HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Eurajoki

Katon korjaus Eurajoki, kaipaatko huipputaitavaa katon kunnostuksen ammattilaista, ota yhteyttä! Toimimme ympäri Eurajokea tarjoten ammattitaitoisia katon korjauspalveluita, jotka kattavat kaiken tarvittavan katon kunnossapidosta ja korjauksesta. Olemme erikoistuneet huopakaton, peltikaton ja tiilikaton korjauksiin. Teemme katon korjauksen, paikkauksen ja tiivistyksen kestävästi ja tehokkaasti. Jos katto vuotaa, me korjaamme kattovuodon ja katon vesivahingot ammattitaidolla. Kunnostamme niin omakotitalojen, kesämökkien, vapaa-ajan asuntojen kuin huviloidenkin katot. Lisäksi meiltä saat katon kunnostustyöt kaikille tonttisi rakennuksille piha- ja rantasaunoista autotalleihin ja autokatoksiin, varasto-sekä muihin piharakennuksiin.

Tarjoamme monipuolisia palveluita kuten reikien tiivistyksiä ja paikkauksia, irronneiden peltilistojen kiinnitystä ja vaihtoa sekä huonokuntoisten, kastuneiden tai lahovaurioisten puuosien uusimista. Uusimme myös kastuneet tai huonokuntoiset eristysvillat ja korjaamme kaikki kosteusvauriot. Teemme myös aluskatteen korjaukset, vuotavien läpivientien korjaukset, tiivistykset ja uusimiset sekä monia muita katon korjaukseen liittyviä töitä.

Notkolle painuneen katon oikaisemisesta lumivaurioiden ja myrskyvaurioiden korjaukseen, meiltä saat kaikki kattokorjauspalvelut luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Jos puu on kaatunut katon päälle, tai lumi on irrottanut lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja kattoon on tullut reikä, olemme apunasi reippaalla otteella. Myös vuotavan savupiipun ja piipunjuuripellin korjaus, sekä piipunpellityksen toteutus/korjaus ja piipunhatun asennus kuuluvat palveluihimme.

Toiminta-alueeseemme kuuluvat Eurajoen lisäksi myös muu Satakunta, Luvia, Nakkila, Harjavalta, Pori ja Rauma. Voit hakea tekemästämme työstä kotitalousvähennystä ja kauttamme on myös mahdollista hakea rahoitusta katon korjaukselle. Lisäksi suoritamme katon korjaukset myös saarikohteissa, joten otathan yhteyttä, olipa sijaintisi missä tahansa!

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Eurajoki – Luotettavaa palvelua ja laadukasta jälkeä kaikissa huopakattotöissä

Huopakaton korjaus Eurajoki, tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista huopakattojen korjausta koko Eurajoen alueella. Olipa kyseessä huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus tai tiivistys, meiltä saat kokeneiden ammattilaisten apua. Ei ole merkitystä, onko kyseessä huopakatto tai palahuopakatto, kun se alkaa vuotaa, on toimittava nopeasti. Meiltä saat osaavaa vuotokorjausta, joka estää lisävahingot rakenteillesi.

Myrsky voi irrottaa, ja painava lumi repiä huopia irti katosta. Puun kaatuminen talon päälle voi aiheuttaa vakavia vaurioita huopakatolle. Katon vaurioituessa on tärkeää huolehtia mahdollisista alusrakennetöistä, kuten huonokuntoisen aluslaudoituksen, muiden puurakenteiden sekä aluskermin kunnosta.

Teemme huopakaton myrsky- ja lumivaurioiden korjaustyöt ammattitaidolla, varmistaen katon pitkäikäisyyden ja turvallisuuden. Myös tasakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys kuuluvat osaamisalueeseemme.

Voit luottaa meihin, kun tarvitset huopakaton tai palahuopakaton korjaustyötä saarikohteissa tai metsätien päässä. Sähköjen puutekaan ei ole este, vaan tällöin turvaudumme aggregaatteihin ja akkukoneisiin. Ei ole väliä missä päin Eurajokea tai lähialueita olet, olemme valmiita auttamaan.

Takaamme korkealaatuisen työnjäljen ja nopean, mutta huolellisen työsuorituksen, jotta kattosi pysyy kunnossa vuodesta toiseen.

Peltikaton korjaus Eurajoki – Kokeneet kattopeltiseppämme palveluksessasi

Peltikaton korjaus Eurajoki, kattopeltiseppämme valmiina kiipeämään katollesi korkean tietotaidon saattelemana. Olipa kyseessä pieni reikä tai suurempi vahinko, tarjoamme asiantuntevaa apua ja laadukasta työnjälkeä. Jos peltikatto vuotaa, on tärkeää toimia nopeasti estääkseen vesivahingot rakennuksessa. Meiltä saat tehokkaan avun peltikaton reikien paikkaukseen ja vuotojen korjaukseen.

Tuuli tai myrsky voi irrottaa kattopeltejä tai peltilistoja. Myrsky voi kaataa puun peltikaton tai talon päälle, aiheuttaen merkittäviä vahinkoja. Painava lumi voi repiä kattotuotteita irti ja pudottaa vesikourut.

Korjaamme kaikki ongelmat mitä kattosi saattaakaan kohdata. Meiltä sujuu mm. kattopeltien vaihto, lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihto uusiin kateruuveihin.

Aluskate on peltikaton suoja vesivahinkoja vastaan. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys ovat tärkeitä toimenpiteitä pitääkseen katon kunnossa ja suojassa vaurioilta. Me toteutamme myös nämä työt ammattitaidolla, varmistaen katon pitkäikäisyyden ja kestävyyden kaikissa sääolosuhteissa.

Mikäli vesikate on päästänyt vettä ohitseen ja vesi tehnyt tuhoja yläpohjassa, vaihdamme ja korjaamme kastuneet, lahonneet sekä huonokuntoiset puuosat. Jos villaeristeet ovat kastuneet tai huonokuntoiset, uusimme nekin nykyaikaisiin eristeisiin.

Myös saarikohteissa sijaitsevien peltikattojen korjaus kuuluu palveluihimme. Vaikka saarikohteet voivat tuoda lisähaasteita korjaustöihin, meillä on kokemusta ja osaamista näiden töiden suorittamiseen.

Luota meihin kaikissa peltikaton korjaustarpeissa kaikkialla Eurajoella, ja varmista kattosi kestävyys vuodesta toiseen.

Tiilikaton korjaus Eurajoki – Tiili kerrallaan kattosi toimintakuntoon

Tiilikaton korjaus Eurajoki, tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua kaikkiin tiilikaton ongelmiin. Olipa tiilikattoasi kohdannut minkälainen tahansa vahinko, et joudu itse korjauspuuhiin, vaan pirauta ammattilaisemme ja apu on tulossa.

Tiilikatto voi vaurioitua monista syistä. Sääolosuhteiden lisäksi myös tiilikaton ikä on huomattava tekijä. Ajan myötä tiilet kuluvat ja niiden kyky suojata kotia heikkenee. Tiilikatolla kasvavat sammal, levä ja muut kasvustot voivat vahingoittaa tiiliä ja aluskatetta, ja aiheuttaa veden pääsyn katon läpi.

Myrsky voi aiheuttaa vakavia vaurioita tiilikatolle. Kova tuuli voi kaataa puun katon tai talon päälle tai irrottaa harjatiiliä, kattotiiliä tai reunatiiliä. Meidän avullamme tiilikaton myrskyvaurioiden korjaus sujuu nopeasti ja vaivattomasti, jotta voit palata normaaliin elämään mahdollisimman pian. Lumivauriot ovat myös yleisiä ja painava lumi voi alas vyöryessään murtaa tiiliä ja irrottaa kattotuotteita. Myös näissä tilanteissa pystymme tarjoamaan asiantuntevaa ja tehokasta palvelua.

Rakenteelliset ongelmat, kuten notkahtanut katto tai heikentynyt aluskate vaikuttavat katon toimintakykyyn. Samoin kattoikkunat, savupiiput ja muut katon läpiviennit ovat tyypillisiä paikkoja, joista vuotoja voi ilmetä. Näiden tiivisteet tai liitokset voivat vaurioitua ja alkaa vuotaa.

Tiilikaton ja tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys on meille arkea, johon ammattilaisillamme on korkea pätevyys. Oikein toteutettu katon kunnostus suojaa kattoa vesivahingoilta ja pidentää katon käyttöikää.

Sijainnistasi riippumatta, tiilikaton korjaustyöt onnistuvat meiltä niin kaupungeissa, taajama-alueilla kuin saarikohteissakin Eurajoen alueella. Tarjoamme kattavat ja luotettavat katonkorjauspalvelut kaiken tyyppisille kohteille. Älä anna kattosi reikien tai vuotojen jäädä syömään rakennusta, vaan ota yhteyttä meihin ja hoidamme asian kuntoon.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Eurajoki – Osaamistamme parhaasta päästä

Aluskatteen korjaus Eurajoki, palvelee alueen asukkaita tarjoamalla parasta mahdollista palvelua aluskatteen korjauksessa, paikkauksessa ja tiivistyksessä. Aluskate on ensiarvoisen tärkeä osa kattorakennetta, sillä se suojaa taloa kosteudelta ja vedeltä, ja auttaa pitämään katon vedenpoiston toimivana.

Peltikaton ja tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus sekä tiivistys ovat työtehtäviä, joissa ammattitaitomme todella pääsee esille. Korjaamme ja tiivistämme aluskatteet kaikista kotitaloutesi kohteista omakotitaloista, mökkeihin ja autotalleista piharakennuksiin. Tiedämme miten tärkeä aluskate on rakennukselle ja toimimme sen mukaisesti. Olemme erityisen tarkkoja kriittisillä alueilla, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä kattoläpivienneissä. Kun aluskate on kunnossa, suojaa se rakennustasi tehokkaasti sateelta, lumeelta ja tuulelta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys läpiviennin, kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken ja ilmanvaihtoputken kohdalta on syytä toteuttaa tarkalla otteella, sillä nämä ovat tavallisia katon vuotokohtia. Aluskatteen ylösnostojen tiivistys ja korjaus sekä läpivientikappaleiden asennus, uusiminen tai vaihto suoritetaan huolellisesti ja ammattitaidolla.

Aluskatteen tiivistäminen savupiipun kohdalla on yleinen aluskatetyö, josta ammattilaisemme on paljon kokemusta ja josta he suoriutuvat erinomaisin arvosanoin.

Kun aluskate tarvitsee osittaista korjausta tai vaihtoa, onnistuu se meiltä kattotuoliväli kerrallaan, minimoiden näin häiriöt talosi arjessa ja maksimoiden katon toimivuuden ja turvallisuuden.

Kun me olemme käyneet korjaamassa aluskatteesi Eurajoella, voit nukkua yösi rauhassa tietäen, että katto toteuttaa moitteettomasti tehtäväänsä rakennuksen suojana.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Eurajoki – Monipuoliset kattotyöt lähelläsi

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Eurajoen alueella? Huoli pois, sillä meiltä löydät ammattitaitoiset käsiparit korjaustöihin! Vuotavat kattoikkunat, kattovalokuvut, kattoluukut tai kattoläpiviennit ovat ongelmia, jotka tulee korjata viipymättä, jotta vältetään suuremmat vauriot ja kalliimmat korjaukset myöhemmin.

Teemme katon korjaustyöt vuotavien savupiippujen, kattoikkunoiden, kattoluukkujen, kattovalokupujen, viemärintuuletusputkien, ilmanvaihtoputkien tai muiden läpivientien kohdalta kestävällä ja laadukkaalla työnjäljellä. Jos kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku osoittautuu korjauskelvottomaksi, hoidamme myös näiden vaihdon vaivattomasti.

Lisäksi jos läpivienti on vuotanut, suoritamme kaikki muut tarvittavat katon vuotokorjaukseen liittyvät työt, kuten rakenteiden kuivaamisen ja vaurioituneiden osien vaihdon, jotta kotisi Eurajoella palautetaan takaisin alkuperäiseen kuntoonsa mahdollisimman pian.