HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Kouvola

Katon korjaus Kouvola, taitavat ja kokeneet tekijämme varmistavat katollesi parhaan korjaustuloksen. Jokaisella katolla korjaustarve tulee vastaan jossakin vaiheessa elinkaarta. Haastetta voivat tuottaa falskaavat jiirit tai ruostuneet ja repsottavat rännit, revennyt tai roikkuva aluskate tai vaikkapa puutteellinen ilmanvaihto rakenteissa. Tai ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Kattoa kalvavat vuosien varrella monenlaiset ympäristön kulutukset, kuten kosteus, sammal, lehtiroska, lika sekä auringon paahtava uv-säteily. Vähitellen huopa halkeilee, tiili murentuu ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa. Toisaalta korjaustarve voi päästä käsiksi uuteen ja terveeseenkin kattoon, mikäli paikalle osuvat äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Hoidamme moitteettomat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kouvolassa, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet, oli katon malli tai materiaali mikä tahansa – huopa-, pelti- sekä tiilikatteet harjakatosta auma- ja taitekattoon. Suoritamme sujuvasti omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa laatutuottein sekä asiakaslähtöisin ottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Kymenlaakso; Virolahti, Kotka, Hamina, Pyhtää, Miehikkälä, Elimäki, Jaala, Valkeala, Kuusankoski ja Anjalankoski. Hanki siis katollesi parasta palvelua helposti ja huokeasti kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Kouvolassa!

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Kouvola – kulunut ja kärsinyt huopapinta kuntoon

Huopakaton korjaus Kouvola, paikkaukset hoituvat osaajiemme toimesta kohteeseen kuin kohteeseen. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa muun muassa myrskyvauriot. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Huopakaton laittavat aikaa myöten lujille myös huomattavasti arkisemmat kulutukset, kuten sammalkasvusto ja lumikuorma sekä paahtava uv-säteily. Ikääntyminen kuivattaa kattohuopia, jolloin halkeilun riski kasvaa, ja kun suojaava sirote hiipuu kermeistä pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Huopaan saattaa syntyä kulumia, kupruja, reikiä, painumia tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa kermien liitoskohdista – erityisen vuotoherkkiin elementteihin kuuluvat saumat, jiirit sekä läpiviennit.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Kouvolassa, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja paikkaustavat valitsemme huolella kohteen mukaan, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen sekä loistavan lopputuloksen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme halkeilleet tai aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Toteutamme Kouvolassa tarpeen tullen myös kokonaisvaltaisemmat korjaukset, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Kouvola – pidämme katostasi parhaan huolen

Peltikaton korjaus Kouvola, luotettavan palvelun laadukkain tuottein saat kokeneiden ammattilaistemme kautta. Myös peltikaton saattavat päästä yllättämään myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Myös arkisemmat sään- ja lämpötilanvaihtelut tuottavat katolle haastetta, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet höllentyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta mennyttä. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties kaivataankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Vielä eräs perinteinen peltikaton uhka on kattoa nuoleva ruoste, ja korroosio valtaa hanakasti etenkin hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kouvolassa on toimestamme tapauskohtainen palvelu. Ensiksi kartoitamme ongelmien luonteen ja tutkimme mahdolliset vahingot. Kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi, riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, jos se kohdekaton kannalta on kätevämpää. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta; näin massaukset saadaan takuulla tarttumaan, ja lopputulos on tiivis sekä kestävä. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen kohdalta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alun pitäen asennettu liian harvaan. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Kouvolassa, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kouvola, turvaamassa kattosi tulevia vuosia

Tiilikaton korjaus Kouvola – tehostamme kattosi toimintavarmuutta ja sitä kautta koko talon turvaa. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin kehittyy pikkuhiljaa pidemmän ajan kuluessa, kun tiiliä nakertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta mineraaleja sekä ujuttaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Lopulta tiilet rikkoutuvat niin, että vesi pääsee kastelemaan ruodepuut, ja kun tiilten kiinnityskohdat vähitellen lahoavat, katto alkaa painua alaspäin. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin asti, täytyy tutkia myös aluskatteen tilanne. Siitäkin voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kouvolassa ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kouvolassa, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen viimeistelynä pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta hapertunut kate pystyy jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kouvola, huolellinen paikkaus syntyy osaajiemme käsissä

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kouvola – räätälöimme kunnostukset kattosi mukaan, jotta lopputulos on tyylikäs ja tiivis. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoluokan haasteita, kuten kosteus-, home- sekä lahohaittoja tai suoranaisia sisäilmaongelmia. Kun aluskate vuotaa, syyksi voivat paljastua sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Meiltä saat taitavat paikkaustoimet kaikenlaisissa kohteissa – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kouvolassa.

Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja kattotöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan rakenteiden kunnon. Tärkeässä roolissa toimivuuden kannalta on riittävä ilmanvaihto, joten parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos kohdekaton tilanne niin edellyttää. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kouvolassa läpivientien kohdalta; kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, viemärintuuletusputken sekä kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kouvola – korjaus varmistaa katollesi pitävän turvan

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kouvola – korjaus tukee kattosi täyttä hyvinvointia, kun laitat asialle tehokkaan palvelutiimimme. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin sisältyy merkittävä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kouvolassa, kutsu kokeneet ammattitekijämme toteuttamaan tarvittavat paikkaukset. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme kärsineet suojapellit ja vanhuuttaan vuotavat tiivisteet. Samoin asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Meiltä saat parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kouvolassa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!