HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Hausjärvi

Katon korjaus Hausjärvi, tasokkaiden katonkorjaustaitajiemme avulla katosta saadaan taas turvallinen, toimiva ja tiivis. Ammattityönä teetetty korjaus on edullinen ja toimiva ratkaisu. Tee-se-itse-kunnostus saattaa tulla viime kädessä yllättävän kalliiksi, sillä puutteellinen toteutus voi lopulta tuottaa vain lisää korjaustarvetta. Varmaotteiset osaajamme sen sijaan hoitavat kattosi kerralla kuntoon, ja meiltä löytyy korjauksiin laadukkaat tuotteet sekä kohteen mukaan valikoidut menetelmät. Toteutamme paikkaukset asiakaslähtöisellä avaimet käteen- palvelulla, jonka jokainen vaihe suunnitellaan ja suoritetaan kattosi tarpeita kuunnellen. Kotitalousvähennyksen hyödyntäminen tekee projektista entistäkin edullisemman, ja sivujemme kautta voi kuluihin lisäksi hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta.

Hoidamme laajatkin katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hausjärvellä, kun tarvitaan vaikkapa lumikuorman tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Tai ehkä ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Katto saattaa vuotaa myös savupiipun juuresta tai sauman tai kiinnikkeen kohdalta, kun veronsa vaativat esimerkiksi sammal, ruoste, kosteus ja lämpötilanvaihtelut. Suoritamme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukset, yksittäisen kattovuodon tiivistykset sekä kastuneiden villojen ja laudoitusten vaihdot. Kunnostamme samaten sadevesikourut sekä aikansa eläneet kattoturvatuotteet. Muutkin huollot tai korjaukset toteutamme laadulla ja järkevään hintaan.

Käsiimme voit uskoa kaikki katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset Hausjärvellä, olipa kattosi malli ja materiaali tai rakennustyyppi mikä tahansa. Paikkaamme sujuvasti pelti-, tiili-, huopa- sekä palahuopakatot, harjakatosta tasa- ja pulpettikattoon sekä aumakatosta mansardikatteeseen. Voit tilata kauttamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset saunaan ja varastoon sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Toimialueeseemme sisältyy laajasti muukin Kanta-Häme, kuten Janakkala, Hämeenlinna, Riihimäki, Hattula ja Loppi. Ajoissa toteutetut kunnostukset säästävät rahaa sekä kattoa, kun yksittäiset vauriot eivät pääse äitymään kosteus- tai lahohaitoiksi. Korjausten lykkääminen tai laiminlyönti saattaa sitä vastoin koitua kalliiksi. Tee siis taloudellisesti viisas sijoitus, ja tilaa kattotyöt kauttamme!

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Hausjärvi – parannamme kattosi tiiveyttä ja suojaa

Huopakaton korjaus Hausjärvi, paikkaus palauttaa kattohuoville teknisen toimivuuden. On edullisempaa korjata olemassaolevaa kattoa kuin ryhtyä kattavaan remonttiin. Meiltä saat siististi ja sujuvin ottein huopakaton paikkaukset, joissa tuotteet ja metodit valitaan huolella kohteen tarpeita ajatellen. Asennamme vauriokohtiin paikkapalat sekä käsittelemme kärsineet saumat, ja kunnostamme huovasta repeämät, reiät, painumat, vekit sekä kulumat. Liimaamme sekä tiivistämme saumamassalla kuntoon palahuopakaton repsottavat bitumipaanut, ja naulaamme mahdollisesti ylösnousseet huopanaulat takaisin aluslaudoitukseen kiinni. Jos kosteus on livahtanut kermien väliin ja pullistanut huovan kupruille, leikkaamme auki nämä niin sanotut höyrypussit katteen tasoitusta varten. Tarpeen tullen saat meiltä huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset tai paikkaukset. Lisäksi teemme huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Kokenut tiimimme pitää katostasi parhaan mahdollisen huolen.

Meiltä sujuu huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvellä, silloin kun kohteessa tarvitaan esimerkiksi myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky muuten vioitti kattoa. Useimmiten ongelmat kuitenkin johtuvat varsin arkisista tekijöistä, kun ympäristön mekaaninen ja kemiallinen rasitus vähitellen vievät veronsa. Kermeihin iskevät sade- ja sulamisvedet, uv-säteily sekä lämpötilanvaihtelut. Sammal ja lumikuorma taas aiheuttavat painetta etenkin huopien liitoksiin. Tai ehkäpä huopakatto tai palahuopakatto vuotaa osaamattoman käsittelyn johdosta – esimerkiksi puhdistus tai lumenpoisto väärillä välineillä voi johtaa katepinnan vaurioon. Hoidamme varmoin ottein kaikki huopakaton korjaukset Hausjärvellä. Tuloksena saat talosi rakenteille kauniin ja kestävän suojan.

Peltikaton korjaus Hausjärvi, taitavin ottein kohteeseen kuin kohteeseen

Peltikaton korjaus Hausjärvi – toteutamme kunnostukset täsmätyönä alusta loppuun saakka. Mitä aiemmin peltikaton paikkauksiin ryhdytään, sitä edullisemmat toimet yleensä riittävät. Esimerkiksi saumojen tiivistys onnistuu kattopeltien lisäkiinnityksillä. Tarpeen mukaan voimme vaihtaa nauloja tai kateruuveja laajemminkin uusiin kateruuveihin. Kattopeltisepiltämme hoituvat peltikaton yksittäisten reikien paikkaukset, ja jos vauriot keskittyvät selvästi tietyille osin kattoa, teemme yksittäisten kattopeltien vaihdot. Suoritamme myös peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hausjärvellä. Samoin saat kauttamme peltikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Hausjärvellä on meiltä edullinen ja tehokas palvelu. Ensiksi tutkimme vaurioiden luonteen: miksi peltikatto vuotaa? Muun muassa kosteus ja lehtiroska luovat otolliset olot ruosteelle. Vanhemmiten peltikattoon syntyykin reikiä korroosion johdosta. Katepinnan tiiveyttä heikentävät myös muut arkiset rasitukset – esimerkiksi lämpötilanvaihtelut saavat pellit elämään edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet höllentyvät, ja saumat alkavat irvistää. Vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Joskus vauriot saattavat yllättää uuden ja terveenkin katon, jos vaikka tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Kauttamme saat kustannustehokkaasti myös laadukkaat peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset.

Tiilikaton korjaus Hausjärvi, paikkaamme vauriot ja vuotokohdat

Tiilikaton korjaus Hausjärvi – paikkausten avulla pidennät ja parannat nykykaton käyttökaarta. Meiltä hoituvat kaikki tiilikaton korjaustyöt huokeasti ja huolella. Teemme liikkuneiden tiilien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Tarvittaessa saat meiltä myös suojakäsittelyt, joilla kohennetaan tiilien turvaa. Asennamme puuttuvat harjatiivisteet ja kunnostamme muutkin katon elementit: laudoitukset, pellitykset, sadevesikourut, jiirit ja kattoturvatuotteet. Oikaisemme painuneen rakenteen ja toteutamme tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset. Samoin teemme tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset.

Hoidamme tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hausjärvellä, sekä kaikki tiilikaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa. Tyypillisesti paikkaustarve syntyy katolle pikkuhiljaa vuosien saatossa, kun tiiliä jäytävät sammal ja lumikuorma sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal sekä jäkälä nakertavat kattoa vähin erin juurillaan, ja talvella lumi voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Kosteus yhdistettynä säänvaihteluihin myös pakkasrapauttaa tiilet, ja jos aluskatteenkin tiiveys on heikentynyt, voi tiilikatto vuotaa rakenteisiin. Tai ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen, tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Meiltä saat taidolla ja tyylillä kaikki tiilikaton korjaukset Hausjärvellä. Niin pienet kuin suuretkin kattopulmat voit jättää osaajiemme käsiin.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvi – korjauksilla kohennetaan talosi turvaa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvi, toteutamme tasokkaat kunnostukset sekä peltikaton että tiilikaton osalta. Korjauksilla jatketaan katon käyttöikää, ja pidetään ennenaikaiset remontit poissa. Meiltä löytyy syvällinen ymmärrys katon rakenteen sekä toiminnan suhteen. Varmistamme laadukkaan kokonaisuuden, niin että korjaus on asiakkaalle helppo ja huoleton. Paikkaamme yksittäiset reiät ja venymät sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarpeen tullen vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Hoidamme aluskatteen korjaukset sekä paikkaukset jiiristä ja sisätaitteesta, samoin muidenkin haastavien elementtien, kuten vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, ja suoritamme tunnolliset ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvellä hoituu meiltä läpivientienkin suhteen, esimerkiksi kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta. Vaihdamme huonokuntoiset eristevillat sekä kastuneet puuosat rakenteista. Lisäksi voimme kohentaa välikaton ilmanvaihtoa, jos aluskatteen toimivuus niin vaatii.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvellä on meiltä laadukas täsmäpalvelu, joka toteutetaan aina katolta käsin ja kohteelle turvallisin menetelmin. Valitettavan usein törmäämme katolla asennuksessa tehtyihin virheisiin, joten laadukas ja luotettava korjauspalvelu on enemmän kuin hintansa väärti. Jos aluskate on asennettu väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle, vesi ei pääse poistumaan katolta, vaan kertyy aluskatteen päälle. Tai ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, niin että aluskate vuotaa. Tai sitten puutteellinen eristys läpivientiputkissa on johtanut kondenssiongelmiin. Lisäksi aluskate kuluu ja hapertuu siinä missä muutkin katon osat. Myös myrskytuhot, kuten kaatuva puu, voivat tärvellä aluskatteen tiiveyden.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hausjärvi – korjaus jatkaa katon käyttökaarta ja uudistaa vesitiiveyden

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hausjärvi – korjaus tiivistää läpiviennit kuntoon ja palauttaa katolle suojan. On taloudellisesti viisas ratkaisu toteuttaa läpiviennin paikkaukset ajoissa. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Hausjärvellä, kutsu kokeneet asiantuntijamme paikkaamaan kattosi kuntoon. Vaihdamme falskaavat tiivistykset tai kovia kokeneet suojapellit, sekä hoidamme yläpohjan kunnostukset, kun kosteus on edennyt rakenteisiin. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Käänny puoleemme, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hausjärvellä – korjaus on tehokas ja edullinen keino suojata talosi rakenteet!