HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Mäntsälä

Katon korjaus Mäntsälä, meiltä löytyy ammattilaistemme toteuttama täsmäapu kohteeseen kuin kohteeseen. Korjaustarvetta tuottavat sekä ajan hampaan nakerrus että sään ja ympäristön kulutukset. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista paikallisista epäkohdista, mutta jos tilanteen annetaan muhia itsekseen, vaurioiden kokoluokka kasvaa. Ajoissa tehdyt katon paikkaukset sitä vastoin estävät pahemmat ongelmat, kun yksittäiset haasteet hoidetaan kuntoon ennen niiden äitymistä isommiksi. Kun katto vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon voimakas uv-säteily. Vähitellen tiilet murentuvat, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä päätyä korjauskuntoon, mikäli kohdalle sattuvat äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Hoidamme mallikkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Mäntsälässä, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Käsissämme taipuvat kunnostukset kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, mansardi- ja tasakatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Kattotöihimme sisältyy mahdollisuus rahoitukseen sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme kaiken tarvittavan suojapressuista henkilönostimiin. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin lähiseutu sekä Uusimaa, kuten Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Pornainen, Askola ja Pukkila. Toteutamme korjaukset tyylipuhtaasti ja asiakaslähtöisenä palveluna, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Meiltä saat kattotöihin luotettavat tekijät ja laadukkaat tuotteet sekä tarvikkeet – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Mäntsälässä!

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Mäntsälä – huolellinen paikkaus syntyy osaajiemme käsissä

Huopakaton korjaus Mäntsälä, katon kunnostustöillä, paikkauksilla ja tiivistyksillä pidennämme katon käyttökaarta ja palautamme huopakattosi toimintavarmuuden. Huopakattoa, eli bitumikattoa vaivaavat ajan kanssa muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus iskevät varsinkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote kuluu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä kuivattavat osaltaan ikääntyminen sekä uv-säteily, jolloin katteen elastisuus heikentyy, ja riski halkeilulle kasvaa. Kermeihin voi ilmestyä reikiä, vekkejä, repeämiä, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta – saumoja koettelevat sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine. Vielä eräs mahdollinen uhkatekijä ovat huopakaton myrskyvahingot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Mäntsälässä, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki paikkausaineet ja menetelmät huolella kohteen mukaan, mikä varmistaa siistin korjausjäljen sekä laadukkaan lopputuloksen. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki, jotta kate päästään tasoittamaan kuntoon. Toteutamme Mäntsälässä tarpeen tullen myös kokonaisvaltaisemmat korjaukset, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä homma hoituu!

Peltikaton korjaus Mäntsälä – kunnostukset suojaavat myös rakenteiden terveyttä

Peltikaton korjaus Mäntsälä, pidämme kattosi tiiveyttä yllä taitavin täsmäpakkauksin. Kunnostamme katepinnan reiät ja ruostevauriot sekä muut korroosion jäljet. Lisää haastetta katolle tuottavat sään ja ympäristön rasitukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena tästä kiinnikkeet höltyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta mennyttä. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai jo alkujaan virheellisesti asennettu. Tai ehkäpä kattoon ovat päässeet iskemään myrsky- tai lumivauriot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi alustasta irti tikkaat sekä kattosillat, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Mäntsälässä aloitetaan tilannekartoituksella, sekä huolella hoidetuilla pohjatöillä, kuten lian- ja ruosteenpoistolla. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Mäntsälässä. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Mäntsälä, tukemassa kattosi täyttä toimintakykyä

Tiilikaton korjaus Mäntsälä – tuloksena on tyylikäs ja varmatoiminen katto, kun jätät työt pätevien osaajiemme käsiin. Tiilikatonkin saattavat äkisti rikkoa muun muassa myrskyvauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin muodostuu vähitellen sään ja ajan rasituksissa, kun tiiliä jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta mineraaleja ja upottaa juurensa tiileen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Lopulta katepinta rikkoutuu niin, että vesi päätyy kastelemaan ruodepuut, ja kun tiilten kiinnityskohdat aikaa myöten lahoavat, katto alkaa painua alaspäin. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on paras tutkia yläpohjan tilanne. Kenties kaivataankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Mäntsälässä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että korjaustoimiin tartutaan riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä suuremman kokoluokan remontit. Hoidamme myös tiilikaton lahonneiden lautojen ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Mäntsälässä viimeistellään pintakäsittelemällä kuluneet tiilet, jotta kate saa taas pidettyä puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Mäntsälä, pätevin ottein ja pitävin tuloksin

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Mäntsälä – meiltä saat kattotöihin parhaan palvelun sekä loistavan lopputuloksen. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Jos aluskate kuitenkin on reikäinen tai revennyt, tai jopa roikkuu osittain irti, ei vesi pääse kulkeutumaan räystäille saakka, vaan se viipyy yläpohjan riesana. Toisissa kohteissa ongelmia tuottavat alkuperäisen asennuksen virheet; vaikkapa eristykset on toteutettu huolimattomasti, tai tiivistekappaleet puuttuvat tyystin. Johtuivatpa haasteet sitten mistä tahansa, toteutamme tasokkaat korjaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Mäntsälässä.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarpeen tullen vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Jos katolta löytyy lahonneita lautoja tai kastuneita eristevilloja, hoidamme täydellä tietotaidolla myös tällaiset ongelmat kuntoon. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Mäntsälässä sujuu meiltä myös läpivientien kohdalta; kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Mäntsälä – korjaus varmistaa katollesi parhaan turvan

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Mäntsälä – korjaus parantaa kattosi kuntoa ja tiiveyttä, kun laitat asialle tyylipuhtaan ammattitiimimme. Läpiviennit muodostavat varteenotettavan vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Mäntsälässä, turvallinen ratkaisu on pyytää paikalle kokeneet kattoasiantuntijamme. Toteutamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Uusimme ränsistyneet suojapellit ja vanhuuttaan vuotavat tiivisteet. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot samoin kuin läpivientien tiivistekappaleet.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Mäntsälässä – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!