HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Pukkila

Katon korjaus Pukkila – katon kunnostus koituu koko talon parhaaksi, kun laitat asialle timanttisen laatutiimimme. Edullinen ja toimiva katonkorjauspalvelu räätälöidään meillä kattosi mukaan. Kotikutoisissa korjauksissa tekniikka ja tuotteet voivat jättää toivomisen varaa, ja pahimmillaan tee-se-itse-ratkaisut tuottavat vain lisää korjaustarvetta. Kokeneet osaajamme sen sijaan laittavat kattosi kerralla kuntoon, turvallisin ottein avaimet käteen- palveluna ja kattosi mukaisilla materiaaleilla. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Tarvitsipa kattosi tiivisteiden vaihtoa tai vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjausta, meiltä saat joustavan sekä luotettavan palvelun erinomaisella hinta-laatusuhteella!

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkilassa voi tulla eteen hyvinkin yllättäen, mikäli vaaditaan nopeita toimia esimerkiksi lumi- sekä myrskyvaurioiden suhteen. Kenties vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, ja seurauksena kattoon tuli reikä. Meiltä saat avun, kun katto vuotaa jiiristä tai piipun tai läpiviennin kohdalta; teemme vuotavan läpiviennin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja korjaukset. Hoidamme aluskatteen tiivistykset ja ruostuneiden rännien paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset.

Kattovuodon paikkaukset ja muut akuutit katon korjaukset teemme ympärivuotisesti Pukkilassa, ja kauttamme saat tilattua niin ikään kaikki katon korjaustyöt saarikohteissa. Tiivistämme kuntoon peltikatot, tiilikatot, huopa- ja palahuopakatteet, kaikki katetyypit harjakatosta tasakattoon sekä aumakatosta mansardikatteeseen. Suoritamme sujuvasti omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset pihavarastoon ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Toimialueeseemme kuuluu Pukkilan ohessa muukin Uusimaa, kuten Askola, Mäntsälä, Myrskylä, Pornainen, Hyvinkää ja Lapinjärvi. Kunnostuksiin on syytä ryhtyä ajoissa, jotta pahemmat vauriot vältetään – pienikin vuoto voi olla kohtalokas, jos vesi päätyy yläpohjan rakenteisiin. Ammattilaisen laadukas kattokorjaus estää ennenaikaiset remontit. Jatka siis nykykaton käyttöikää teettämällä kunnostukset kauttamme!

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Pukkila, paikkaus varmistaa katollesi parhaan turvan

Huopakaton korjaus Pukkila – varmaotteiset osaajamme huolehtivat kattosi kokonaisvaltaisesti kuntoon. Suoritamme korjaustoimet helposti ja huokeasti, kuitenkaan laadusta tinkimättä. Paikkaamme huopakaton reiät, repeämät, painumat, rypyt ja vekit, ja tiivistämme halkeilleet saumat sekä liimaamme irronneet bitumipaanut paikoilleen. Kuprut eli niin sanotut huopakaton höyrypussit puolestaan leikkaamme auki, jotta pullistunut kate pystytään tasoittamaan ja lopuksi tiivistämään kuntoon. Meiltä saat Pukkilassa huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaukset, samoin rakenteeltaan vaativan tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Toteutamme paikkaukset laatutuotteilla ja kattosi vesitiiveyttä vaalien.

Kauttamme saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pukkilassa, kun katto vuotaa kuluneen katepinnan vuoksi tai liitosten tai läpivientien kohdalta. Sammaleen juuret sekä lumikuorma aukovat tehokkaasti huopien saumoja. Myös ikääntyminen ja uv-säteily kuivattavat kattoa, jolloin halkeilun riski kasvaa. Kosteus, pakkanen sekä lämpötilanvaihtelut laittavat huovan lujille, mutta yhtäkkiset mekaaniset vauriotkin saattavat koitua katteen kohtaloksi. Ehkä osaamaton puhdistus tai lumenpoisto väärillä välineillä vioittivat huopakattoa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Meiltä löydät katollesi soveltuvat ratkaisut niin pieniin kuin suuriinkin haasteisiin, niin että tuloksena on tiivis katto ja terveet, hyvinvoivat rakenteet.

Peltikaton korjaus Pukkila – hyvinvoiva katto pitää kosteuden poissa

Peltikaton korjaus Pukkila, tehokkaat tiivistykset pitävät kattosi kunnossa ja toimivana pitkään. On edullisempaa huoltaa ja korjata olemassaolevaa kattoa kuin ryhtyä ennenaikaisiin remontteihin. Meiltä saat peltikaton ruosteenpoistot ja katepinnan reikien paikkaukset, sekä yksittäisten kattopeltien vaihdot uusiin, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Rämisevät kattopellit sekä irvistävät liitokset korjaamme lisäkiinnitysten avulla, ja samalla voimme vaihtaa laajemminkin kuluneita nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin. Mikäli peltikatto vuotaa myös yläpohjan osalta, toteutamme kattavammat paikkaukset; vaihdamme kastuneet eristevillat sekä lahovaurioiset rakenteiden puuosat. Lisäksi suoritamme peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pukkilassa. Meiltä saat niin ikään peltikaton korjaustyöt saarimökillä ja muissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Pukkilassa voi tulla eteen vuosien mittaan, kun sadevedet, uv-säteily ja lämpötilanvaihtelut vuoroin verottavat kattoa. Muuttuvien olosuhteiden vaikutuksesta kattopellit elävät edestakaisin, mikä höllentää vähitellen kiinnikkeitä niin, että saumat alkavat irvistää. Suurin syy peltikaton reikiin ja vuotoihin on luonnollisesti ruoste. Korroosio iskee helposti etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Joskus peltikatto vaatii osakseen myrskyvaurioiden korjausta, jolloin tuhot voivat vaihdella katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi, tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Kattopeltiseppiemme laatukorjaukset ovat taloudellisesti viisas sijoitus peltikattoon.

Tiilikaton korjaus Pukkila – meiltä saat tehokkaat ja luotettavat paikkaukset

Tiilikaton korjaus Pukkila, varmoin ja vakuuttavin ammattiottein asiantuntijoidemme toimesta. Mitä aiemmin tiilikaton korjaukset tehdään, sitä edullisemmin yleensä selvitään. Yksittäisiä tiiliä on voinut lohjeta, haljeta tai liikkua paikoiltaan, ja tällöin toteutamme irronneiden sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Hoidamme myös laadukkaat uudelleenpinnoitukset sekä suojakäsittelyt tiilikatolle, niin että tiilipinta hylkii jatkossa paremmin ulkoisia uhkia. Tiilikatto saattaa pahimmillaan vuotaa yläpohjan rakenteisiin asti, jolloin suoritamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pukkilassa. Oikaisemme kuntoon painuneen rakenteen ja teemme tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset. Lisäksi hoidamme tiilikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkilassa voi tulla eteen uudellekin katolle, mikäli tarvitaan mekaanisten vaurioiden, kuten myrskytuhojen korjausta. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Myös arkiset sään- ja lämpötilanvaihtelut laittavat katon lujille, kun kosteus yhä uudelleen jäätyessään ja sulaessaan pakkasrapauttaa tiilen. Talvella lumikuorma voi saada saumat vuotamaan tai rakenteet painumaan notkolle. Myös sammal ja jäkälä syövät tiiltä ja heikentävät pikkuhiljaa kattoa. Tarjoamme tiilikaton kunnostuksiin joustavan ja yksilöllisen palvelun. Säästät aikaa, rahaa sekä hermoja, kun jätät kattotyöt meille!

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkila, räätälöimme kunnostukset kattosi mukaan

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkila – suoritamme tehokkaat aluskatteen paikkaukset niin peltikaton kuin tiilikatonkin suhteen. Aluskatteen kohdalla on erityisen viisasta panostaa ammattitekijään. Asiantuntijan toteuttama aluskatteen korjaus on todellakin hintansa väärti, sillä se varmistaa toimivan kokonaisuuden ja hyödyttää kattoa pitkään. Korjaajamme paikantavat tietotaidolla myös piilevät yläpohjan haasteet, ja hoitavat kattosi priimakuntoon välikaton rakenteidenkin osalta. Suoritamme aluskatteen korjaukset sekä paikkaukset jiiristä ja sisätaitteesta, samoin muistakin haastavista elementeistä, kuten esimerkiksi savupiipun kohdalta. Toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Paikkaamme niin ikään yksittäiset reiät ja repeämät aluskatteesta. Meiltä saat aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pukkilassa myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkilassa voi tulla ikääntyneellä katolla tarpeeseen, tai toisaalta katto on saattanut kärsiä äkillisen myrskyvaurion. Valitettavan usein törmäämme kuitenkin myös alkuperäisen asennuksen virheisiin, joten säästö väärässä paikassa voi käydä yllättävänkin kalliiksi. Taitamaton tekijä on saattanut laiminlyödä eristykset ilmanvaihtoputkissa, tai aluskatteen ylösnostot ja läpivientien tiivistekappaleet voivat uupua kokonaan. Tai kenties aluskate on asennettu väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle, jolloin vedenpoisto ei toimi toivotulla tavalla, ja tuloksena on ennen pitkää ongelmia. Kokeneet korjaajamme hoitavat kuntoon kondenssivuodot ja kosteusvauriot. Lisäämme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se ilmanvaihdon puolesta on tarpeen.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pukkila – korjaus tukee kattosi kokonaisvaltaista terveyttä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pukkila – korjaus varmistaa katollesi parhaan voinnin niin vesikatteen kuin yläpohjan osalta. Läpivientien korjaus on edullista ja tehokasta asiantuntijoidemme toimesta. Kutsu meidät paikalle, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pukkilassa, niin vaihdamme falskaavat tiivisteet uusiin ja kunnostamme kärsineet suojapellit. Toteutamme purku- ja korjaustoimet myös läpivientiä ympäröiviin rakenteisiin, jos kosteus on saanut katolla jalansijaa ja aiheuttanut vaurioita yläpohjaan. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Meiltä saat parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pukkilassa. Toteutamme katollesi muutkin korjaustoimet laadulla ja järkevään hintaan. Sujuva ja siisti ammattipalvelumme takaa loistavan lopputuloksen – tiiviin, tyylikkään ja turvallisen katon, joka kestää säätä sekä aikaa!