HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Porvoo

Katon korjaus Porvoo – kokeneilta osaajiltamme löytyy ammattitaito vaativiinkin kohteisiin. Teettämällä kattotyöt asiantuntevalla taholla säästät aikaa ja muita resursseja. Tee-se-itse-paikkauksista saattaa tulla lopulta kallis tikki, jopa kasvaneen korjaustarpeen muodossa, jos kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Ammattilainen toteuttaa työt laatutakuulla sekä kattavalla tietotaidolla, ja katon epäkohdat saadaan hoidettua siististi kerralla kuntoon. Tuomme mukanamme ensiluokkaiset materiaalit sekä kaikki turvallisuusvarusteet, ja työ hoituu kauttamme avaimet käteen- palveluna alusta loppuun saakka. Sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavampaa rahoitusta tarpeen mukaan, joten nopea ja kätevä korjaus on saatavilla kohteeseen kuin kohteeseen. Lisäksi kattotyömme kannattaa hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa. Kaiken kaikkiaan ammattilaisen suorittama kunnostus on taloudellisesti viisain ratkaisu.

Kun tarvitset ensiluokkaisen katon korjauksen, paikkauksen tai tiivistyksen Porvoossa, kokeneiden asiantuntijoidemme toimesta saat tehokkaan ja luotettavan palvelun. Teemme yksittäisen kattovuodon kunnostukset sekä aluskatteen ja rakenteiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Hoidamme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, sadevesikourujen saneeraukset sekä kattoturvatuotteiden korjaukset. Voit luottaa osaamiseemme, kun katto vuotaa saumoistaan tai jiirin tai savupiipun kohdalta, tai kun myrsky tai lumi on päässyt yllättämään katon ja saanut aikaan yhtäkkisiä tuhoja. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, ja seurauksena kattoon tuli reikä.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Porvoossa hoituu sujuvasti kauttamme, olipa kohdekatto sitten pieni tai suuri ja profiililtaan jyrkkä tai loiva. Kunnostamme taidolla peltikatot, tiilikatot, huopa- sekä palahuopakatot, kaikki katemallit harjakatosta pulpettiin ja aumakatosta taitekattoon. Saat meiltä omakotitalon, kesämökin, pihasaunan ja autotallin katon korjaukset. Lisäksi hoidamme kaikki katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Palvelualueeseemme sisältyy kattavasti muukin lähiseutu ja Uusimaa, kuten Loviisa, Askola, Myrskylä, Pornainen ja Sipoo. Olennaista on, että korjaustoimiin tartutaan ripeästi ongelmien ilmettyä, ennen kuin vaurioista äityy lahohaittoja ja muita laajempia haasteita. Kalleimmaksi katon korjaus tuleekin silloin, kun se jätetään tyystin tekemättä. Meiltä saat katollesi parhaan korjauspalvelun loistavalla hinta-laatusuhteella!

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Porvoo, tasokasta palvelua kattosi tarpeiden mukaan

Huopakaton korjaus Porvoo – paikkaus pitää kattosi tiiveydestä huolen ja parantaa toimintakykyä. Mitä aiemmin huopakaton korjaukseen ryhdytään, sitä edullisemmilla toimilla usein selvitään. Ammattilaisemme toteuttavat täsmätyöt, joilla jatketaan katon käyttöikää, ja näin saadaan isompien remonttien tarvetta siirrettyä tulevaisuuteen. Kunnostamme esimerkiksi katepinnan reiät, kulumat, painumat ja repeämät, ja tiivistämme huopien aukeilleet saumat sekä falskaavat liitoskohdat. Erityistä osaamista kaivataan silloin, kun katetta on leikattava auki. Tällä tekniikalla tasoitamme esimerkiksi huopakaton höyrypussit, minkä jälkeen tiivistämme katteen uudelleen. Huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt hoituvat kauttamme niissäkin tapauksissa, kun tarvitaan myrskyvaurioiden kunnostusta tai muuta kokonaisvaltaisempaa korjausta. Suoritamme tyylipuhtaat tasakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Porvoossa, samoin kaikki huopakaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Porvoossa, kun katto vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta, tai kun ilmenee ongelmia toimivuudessa. Toisinaan korjaustarpeen takaa voi paljastua uusi ja tervekin katto, jos huopa on ottanut osumaa vaikkapa myrskytuhojen toimesta. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli repi katolta huopia irti, tai myrsky muutoin vioitti kattoa. Myös päivittäiset sään ja ympäristön rasitukset tuottavat haastetta katolle, esimerkiksi pakkasen, sadevesien ja uv-säteilyn sekä lämpötilanvaihteluiden kautta. Ikääntymisen myötä kattohuopa kuivuu ja halkeilun riski kasvaa. Saumoihin taas vaikuttavat sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine. Kosteus voi saada huopakaton kupruille päätyessään kermien väliin, ja varomaton kattokäsittely saattaa niin ikään aiheuttaa mekaanisen vaurion. Meiltä löytyy taitavat ja kustannustehokkaat ratkaisut kaikkiin huopakattohaasteisiin. Tavoitteena on kattosi täysi hyvinvointi sekä rakenteille moitteeton suoja.

Peltikaton korjaus Porvoo, kunnostukset tukevat myös yläpohjan terveyttä

Peltikaton korjaus Porvoo – varmistamme katollesi pitkän käyttöiän sekä parhaan toimintavarmuuden. Korjaustyöt hoituvat helposti ja huokeasti kattopeltiseppiemme kautta. Toteutamme peltikaton reikien paikkaukset sekä lisäkiinnitykset kattopelteihin, mikäli peltikatto vuotaa liitosten kohdalta tai pellit rämisevät tuulella. Samalla voimme vaihtaa laajemminkin kuluneet naulat tai kateruuvit uusiin kateruuveihin, sekä suorittaa yksittäisten kattopeltien vaihdot, kun vauriot osoittautuvat paikallisiksi. Meiltä saat peltikaton aluskatteenkin korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Porvoossa, samoin kaikki katon kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa. Paikkaukset räätälöidään alusta loppuun kattosi tarpeiden mukaan. Ammattitaitoinen katon kunnostus on edullinen ja kannattava ratkaisu.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Porvoossa on usein ruostevaurioiden paikkausta, sillä korroosio valtaa katepinnan herkästi varsinkin vanhemmiten. Myös sadevedet, uv-säteily ja lämpötilanvaihtelut vievät katteesta veronsa, ja peltien lämpöliike löystyttää kiinnikkeet sekä liitokset vähä vähältä. Toisissa kohteissa kaivataan peltikaton myrskyvaurioiden korjausta, jolloin tuhot voivat vaihdella katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat tai repi irti piipunhatun, tai sitten myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Olipa ongelmien syy mikä tahansa, voit jättää korjaustyöt osaaviin käsiimme.

Tiilikaton korjaus Porvoo – taitava kunnostus harjalta räystäille saakka

Tiilikaton korjaus Porvoo, tehokkaat täsmätoimet ongelmakohtiin elvyttävät kattosi tiiveyden. On edullisempaa korjata olemassaolevaa kattoa kuin ryhtyä remonttipuuhiin. Meiltä saat mallikelpoiset paikoiltaan liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot, samoin uudelleenpinnoitukset ja suojakäsittelyt katteelle, jotta toimivuus taataan jatkossa. Jos tiilikatto vuotaa myös yläpohjan osalta, vaihdamme kastuneet villat sekä rakenteet, ja toteutamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Hoidamme niin ikään tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset ja paikkaukset Porvoossa. Lisäksi saat meiltä tiilikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoossa tulee aikanaan väistämättä tarpeeseen. Kattoa murentavat ympäristön rasitukset, kosteus sekä pakkasrapautumisen kierre. Sammal ja jäkälä pinttyvät tiileen sekä haurastuttavat kattoa. Lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää saumavuotoja liitoksiin. Mekaanisia vaurioita saattaa ilmestyä odottamatta yhdessä hetkessä, jos vaikkapa tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tai sitten ongelmat alkoivat, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Johtuipa korjaustarve mistä tahansa, hoidamme epäkohdat kuntoon.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoo, huomioimme kattosi yksilöllisen tilanteen

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoo – korjaamme taidolla kaikki aluskatteet niin peltikaton kuin tiilikaton osalta. Varsinkin aluskatetöissä tee-se-itse-ratkaisut ovat säästämistä väärässä paikassa. Ammattilaisen toteuttamana korjaus on mahdollisimman pitävä ja pitkäikäinen, ja kattosi huomioidaan kokonaisuutena, niin että toimivuus taataan. Toteutamme paikkaukset riittävän laajalta alueelta ja hoidamme limitykset kuntoon. Paikkaamme siististi reiät ja repeämät sekä muut aluskatteen vauriot. Suoritamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset muun muassa savupiipun kohdalta, sekä muistakin haastavista paikoista, kuten jiiristä ja sisätaitteesta. Hoidamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Kunnostamme myös kastuneet eristeet ja rakenteet sekä ratkaisemme toimivuusongelmat. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Porvoossa läpivientien kohdalta; kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoossa voi johtua iän tuomista haasteista, joskus myös mekaanisista vaurioista, kuten myrskyn aikaansaamista tuhoista. Ikävä kyllä törmäämme katolla usein myös tee-se-itse-asennuksen virheisiin – aina halvin ei ole laadultaan hyvä, tai edes taloudellisesti järkevä ratkaisu. Joissakin kohteissa läpivienneistä puuttuu elintärkeitä ylösnostoja, tai eristykset on toteutettu huolimattomasti vaikkapa ilmanvaihtokanavien suhteen. Tai ehkä aluskate on asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle, ja tuloksena vesi päätyy vääriin paikkoihin, kuten kerääntymään katteen päälle. Tällöin katto voi kärsiä kosteusvaurioista, kondenssivuodoista tai sisäilmaongelmista. Näihinkin haasteisiin korjaukset hoituvat helposti ja huolettomasti kauttamme.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Porvoo – korjaus ja paikkaus pitävät kattosi käyttövarmuutta yllä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Porvoo – korjaus varmistaa katolle parhaan tiiveyden ja talolle kattavan turvan. Meiltä saat kattosi läpivientikorjauksiin edulliset ja toimivat ratkaisut. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Porvoossa, vaihdamme virttyneet tiivisteet uusiin ja kunnostamme kärsineet suojapellit. Jos kosteutta on ehtinyt päätyä läpiviennistä rakenteisiin tai huonetilaan saakka, hoidamme taidolla ja tarkkuudella myös kattavammat yläpohjan korjaustyöt. Toteutamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun sekä muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Teemme laadukkaat korjaukset, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Porvoossa, ja hoidamme muutkin kunnostukset kattosi hyvinvoinnin tueksi. Tuloksena jatkat kattosi käyttöikää ja vältät kalliimmat remontit. Tee siis taloudellisesti viisas ratkaisu ja tilaa korjaustyöt kauttamme!