HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Helsinki 

Katon korjaus Helsinki – Sujuvimmista sujuvin katonkorjausurakka on vain yhden askeleen päässä! Ota yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun, niin saat nopean avun siihen, että katto vuotaa. Tilaa meiltä myös myrskyvaurioiden korjaus, painuneen katon oikaisu, kattopeltien vaihto tai vaikkapa aluskatteen korjaus. Katon korjaus ja katon paikkaus tehdään timanttisella ammattitaidolla, eikä huolellisilta ammattilaisiltamme jää tekemättä yksikään työvaihe.

Esimerkiksi kattovuodon korjaukseen voi liittyä useampiakin työvaiheita. Katon huolellinen tiivistys on olennainen työvaihe, sillä muuten katto vuotaa edelleen savupiipun juuresta tai esimerkiksi jiirin kohdalta. Tarvittaessa korjaamme myös aluskatteen, mikä voi tarkoittaa käytännössä aluskatteen osittaista uusimista. Mikäli aluskate on ollut rikki silloin, kun katto on vuotanut, on katon alle voinut päästä kosteutta. Huoli pois – teemme katon vesivahinkojen korjauksen asianmukaisella tavalla. Tarvittaessa katon korjaus Helsingissä sisältää yläpohjan kastuneiden eristeiden vaihtamisen.

Katon korjaus Helsingissä voi koostua useista eri työvaiheista silloinkin, jos tiilikatto, peltikatto tai huopakatto on vaurioitunut siksi, että puu on kaatunut katon päälle. Meiltä tiedät saavasi tasaisen varmasti etenevän kattokorjauksen, minkä yhteydessä puutumme kattosi kaikkiin tarpeisiin erinomaisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Katon korjaus voi jatkua jollain kattohuollolla, mikä voi tuoda merkille pantavan parannuksen katon ulkonäköön ja rasituksensietokykyyn.

Katon korjauksen Helsingissä ei tarvitse olla suuren suuri, jotta voisit tilata sen meiltä. Teemme mielellämme esimerkiksi vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun korjauksen. Ota yhteyttä silloinkin, jos lumi on irrottanut lumiesteet tai tikkaat, ja kattoon on tullut reikiä. Katon paikkaus hoituu myös saarikohteissa. Itse asiassa, toiminta-aluettamme on koko Uusimaa. Näin ollen myös esimerkiksi Espoo, Vantaa, Sipoo, Nurmijärvi ja Tuusula kuuluvat alueeseen, joilla teemme kotitalousvähennyskelpoisia kattokorjauksiamme. Halutessasi voit rahoittaa katon korjauksen Helsingissä (tai muualla) yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella.

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Helsinki – Hektiseen tilanteeseen katolla on puututtava tasaisin ja varmoin ottein 

Huopakaton korjaus Helsinki – Pelastamme sinut ja kattosi pulasta asiantuntemuksemme ansiosta! Kun huopakatto tai palahuopakatto vuotaa, tilanne katolla ja sen alla voi olla hyvinkin hektinen. Huopakattovuodon korjauksella on kiire, sillä kattovuoto voi kastella katon alapuoliset osat, mikä voi johtaa laho- ja homevaurioiden syntymiseen.

Myös huopakaton ja palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt on saatava pian pois alta, jotta elämä voi jatkua normaalisti. Monet myrskyt menevät ohi jättämättä kattoon mitään jälkeä, mutta joskus tuuli voi repiä vuotia tai irrottaa kattoturvatuotteita. Pahimmillaan käy niin, että huopakatto tai palahuopakatto vaurioituu puun kaatuessa huopakaton päälle myrskyssä. Sekin on mahdollista, että omakotitalon, kesämökin, autotallin tai jonkin muun piharakennuksen huopakatto irtoaa kokonaan kovan tuulen voimasta.

Jos talossa ei ole kattoa tai katto on tullut sisään päälleen kaatuneen puun takia, on tilanteeseen saatava nopea ratkaisu. Onnistuneen lopputuloksen takaamiseksi tulee kiinnittää huomiota myös kattokorjaajien ammattitaitoon. Tee fiksu veto ja tilaa huopakaton sekä palahuopakaton korjaus ja paikkaus aina meiltä! Meidän ammattilaisemme aloittavat huopakaton korjauksen Helsingissä nopeasti kerrottuasi, että tarvitset apua. Huopakattokorjaajamme ovat kokeneita ja lahjakkaita, joten huopakaton korjaus Helsingissä etenee tasaisen varmoin ottein kohti timanttista lopputulosta. Emme hätäänny tai hermostu, vaan etsimme jokaiseen tilanteeseen parhaat ratkaisut, minkä jälkeen toteutamme niin hyvin kuin pitkän linjan huopakattoeksperteiltä voi odottaakin.

Toteutamme huopakaton ja palahuopakaton korjaustyöt myös saaressa, joissa voidaan tarvita vaikkapa huopakaton tai palahuopakaton reikien paikkausta. Tarvetta voi olla myös huopakaton tai palahuopakaton tiivistykselle läpivientien kohdalta. Ehkä tarvitset vuotavan tasakaton korjausta tai vääntyneiden rännien uusimista? Olipa kyse mistä hyvänsä, ole huoleti ja anna meidän hoitaa huopakaton korjaus Helsingissä.

Peltikaton korjaus Helsinki – Helpotus katon ongelmiin on vain yhden yhteydenoton päässä

Peltikaton korjaus Helsinki – Helpotukseksesi voimme kertoa, että asiantuntevilta kattokorjaajiltamme onnistuu mikä tahansa peltikattokorjaus! Jos kaikki ei ole kunnossa konesaumakatolla, lukkosaumakatolla tai esimerkiksi aaltopeltikatolla, ota yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun. Muuta sinun ei tarvitsekaan tehdä, sillä yhteydenottosi jälkeen hoidamme koko kattourakan alusta loppuun. Helpotus omakotitalon, mökin tai esimerkiksi jonkin ulkorakennuksen peltikaton ongelmiin on siis vain yhden yhteydenoton päässä.

Peltikaton korjaus voidaan tehdä monella eri tapaa, ja joissain tilanteissa kustannustehokkain vaihtoehto on katon uusiminen. Vaatii ammattitaitoa osata valita oikea tapa tehdä peltikaton korjaus Helsingissä. Meillä tuota ammattitaitoa on roppakaupalla, joten tutustumme kattosi tilanteeseen ja tarpeisiin, minkä jälkeen kerromme, kuinka peltikaton korjaus Helsingissä kannattaa sillä kertaa tehdä (ja miten edullisesti voimme esimerkiksi kattopeltien vaihdon hoitaa).

Peltikaton korjaus Helsingissä tulee lähtökohtaisesti aina edullisemmaksi kuin katon vaihto, joten teemme tarjouksen jostain peltikattopaikkauksesta aina, kun se vain on mahdollista. Kattoa ei ole pakko uusia silloinkaan, kun myrsky on kaatanut puun peltikaton päälle – tai silloin, kun tuuli on irrottanut kattopellit tai peltilistat. Toteutamme peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt näppärin ottein, ja lopuksi voimme (tarvittaessa) asentaa kattopeltien lisäkiinnitykset. Tarvittaessa voimme tehdä myös kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihdon uusiksi kateruuveiksi. 

Peltikaton korjaustyöt onnistuvat erinomaisella hinta-laatusuhteella myös saaressa, eikä mikään peltikattopaikkaus ole meille liian pieni (tai liian suuri). Peltikattokorjaus kannattaa tilata mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään! Jottei esimerkiksi peltikaton reikien paikkaus lykkääntyisi liikaa (mikä voisi johtaa siihen, että peltikatto vuotaa), katon kunto kannattaa tarkastaa kahdesti joka vuosi. Katon kuntotarkastuksen yhteydessä on hyvä käydä myös katon alla, sillä saatat tarvita peltikaton aluskatteen korjausta.

Tiilikaton korjaus Helsinki – Herkuleen voimien sijaan hyödynnämme ammattitaitoamme kaikissa tiilikattopaikkauksissa

Tiilikaton korjaus Helsinki – Vankkumaton ammattitaitomme on vain yksi syy siihen, miksi kaikki tiilikattopaikkaukset kannattaa tilata meiltä! Muita syitä ovat ihanteellinen hinta-laatusuhde, aito halu laittaa tiilikattosi kerralla kuntoon ja se, että mikä tahansa tiilikaton korjaus ja paikkaus etenee toimestamme rivakasti. Tiilikaton korjaus Helsingissä aloitetaan niin nopeasti kuin mahdollista, eikä tiilikaton paikkaus kestä kauaa, kun asialla ovat kokeneet tiilikattoekspertit.

Tiilikaton korjaus Helsingissä on taito- eikä voimalaji. Esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihto ei vaadi Herkuleen voimia, mutta asiantuntemusta ja oikeanlaista välineistöä kylläkin. Uutta tiiltä voidaan nimittäin joutua leikkaamaan, ennen kuin se voidaan asentaa katolle rikki menneen tiilen tilalle. Erityistä voimakkuutta ei tarvita muissakaan tiilikattopaikkauksissa. Hyvä tasapaino ja annos hurjapäisyyttä ovat hyviä ominaisuuksia tiilikattokorjaajalle, joka liikkuu kaltevalla katolla, mutta käytämme aina asianmukaisia työturvallisuustuotteita. Näin ollen työturvallisuus ei ole kiinni pelkästä kyvystä tasapainoilla jyrkällä katolla!

Voit siis hyödyntää ammattitaitoamme kaikissa tiilikaton korjauksissa Helsingissä. Ota yhteyttä, jos tiilikatto vuotaa, tai jos tarvitset tiilikaton aluskatteen korjausta. Teetä meillä myös tiilikaton myrskyvaurioiden korjaus, jos tuuli on irrottanut harjatiilen, reunatiilen tai jonkin muun kattotiilen – tai jos puu on kaatunut tiilikaton päälle. Tiilikaton korjaustyöt hoituvat meiltä jouhevasti myös saarikohteissa.

Sen lisäksi, että teemme kaikki tiilikattojen korjaukset Helsingissä täyden kympin arvoisesti, olemme nappivalinta myös tiilikattohuoltoihin. Tiilikatto voi kestää pidempään, jos se pidetään puhtaana. Voimme myös uusia tiilikattoa suojaavan pinnoitteen tai pudottaa liiat lumet alas. Kattolumitöitä voidaan tarvita myös silloin, jos kattolumet ovat jakaantuneet talon katolle epätasaisesti. Hoidamme puolestasi myös jäänsulatuksen ja jääpuikkojen poiston ränneistä ja räystäiltä. Näissäkin töissä ammattitaito on lihasvoimaa tärkeämpää.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Helsinki – Korjaus on erikoisalaamme

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Helsinki – Korjaus ei jää puolitiehen, kun tilaat sen tältä katonkorjauspalvelulta! Katon korjaaminen on erikoisalaamme, eikä katemateriaalilla ole lopputuloksen kannalta väliä, sillä kunnostamme ensiluokkaisesti niin tiilikatot, peltikatot kuin huopakatotkin.

Riippuu tapauksesta, kuinka meidän tulee puuttua siihen, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Helsingissä. Siksi aivan ensimmäiseksi otamme selvää siitä, missä kunnossa tasakatto, harjakatto tai esimerkiksi pulpettikatto on, ja miten se pitää kunnostaa. Sen jälkeen laadimme työsuunnitelman. Luvassa on kattourakka, minkä aikana puututaan kaikkiin omakotitalon tai esimerkiksi kesämökin katon tarpeisiin – näin voimme laittaa kattosi kerralla kuntoon. Tässä vaiheessa esitämme sinulle tarjouksen katon korjaamisesta avaimet käteen -periaatteella. Tarjoukseen kannattaa tarttua, sillä se on kilpailukykyinen, ja luvatun kattourakan jälkeen sinun ei enää tarvitse surra sitä, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Helsingissä.

Meiltä kannattaa tilata myös katon korjaus vuotavan savupiipun kohdalta, mikä onkin melko tyypillinen kattopaikkaus. Saatat tarvita myös katon korjausta vuotavan viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai TV-antennin kohdalta. Jotta kattovuoto huomattaisiin jo varhaisessa vaiheessa, katto kannattaa tarkastaa kahdesti vuodessa. Ensimmäisen kerran katon ehjyys ja tiiviys kannattaa varmistaa heti talven jälkeen, sillä talvi voi aiheuttaa vaurioita. On mahdollista, että jokin kattoläpivienti – kuten juuri kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku – vuotaa Helsingissä. Lisäksi saatat havaita esimerkiksi rikkinäisiä tiiliä.

Toisen kerran katon kunto kannattaa tarkastaa syksyllä. Vielä on aikaa teettää jokin kattopaikkaus, jos kaikki ei olekaan kunnossa. Tarvetta voi olla vaikkapa aluskatteen korjaamiselle jonkin läpiviennin kohdalta. Myös jiirit voivat kaivata tiivistämistä.