HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Espoo

Katon korjaus Espoo – Kun sinulle riittää vain paras kattokorjaus, tilaa se meiltä, jotka jaamme samat tavoitteet! Huolehdimme siitä, että katon korjaus Espoossa onnistuu suorastaan esimerkillisellä tavalla. Yhteydenotto meihin varmistaa siis parhaan mahdollisen lopputuloksen. Vaikka katon tiivistys onkin ensiluokkainen kokonaisuus, sen hinta on varsin kilpailukykyinen. Halutessasi voit rahoittaa katon korjauksen Espoossa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, ja kun esimerkiksi vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus on ohi, voit hakea Verohallinnolta kotitalousvähennystä.

Katon korjaus Espoossa suunnitellaan ja toteutetaan toimestamme aina tilanteen edellyttämällä tavalla. Ensin selvitämme tasakaton, harjakaton, pulpettikaton tai esimerkiksi aumakaton tarpeet. Kun tiedämme esimerkiksi sen, mistä kohtaa katto vuotaa, teemme asianmukaisen kattovuodon korjauksen avaimet käteen -pakettina. Melko usein kyse on siitä, että katto vuotaa savupiipun juuresta, mutta toki kattovuoto voi alkaa jostain muustakin kohdasta. Kattovuodon takana voi olla vaikka kattoreikä. Kattoon voi tulla reikiä esimerkiksi silloin, jos lumi irrottaa lumiesteet pudotessaan alas omakotitalon tai esimerkiksi huvilan katolta.

Myös myrskyvaurioiden korjaus alkaa siitä, että selvitämme katon tarpeet ja sen, miten niihin kannattaa puuttua. Korjattavaa voi olla paljonkin, jos tiilikatto, peltikatto tai huopakatto on vaurioitunut puun kaaduttua katon päälle. Vesi- ja aluskatteen korjauksen ohella edessä voi olla kattorakenteiden kunnostaminen ja yläpohjan kastuneiden eristeiden vaihtaminen. 

Tilaa iso tai pieni katon korjaus Espooseen meiltä, niin kaikki onnistuu erinomaisesti aina katon vesivahinkojen korjausta myöten (jos sellaista tarvitaan). Katonkorjauspalvelumme palvelee myös saarikohteissa. Toiminta-alueeseemme kuuluu itse asiassa koko Uusimaa, kuten Vihti, Vantaa, Helsinki, Kirkkonummi ja Kauniainen.

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Espoo – Huisin hyvä huopakattokorjaus on ulottuvillasi

Huopakaton korjaus Espoo – Kätevät ja kokeneet huopakattokorjaajamme ovat vain yhden yhteydenoton päässä! Kun tarvitset jonkinlaista huopakaton tai palahuopakaton korjausta ja paikkausta, ota yhteyttä meihin, niin tulemme laittamaan kattosi kuntoon. Uskomme, ettet pety lopputulokseen, koska saat kattosi loistokuntoon kohtuullisella hinnalla. Huisin hyvä huopakattokorjaus on ulottuvillasi riippumatta siitä, onko kyse omakotitalon, autotallin, varaston, saunarakennuksen vaiko kenties rantamökin katosta. Huopakaton ja palahuopakaton korjaustyöt onnistuvat meiltä myös saaressa.

Tiedämme, miten katto pitää korjata, jos huopakatto tai palahuopakatto vuotaa. Emme unohda tarkastaa sitä, onko huopakattovuoto aiheuttanut kosteusvaurioita. Jos kosteusvaurioita löytyy, ei esimerkiksi huopakaton tai palahuopakaton reikien paikkaus riitä, vaan ammattilaistemme on huolehdittava myös katon alapuolisten rakenteiden kunnostamisesta. Märät eristeet on uusittava, jotta ne eivät homehtuisi. Lahot puuosat on uusittava, koska muussa tapauksessa laho leviää leviämistään.

Huopakaton korjaus Espoossa voi ulottua kattorakenteisiin myös silloin, kun kyse on huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustöistä. Rakenteissa voi olla erityisen paljon kunnostettavaa, jos huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut siksi, että puu on kaatunut huopakaton päälle myrskyssä. Tilaa huopakaton korjaus Espooseen tuolloinkin meiltä, niin saat kattosi jälleen kuntoon.

Ihanteellisessa tapauksessa huopakaton tai palahuopakaton tiivistys tehdään mahdollisimman pian tarpeen synnyttyä. Jotta tarve tehdä esimerkiksi tasakaton korjaus havaittaisiin jo aikaisessa vaiheessa, kannattaa katon kuntoa seurata tasaisin väliajoin. Esimerkiksi talven rasitukset voivat saada aikaan sen, että tarvitset huopakaton korjausta Espoossa. Siksi katto on hyvä tarkastaa heti keväällä. Myös kesän mittaan voi sattua yhtä ja toisesta. Kaiken varalta kattotarkastus kannattaa uusia syksyllä. Kaikki muutokset ja puutteet ovat hyvä syy ottaa yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun. Meiltä löytyy ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen!

Peltikaton korjaus Espoo – Pätevät peltikattokorjaajamme kunnostavat katon yksityiskohtia myöten

Peltikaton korjaus Espoo – Peltikattokorjaajiemme ammattitaitoon voi luottaa! Peltikaton korjaus onnistuu juuri oikealla tavalla, kun tilaat omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi ulkorakennuksen peltikattopaikkauksen meiltä. Teemme peltikaton korjaustyöt myös saaressa, ja jokaisen peltikattourakan aikana kiinnitämme huomiota myös katon yksityiskohtiin.

Onkin tärkeää, ettei mikään liitoskohta jää huonoon kuntoon, ja että katon kiinnikkeet ovat hyvässä kunnossa. Myös katon alapuolisten osien kunnolla on suuri merkitys. Peltikaton reikien paikkaukseen voidaankin liittää piipunjuuren tiivistys tai esimerkiksi kattoluukun uusiminen. Tarvittaessa urakkaan kuuluu kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihto uusiksi kateruuveiksi. Yksi tapa estää uusien vaurioiden syntyminen on asentaa kattopeltien lisäkiinnitykset paikoilleen. Jos tarvitset peltikaton aluskatteen korjausta, olemme valmiita tarttumaan tähän työhön. Peltikaton aluskatteen tiivistys voi tarkoittaa vaikkapa aluskatteen uusimista osittain. Mikäli katon alta löytyy kosteutta, teemme tarvittavat toimenpiteet (kuten märkien villojen uusimisen).

Ota siis yhteyttä päteviin peltikattokorjaajiimme, jos peltikatto vuotaa, tai jos on aika toteuttaa ruostuneiden kattopeltien vaihto. Tilaa ammattilaisiltamme myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt. Myrsky voi rikkoa peltikattoa monin eri tavoin. Tuuli on voinut irrottaa kattopellit tai peltilistat, kattoturvatuotteista ja muista kattotarvikkeista puhumattakaan. Sekin on mahdollista, että myrsky on kaatanut puun peltikaton päälle. (Tämän estämiseksi huonokuntoiset puut kannattaa poistattaa ajoissa talon ympäriltä.)

Se, miten peltikaton korjaus Espoossa tehdään, riippuu täysin tapauksesta. Jokainen peltikatto on omanlaisensa kokonaisuus, ja siksi jokainen peltikaton korjaus Espoossa on uniikki urakka. Tavoite on kuitenkin aina sama. Tavoitteemme on pidentää peltikaton käyttöikää tekemällä kokonaisvaltainen peltikaton korjaus Espoossa timanttisella ammattitaidolla. Kokonaisvaltaisuudella tarkoitamme sitä, että urakan aikana kunnostetaan kaikki kunnostamista vaativat kohdat, ja että urakkaan liitetään myös mahdollisesti tarvitut peltikattohuollot.

Tiilikaton korjaus Espoo – Tasokkaiden kattokorjausten takaa löydät nerokkaat tiilikattoeksperttimme

Tiilikaton korjaus Espoo – Eksperttimme fiksaavat tiilikaton kuin tiilikaton! Ota yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous avaimet käteen -periaatteella tehtävästä tiilikaton korjauksesta Espoossa. Kyseessä voi olla jokin pienimuotoinen tiilikaton korjaus ja paikkaus, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Ehkäpä myrsky on irrottanut jonkin kattotiilen, kuten harjatiilen tai reunatiilen? Kenties tiilikatto vuotaa savupiipun kohdalta? Tulemme paikan päälle turhia viivyttelemättä. Sitten kunnostamme betoni- tai savitiilikattosi juuri sillä lailla, kuin se sillä kertaa pitää kunnostaa. Olemme tarkkoja siitä, että emme ala uusia mitään sellaista, minkä voi vielä korjata – ja siitä, että emme korjaa mitään sellaista, mikä ei korjaamista tarvitse. Muun muassa näiden syiden takia tiilikattojen korjaukset Espoossa onkin mahdollista teettää niin järkevillä hinnoilla.

Myös tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset onnistuvat ilman turhia kustannuksia, kun tilaat ne meiltä. Pahimmillaan kyse on siitä, että jokin rakennuksen lähellä kasvanut puu on kaatunut tiilikaton päälle. Jos näin on päässyt käymään, tiilikaton korjaus Espoossa voi sisältää sekä vesikatteen paikkauksen että tiilikaton aluskatteen korjauksen. Tarvetta on todennäköisesti myös kattorakenteiden kunnostamiselle. Huolehdimme myös siitä, että märät villat korvataan uusilla.

Tiilikaton korjaus Espoossa voi pidentää katon käyttöikää merkittävästi, joten kaikki tiilikaton korjaustyöt – myös saaressa – kannattaa hoitaa nopeasti pois päiväjärjestyksestä. Nopea toiminta on tärkeää, mutta niin on myös asiantuntemus ja huolellisuus. Kun tilaat tiilikattopaikkaukset meiltä, tiedät saavasi nopeasti aloitettavan ja ripeästi etenevän tiilikattokorjauksen, mikä toteutetaan sekä ammattitaitoisesti että huolellisesti.

Nerokkaat tiilikattoammattilaisemme ovat oikea valinta myös kattohuoltoihin. Tasokas tiilikattokorjaus voi täydentyä vaikkapa tiilikaton pinnoituksella. Uusi pinnoite suojaa kattoa rasituksilta ja uusilta vaurioilta. Samalla se kaunistaa katon. Ohikulkijat saattavat jopa ajatella sinun uusineen tiilikattosi!

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Espoo – Korjaus kannattaa jättää asiantunteviin käsiimme

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Espoo – Korjaus onnistuu varmasti, kun asialla ovat pitkän linjan kattokorjaajamme! Ota yhteyttä mahdollisimman pian huomattuasi, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Espoossa. Kaikki kattotiivistykset on hyvä toteuttaa mahdollisimman nopeasti, koska katon alle pääsevä kosteus ei tee hyvää kattorakenteille tai yläpohjan eristeille. Jotta tarve tehdä aumakaton, pulpettikaton, harjakaton tai esimerkiksi taitekaton paikkaus havaittaisiin ajoissa, kannattaa katto tarkastaa usein.

Saatat miettiä, kuinka usein kesämökin, omakotitalon tai jonkin piharakennuksen katon ehjyys ja tiiviys kannattaa tarkastaa. Katot tulisi tarkastaa melko usein, nimittäin kahdesti vuodessa. Säännöllisten kevät- ja syystarkastusten lisäksi saatetaan tarvita ylimääräistä kattotarkastusta jonkin isomman myrskyn jälkeen. Myös myrskyvaurioiden kunnostaminen kannattaa tehdä kiireesti, joten tiilikaton, peltikaton, palahuopakaton tai huopakaton kunto on hyvä tarkastaa heti myrskyn jälkeen.

Myrsky voi esimerkiksi irrottaa kattopeltejä tai kattotiiliä. Lisäksi se saattaa repiä huopavuotia. Myös kattotarvikkeita voi irrota. Myrskyn jälkeen voidaankin tarvita katon korjausta myös vuotavan viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai TV-antennin kohdalta.

Entä millaisia kattokorjauksia voidaan tarvita talven jälkeen? Kattojen korjaustarpeet ovat tietenkin yksilöllisiä, mutta on mahdollista, että tarvitset katon korjausta vuotavan savupiipun kohdalta. Kevättarkastus voi kertoa myös siitä, että jokin muu kattoläpivienti – kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku – vuotaa Espoossa. Ota yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun, niin kattosi saadaan kuntoon nopeasti.

Ota yhteyttä myös syksyllä, jos syystarkastus kertoi siitä, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Espoossa. Vielä on aikaa tehdä myös rikkinäisten kattotiilien vaihto, aluskatteen tiivistys, huopakaton reikien paikkaus tai vaikkapa tukkeutuneiden alastuloputkien avaus.