutamme saumojen tiivistykset sekä irronneiden palahuopien liimaukset, samoin kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Saat meiltä tyylipuhtaat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset Raaseporissa. Lisäksi teemme huopakaton ja palahuopakaton korjaukset saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Raaseporissa hoituu kauttamme, kun katto vuotaa äkillisten ongelmien, kuten myrskyvaurioiden johdosta. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Yleisimmin katepinta kuluu ja haurastuu sään sekä ajan tuomissa rasituksissa, kun sadevedet, uv-säteily ja lämpötilanvaihtelut laittavat huovan lujille. Ikääntymisen myötä kermit kuivuvat ja halkeilun riski kasvaa. Myös sammal sekä lumikuorma tuovat haastetta erityisesti saumakohtiin. Varomaton puhdistus tai lumenpoisto väärillä välineillä voi niin ikään vioittaa huopaa. Meiltä saat kunnostukset kaikenlaisiin ongelmiin loistavalla hinta-laatusuhteella!

Peltikaton korjaus Raasepori – paikkaus antaa katolle lisää käyttövuosia

Peltikaton korjaus Raasepori, parantamassa kattosi käyttövarmuutta ja pidentämässä käyttöikää. Paikkaukset ovat viisas ja kustannustehokas ratkaisu, jolla vältetään ennenaikaiset remontit. Meiltä saat sujuvat peltikaton korjaustyöt alusta loppuun saakka, ruosteenpoistosta reikien paikkaukseen, pinnoitukseen ja kattopeltien vaihtoon. Toteutamme kattopeltien lisäkiinnitykset, jos katto rämisee tai pelti irvistää, ja vaihdamme kuluneet naulat tai kateruuvit laajemminkin uusiin kateruuveihin. Joissakin tapauksissa peltikatto vuotaa myös aluskatteesta yläpohjan rakenteisiin. Tällöin teemme peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raaseporissa. Kauttamme hoituvat vaivattomasti myös peltikaton korjaustyöt saarikohteissa. Tiivistämme kattosi edullisesti, laadusta kuitenkaan tinkimättä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Raaseporissa voi tulla eteen vanhemmalla katolla, johon sään- ja lämpötilanvaihtelut ovat jo ehtineet jättää jälkensä. Aurinko, sadevedet, pakkanen ja jää tuovat pelteihin kuluttavaa lämpöliikettä. Vähitellen kiinnikkeet höllentyvät, ja liitokset alkavat irvistää. Jatkuva kosteus ja lehtiroska katteessa edistävät korroosion syntyä, joka pikkuhiljaa ruostuttaa pellit puhki ja vie katolta vesitiiveyden. Toisinaan taas peltikaton korjaus tarkoittaa myrskyvaurioiden paikkausta, jolloin tuntuvaa tuhoa saattaa löytyä uudelta ja terveeltäkin katolta. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Näihinkin tilanteisiin etsimme ja toteutamme katollesi parhaan täsmäratkaisun.

Tiilikaton korjaus Raasepori – palkintona parantunut tiiveys sekä toimivuus

Tiilikaton korjaus Raasepori, suoritamme katollesi paikkaukset ja tiivistykset huokeasti sekä huolella. On edullisempaa korjata olemassaolevaa kattoa kuin ryhtyä mittavaan remonttiin. Meiltä löytyy pätevät ammattiosaajat niin pieniin kuin suuriinkin paikkauksiin, liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdosta painuneen rakenteen korjauksiin. Tarvittaessa suoritamme suojakäsittelyt tai uudelleenpinnoitukset katteelle. Näin kulunut tiili saa paremman suojan kosteutta ja kasvustoa vastaan. Hoidamme Raaseporissa tiilikaton jiirien, saumojen ja laudoitusten korjaukset, samaten tiilikaton aluskatteen ja yläpohjan tiivistykset sekä paikkaukset. Yleensä ammattilaisen toteuttama kunnostus on viime kädessä edullisin ratkaisu – säästät aikaa, rahaa sekä hermoja, ja työnjälki on kerrasta priimaa.

Toteutamme tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raaseporissa, samoin kaikki tiilikaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa. Tiilikatto vuotaa tyypillisesti sään ja iän kulutusten takia, kun katepintaan ovat päässeet sadevedet ja uv-säteily sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Kosteus sekä muuttuvat sääolot saavat aikaan pakkasrapautumisen kierteen. Vuosien saatossa tiiliin pinttyy sammalta, joka juurillaan murentaa kattoa. Talvisin lumikuorma tuo lisää taakkaa jo muutenkin raskaalle katolle, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää saumavuotoja liitoksiin. Tai ehkäpä tiilikaton suhteen tarvitaan myrskyvaurioiden korjausta. Tällöin tuhot vaihtelevat katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Raasepori, pidämme huolta myös rakenteiden hyvinvoinnista

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Raasepori – hoidamme tasokkaat kunnostukset sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteeseen. Mitä aiemmin vaurioita ryhdytään paikkaamaan, sitä edullisempi korjaukset on suorittaa. Ammattilaisiltamme löytyy kattava ymmärrys katon rakenteen ja toiminnan suhteen, ja siten saamme varmistettua, että korjauksen tuloksena on kaikin puolin toimiva kokonaisuus. Tämä tekee aluskatteen kunnostuksesta helppoa ja huoletonta asiakkaalle. Käytössämme on aina laatutuotteet sekä katollesi turvalliset menetelmät. Paikkaamme reiät tai venymät sekä kunnostamme revenneen tai roikkuvan aluskatteen, ja tarpeen tullen vaihdamme vauriokohtiin uutta aluskatetta tilalle. Suoritamme aluskatteen korjaukset sekä paikkaukset jiiristä ja sisätaitteesta, samaten niin ikään savupiipun kohdalta ja muista haastavista elementeistä. Saat meiltä aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Toteutamme työt aina katolta käsin ja hyvän rakennustavan mukaisesti. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Raaseporissa sujuu meiltä myös läpivientien osalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta. Korjaamme katolta kastuneet villat sekä lahovaurioiset rakenteet. Lisäksi teemme parannukset eristykseen ja tuuletukseen, jos ilmanvaihdon toimivuus niin vaatii.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Raaseporissa voi tulla monestakin syystä eteen. Kulumista tapahtuu iän myötä sekä kosteuden hapertaessa kattoa. Huono-onninen katto saattaa joutua kohtaamaan myrskyn tekemiä tuhoja, ja valitettavan usein ovat korjaustarpeen syynä myös alkuperäisen asennuksen virheet. Aluskate on voitu asentaa väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle, jolloin vesi ei pääse poistumaan katolta toivottua reittiä pitkin. Tai sitten läpivientien ylösnostot on syystä tai toisesta jätetty puolitiehen, tai ilmanvaihtokanavien kohdalta puuttuu asianmukaiset eristeet. Tämä kaikki johtaa kondessivuotoihin, kosteusvaurioihin sekä toimivuusongelmiin. Kokeneilta osaajiltamme saat laatupalvelun tällaisissakin hankalissa tilanteissa.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raasepori – korjaus huomioi kattosi yksilöllisen tilanteen

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raasepori – korjaus varmistaa katollesi parhaan tiiveyden ja kattavan toimintakyvyn. Läpivientien paikkaus pidentää katon käyttökaarta ja on siksi enemmän kuin hintansa väärti. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Raaseporissa, kutsu paikalle kokeneet osaajamme hoitamaan kattosi kuntoon. Vaihdamme kuluneet tiivistykset ja vanhuuttaan falskaavat suojapellit. Tarvittaessa toteutamme kunnostukset myös läpivientiä ympäröiviin rakenteisiin. Teemme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Meiltä saat parhaan palvelun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raaseporissa – tee siis taloudellisesti viisas valinta, ja tilaa korjaukset kauttamme!