HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Iitti

Katon korjaus Iitti, katon kunnostus ja paikkaus tukee kattosi hyvinvointia ja tiivistää haastekohdat. Asiantuntevasti toteutettu kunnostus on huokeaa huolenpitoa katolle. Tee-se-itse-remontissa tekniikka tai tuotteet voivat jättää toivomisen varaa, jolloin suunnitellun säästön sijaan syntyy vain kalliimpaa korjaustarvetta. Ammattilaisemme hoitavat kattosi sitä vastoin kerralla hallitusti kuntoon, laadukkaana avaimet käteen- palveluna aina pohjatöistä viimeistelyyn saakka. Tuomme kunnostuksiin tasokkaat tuotteet ja kokeneet, taitavat tekijät, samoin telineet, työkoneet, materiaalit sekä kaikki turvallisuusvarusteet. Todellinen hintalappu jää entistä pienemmäksi, kun huomioidaan kotitalousvähennyksen vaikutus. Sivujemme kautta voi kuluihin lisäksi hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta.

Toteutamme huolella kaikki katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset Iitissä, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai laajempia toimia rakenteisiin. Autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai sauman tai kiinnikkeen kohdalta, tai kun tarvitaan vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistys ja korjaus. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä revenneen aluskatteen paikkaukset, ja saat meiltä niin ikään täydellä taidolla lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset. Kenties puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, ja seurauksena kattoon tuli reikä.

Tarjoamme laadukasta katonkorjauspalvelua kohteena koko Päijät-Häme, myös Lahti, Orimattila, Heinola, Asikkala ja Hollola. Paikkaamme pitävästi pelti-, tiili-, huopa- sekä palahuopakatot, kaikki katetyypit harjakatosta pulpettiin ja aumakatosta mansardikatteeseen. Meiltä saat moitteettomat omakotitalon, autotallin ja kesämökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Iitissä on ennen muuta tehtävä ajoissa, jotta yksittäiset vauriot eivät pääse äitymään laajemmaksi korjaustarpeeksi. Kalleimmiksi koituvat ne kattotyöt, jotka jätetään toteuttamatta – hanki siksi katollesi luotettavat korjaajat helposti ja huokeasti kauttamme!

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Iitti – kokeneet tekijämme hoitavat kattosi laatutuotteilla kuntoon

Huopakaton korjaus Iitti, täsmäpaikkauksemme räätälöidään aina huopakattosi tilanteen mukaan. On edullisempaa korjata olemassaolevaa kattoa kuin ryhtyä laajamittaiseen remonttiin. Meiltä löytyy laadukkaat tuotteet sekä menetelmät huopakaton, eli bitumikaton korjaukseen. Ammattitaitoinen käsittelymme varmistaa, ettei huopaa tarpeettomasti vaurioiteta. Kunnostamme kermien repeämät, reiät, vekit, painumat tai rypyt, ja tiivistämme auenneet saumat sekä toteutamme jiirien ja läpivientien paikkaukset. Kiinnitämme törröttävät huopanaulat tai irronneet bitumipaanut palahuopakatolta. Saat meiltä samaten tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Jos kosteus on pullistanut kermeihin kuprun eli niin sanotun huopakaton höyrypussin, viillämme huopaa varoen auki ja tasoitamme katteen kuntoon. Toteutamme myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan tai umpilaudoituksen vaihdot, samoin huopakaton tai palahuopakaton kunnostukset saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Kun tarvitaan huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Iitissä, on yleensä kysymys yksittäisistä katepinnan vauriokohdista. Ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa kasvattaen riskiä halkeilulle. Myös sadevedet, lehtiroska, pakkanen ja lumi vievät vuosien saatossa veronsa. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa sammaleen aukomista saumoista, tai osaamaton käsittely vääränlaisilla välineillä on voinut vioittaa huopaa. Uusikin huopakatto tai palahuopakatto voi kaivata myrskyvaurioiden korjausta, jos kate vaurioitui vaikkapa, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Meiltä saat sujuvasti niin pienet kuin suuret huopakaton korjaukset Iitissä. Toteutamme työt aina ammattiottein sekä loistavalla hinta-laatusuhteella.

Peltikaton korjaus Iitti, paikkaus tekee katosta taas luotettavan suojan

Peltikaton korjaus Iitti – tehokas ja taitava peltikaton kunnostus suojaa samalla yläpohjan rakenteet. Mitä aiemmin kunnostuksia ryhdytään tekemään, sitä edullisemmin yleensä selvitään. Peltikaton korjaus ja tiivistys Iitissä tarkoittaa useimmiten täsmätöitä. Teemme nykyisen peltikaton reikien paikkaukset sekä yksittäisten kattopeltien vaihdot. Jos peltikatto vuotaa auenneista saumoista tai jos kattopellit rämisevät tuulella, suoritamme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin. Lisäksi voimme tarpeen mukaan toteuttaa kattopeltien lisäkiinnitykset. Mukaan asennamme aiempaa isomman tiivisteen, jotta vedenpitävyys saadaan taattua. Hoidamme peltikaton aluskatteenkin korjaukset, tiivistykset tai paikkaukset. Saat meiltä samaten peltikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Iitissä saattaa tulla tarpeeseen hyvinkin yllättäen, jos kaivataan vaikkapa lumikuorman tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, tai riipi alas tullessaan peltipinnan naarmuille. Vuosien varrella arkisetkin uhkat heikentävät peltien tiiveyttä; esimerkiksi ruoste voi asettua katepintaan ja kuluttaa pellit puhki. Sään- ja lämpötilanvaihtelut taas aiheuttavat pelteihin edestakaista liikettä. Vähitellen liitokset sekä kiinnikkeet löystyvät, ja saumat alkavat irvistää. Meiltä saat edulliset ja toimivat ratkaisut kaikkiin peltikaton haasteisiin. Tuloksena on kaunis ja kestävä katto, joka suojaa pitävästi rakenteet.

Tiilikaton korjaus Iitti – huolellinen palvelu kattosi parhaaksi

Tiilikaton korjaus Iitti, tiilikaton kunnostuksen ja tiivistysten kautta saat nykyiselle katolle pitkän ja laadukkaan käyttöiän. Hoidamme kaikki tiilikaton paikkaukset huokeasti ja huolella. Teemme haljenneiden, lohjenneiden, paikoiltaan liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Tarpeen mukaan saat meiltä suojakäsittelyt kohentamaan katteen turvaa. Asennamme puuttuvat harjatiivisteet sekä oikaisemme painuneen rakenteen, ja kunnostamme katolta myös pellitykset, jiirit, rännit tai kattoturvatuotteet. Toteutamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samoin yläpohjan vaurioiden kunnostukset, kun tiilikatto vuotaa rakenteisiin.

Suoritamme sujuvasti tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Iitissä, samoin kaikki tiilikaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa. Monenlaiset tekijät saattavat vaikuttaa tiilikaton korjaustarpeen syntyyn. Useimmiten vauriot liittyvät tavalla tai toisella katepintaan. Sammal sekä jäkälä tarttuvat juurillaan hanakasti huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella omat haasteensa aiheuttaa katon päälle kertyvä lumikuorma. Lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai rikkoa tiilikaton saumoja. Säänvaihtelut yhdessä kosteuden kanssa myös pakkasrapauttavat tiilet, ja kun murentunut katepinta antaa periksi, vesi pääsee ruodelautoihin. Tiilten kiinnityskohdat lahoavat, ja katto alkaa painua alaspäin. Jos aluskatteenkin kunto on kyseenalainen, vaaraan joutuvat rakenteet. Tai ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen, tai kenties vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Hoidamme Iitissä taidolla tiilikaton myrskyvaurioidenkin korjaukset. Käsiimme voit uskoa luottavaisin mielin kaikenkokoiset ja -tyyppiset kohteet.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Iitti, kunnostus ylläpitää koko talon turvaa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Iitti – ammattitiimimme hoitaa aluskatteen korjaukset niin peltikaton kuin tiilikatonkin osalta. Paikkauksilla jatketaan nykykaton käyttökaarta, ja ehkäistään ennenaikaiset remontit. Meiltä löytyy kattava kokemus ja tietotaito katon rakenteen sekä toiminnan suhteen. Näin korjaus on asiakkaalle helppo sekä huoleton, ja lopputulos taatusti priimaa. Paikkaamme aluskatteen reiät, repeämät tai muut mekaaniset vauriot, tarvittaessa vaihtaen uutta aluskatetta irronneen tai roikkuvan tilalle. Hoidamme aluskatteen korjaukset tai paikkaukset myös jiiristä ja sisätaitteesta, sekä muidenkin haastavien elementtien, kuten vaikkapa savupiipun kohdalta. Huolehdimme riittävistä limityksistä koko korjattavalta alueelta. Suoritamme myös aluskatteen ylösnostot ja tarkan tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Iitissä läpivientien kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta. Vaihdamme samaten kastuneet villat sekä lahovaurioiset rakenteet. Tarvittaessa toteutamme parannukset myös eristykseen tai tuuletukseen liittyen.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Iitissä voi tulla eteen ikääntymisen johdosta, hapertavan kosteuden vaikutuksesta tai vaikka myrskyvaurioiden toimesta. Valitettavan yleisiä aluskatteen kohdalla ovat myös asennusvirheet, joten laadukas ja ammattitaitoinen asennus on enemmän kuin hintansa väärti. Jos aluskate on asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle, vesi ei poistu toivotusti katolta, vaan kertyy esimerkiksi katteen päälle. Tai ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, niin että aluskate vuotaa. Tai sitten eristyksestä ja tiivistyksestä löytyy puutteita ilmanvaihtokanavien kohdalta. Tuloksena voi syntyä niin kondenssivuotoja kuin rakenteiden kosteushaittoja. Meiltä saat taloudelliset ja tehokkaat aluskatteen korjaustyöt kaikissa kohteissa.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Iitti – korjaus palvelee hienosti pitäen rakenteista parhaan huolen

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Iitti – korjaus huolehtii läpiviennit tiiveiksi ja palauttaa käyttövarmuuden. On taloudelliselta kantiltakin viisas ratkaisu korjauttaa läpiviennit ajoissa. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Iitissä, kutsu paikalle pätevät tekijämme hoitamaan toimivuus kuntoon. Uusimme tiivisteet ja suojapellit tai muut vaurioituneet läpiviennin osat, sekä kunnostamme samaten ympäröivät rakenteet, jos kosteus on päässyt niihin käsiksi. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Autamme, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Iitissä, ja toteutamme muutkin huollot sekä korjaukset laadulla ja järkevään hintaan. Ammattitaitoiset paikkaukset säästävät aikaa, rahaa sekä kattoa. Niiden kautta myös saadaan rakenteille tiivis ja pitävä suoja!