HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Järvenpää

Katon korjaus Järvenpää, hoidamme kunnostukset kattosi ehdoilla ja ensiluokkaisin taidoin sekä tuottein. Korjaustarve voi olla kaikkea täsmäpaikkauksista kattaviin rakennemuutoksiin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, niin että täytyy kenties toteuttaa katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa taas voidaan kaivata kattavampia kunnostustoimia, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Arkisempiin katon haasteisiin kuuluvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon voimakas uv-säteily. Pikkuhiljaa pellit ruostuvat, huopa halkeilee ja tiili murentuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa.

Hoidamme laatuvarmat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Järvenpäässä, yksittäisistä katepinnan kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme varmoin ottein katot mallista tai materiaalista riippumatta – tiili-, pelti- sekä huopakatteet harjakatosta auma- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi toteutamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Kattotöihimme sisältyy mahdollisuus rahoitukseen sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme kokeneen työvoiman sekä ensiluokkaiset tuotteet. Toteutamme korjaukset osaavin ottein ja asiakaslähtöisellä palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme kuuluu Järvenpään ohella muukin Uusimaa, kuten Mäntsälä, Tuusula, Pornainen, Hyvinkää ja Sipoo. Sijoita siis katon tuleviin käyttövuosiin teettämällä kunnostukset kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Järvenpäässä!

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Järvenpää – laatuvarma toteutuksemme palvelee hienosti kattosi etua ja terveyttä

Huopakaton korjaus Järvenpää, joustava ja laadukas palvelumme hoitaa kuntoon kaikenlaiset vauriot. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa muun muassa myrskytuhot. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Huopakaton laittavat kuitenkin lujille myös arkiset ympäristön kulutukset, kuten sammal, lumi ja uv-säteily sekä mekaaniset ja kemialliset rasitukset. Kattohuovat kuivuvat iän myötä, jolloin halkeilua tapahtuu helpommin, ja kun suojaava sirote hiipuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Näkyvinä merkkeinä korjaustarpeesta toimivat katepinnan vauriot ja muutokset; reiät, repeämät, rypyt, vekit, kuprut, kulumat ja painumat. Lisäksi kermien välinen kosteus saattaa näkyvästi pullistaa huovan, ja pahimmillaan tällainen niin sanottu höyrypussi rikkoo jopa katteen pinnan. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa kermien liitoskohdista. Erityisen vuotoherkkiin elementteihin kuuluvat saumat, jiirit ja läpiviennit.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Järvenpäässä. Katsastamme vaurioiden luonteen sekä laajuuden, ja mitoitamme korjaustyöt sen mukaan. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Saat meiltä Järvenpäässä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä pienet ja suuret huopakaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Järvenpää – kunnostamme kolhut ja korroosion jäljet

Peltikaton korjaus Järvenpää, paikkaamme reiät sekä ruostevauriot tyylipuhtain tuloksin. Korroosio iskee kyntensä etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Myös hyvin huollettu peltikatto saattaa kohdata vuoto- ja tiiveysongelmia, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta mennyttä. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua myös yläpohjan ja aluskatteen tienoille – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu. Tai ehkäpä kattoon ovat päässeet käsiksi lumi- tai myrskyvauriot, jotka voivat saada aikaan tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi alustasta irti rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin syntyi reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Järvenpäässä on toimestamme tapauskohtainen palvelu. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme syntyneet vahingot. Kun vauriot jäävät lieviksi ja paikallisiksi, riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, jos se kohdekaton kannalta on kätevämpää. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta; näin massaukset saadaan takuulla tarttumaan, ja lopputulos on luonteeltaan kestävä. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Järvenpäässä. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Järvenpää, täsmätiivistys kattosi haastekohtiin

Tiilikaton korjaus Järvenpää – tehokas katonkorjauspalvelumme paikkaa taidolla kohteen kuin kohteen. Myös tiilikaton saattavat päästä yllättämään myrskyn aiheuttamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve kuitenkin kehittyy pikkuhiljaa pidemmän ajan kuluessa, kun tiiliä nakertavat sammal ja lumi sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta ravinteita sekä ujuttaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun huokoisen katteen sitoma kosteus vuoroin jäätyy ja sulaa. Lopulta tiilet murentuvat, jolloin vesi pääsee kastelemaan ruodepuut, ja kun laudoitukset aikaa myöten alkavat lahota, katto painuu samalla alaspäin. Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä tutkia myös aluskatteen tilanne. Siitäkin voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Järvenpäässä täytyy toteuttaa ajoissa, niin ettei katto pääse syyttä suotta vaipumaan vaihtokuntoon. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Järvenpäässä, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta kulunut kate saa taas pidettyä puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Järvenpää, kattava apu rakenteiden kunnossapitoon

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Järvenpää – huolellinen ja hallittu toteutus hoituu kokeneiden osaajiemme toimesta. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoluokan haasteita, kuten kosteus-, home- sekä lahohaittoja tai suoranaisia sisäilmaongelmia. Kun aluskate vuotaa, syynä voivat hyvin olla sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Johtuivatpa haasteet sitten mistä tahansa, meiltä saat tasokkaat korjaustyöt – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Järvenpäässä.

Toteutamme aluskatteen reikien paikkaukset sekä revenneiden vuotien vaihdot, ja paikkaamme katolta kastuneet villat, lahovauriot ja valumajäljet. Tärkeässä roolissa toimivuuden kannalta on riittävä ilmanvaihto, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kondenssiongelmien takia on tarpeen. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Järvenpäässä hoituu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Järvenpää – korjaus on viisas ja kustannustehokas ratkaisu

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Järvenpää – korjaus suojaa kattosi pahemmilta vaurioilta, kun laitat asialle timanttisen laatutiimimme. Läpiviennit muodostavat selkeän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Järvenpäässä, meiltä saat paikalle kokeneet osaajat sekä laadukkaat tuotteet ja tarvikkeet. Suoritamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Uusimme repsottavat suojapellit ja falskaavat tai vioittuneet tiivisteet. Asennamme myös aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Järvenpäässä – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!