HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Huopakattoremontti Helsinki

Huopakattoremontti Helsinki – kun katon tiiviys huolettaa, sammal ei meinaa pysyä huovista erossa sitten millään, ja naapurikin jo naljailee kattovanhuksen kulahtaneesta ilmeestä. Esimerkiksi näistä merkeistä tiedät, että huopakattoremontti Helsingissä sijaitsevassa kohteessasi olisi luultavasti syytä ottaa agendalle melko pikaisella aikataululla.

Huomaa, että joissain tapauksissa huopakaton uusiminen voi olla järkevää jo pelkästään katon korkean iän perusteella. Siinä missä 20-vuotiaalla bitumikatteella on todennäköisesti vielä elämää edessään pitkä pätkä, 40-vuotias bitumikermikatto, palahuopakatto tai kolmiorimakatto alkaa jo olla valmis eläkkeelle. Olkoonkin, että se näyttäisi vielä päällisin puolin kohtuullisen hyvältä.

Yhtä kaikki – kun huopakattoremontti Helsingissä sijaitsevassa kohteessasi tulee syystä tai toisesta ajankohtaiseksi, ota ihmeessä yhteyttä kattoremonttipalveluumme.

Me toteutamme huopakattoremontit Helsingissä huippuosaamisella ja kilpailukykyisin hinnoin niin pienille kuin suurillekin kattopinta-aloille. Esimerkiksi omakotitalon, autotallin tai pihasaunan huopakattoremontti järjestyy kauttamme mitä parhaalla hinta-laatusuhteella!

Huomaa, että myös muu Uusimaa on osa toimialuettamme. Tarvittaessa voimme hurauttaa avuksesi esimerkiksi näille paikkakunnille: Vantaa, Tuusula, Vihti, Espoo ja Kauniainen – jopa saarikohteisiin merialueilla ja sisävesillä.

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Palahuopakattoremontti Helsinki – kuinka se tapahtuu?

Palahuopakattoremontti Helsinki, kuinka se tapahtuu eli miten huopa- tai palahuopakatto uusitaan? Huopakattoremontti on aina hyvin monivaiheinen projekti, jonka täsmälliset työvaiheet vaihtelevat pitkälti kohteesta toiseen. Isot linjat ovat kuitenkin aina samat.  

Näin huopa- tai palahuopakattoremontti Helsingissä etenee yhteydenottosi jälkeen:

  1. Suunnitteluvaihe.
  2. Esityövaihe.
  3. Purkuvaihe. Pidä mielessä, että aina tämä ei tarkoita koko katon purkamista – joskus huopakattoremontti voidaan toteuttaa myös osittain vaikkapa vain yhden lappeen alalle.
  4. Korjaustyöt (esim. lahojen kattorakenteiden ja kastuneiden eristeiden uusiminen) ja muutostyöt tarpeen ja sopimuksen mukaan.
  5. Uusien kattohuopien tai bitumilaattojen sekä kattotuotteiden ja -läpivientien asennus toiveidesi mukaisesti.
  6. Loppusiivous.
  7. Lopputarkastus.

Kuten sanottu, yksikään huopa- tai palahuopakattoremontti Helsingissä ei silti ole täysin identtinen. Tarkemmat askelmerkit selviävät vasta sitten, kun asiantuntijamme ovat hieman tutustuneet kohteeseesi, arvioineet vanhan katon kunnon ja kuunnelleet tietysti myös oman visiosi käsillä olevan rupeaman suhteen.

Ota siis yhteyttä, niin urakan yksityiskohdat valkenevat tuota pikaa! Tavoitat asiantuntijamme mahdollisesti tälläkin hetkellä joko soittamalla tai sähköisesti.

Huopakaton uusiminen Helsinki, nämä 3 asiaa määräävät hinnan

Huopakaton uusiminen Helsinki, mietitkö hintaa? Aivan kuten huopakattoremontin sisältö, myös kustannukset vaihtelevat kohteesta toiseen. Siksi hintamme ovatkin täysin projektikohtaisia.

Tarjouksemme loppusumma perustuu karkeasti kolmeen asiaan:

  • Kuinka paljon ja millaista työtä huopakaton uusiminen Helsingissä sijaitsevassa kohteessasi vaatii? Tähän vaikuttaa muun muassa vanhan katon kunto sekä pinta-ala ja tyyppi (tiivissaumakate/bitumilaattakatto).
  • Millaisia materiaaleja huopakattosi remontointiin tarvitaan? Esimerkiksi kattohuopien tai bitumilaattojen menekki sekä tarvittavat kattotuotteet, läpiviennit, puutavara, eristeet jne. on otettava lukuun.
  • Esimerkiksi kaksikerroksisen omakotitalon huopakattoremontti vaatii todennäköisesti enemmän kalustoa kuin vaikkapa autotallin tai varaston huopakattoremontti.

Älä kuitenkaan huoli, sillä huopakaton uusiminen Helsingissä ei suinkaan ole kallista. Huopakate-eksperteillämme on huopakattoremonteista huikean vankka kokemus, joten sekä työtunnit että materiaalikulut pysyvät takuulla minimissään.

Kaiken varalta kauttamme on tosin saatavilla myös rahoitusta. Jos huopakattoremontin hinta siis uhkaa ylittää budjettisi kaikesta huolimatta, kannattaa ainakin tutustua yhteistyökumppanimme tarjoamaan reiluun rahoitusratkaisuun. Rahoituksella makselet vähän isommankin remonttirupeaman mukavan pienissä erissä niin halutessasi!

Palahuopakaton uusiminen Helsinki – muista hakea kotitalousvähennystä!

Palahuopakaton uusiminen Helsinki – muista hakea työstämme kotitalousvähennystä urakan päätyttyä! Tilatessasi huopa- tai palahuopakaton uusimisen Helsingissä kattoremonttipalvelumme kautta, voi kotitalousvähennyksestä olla lopulta varsin tuntuvaakin taloudellista etua.

Kotitalousvähennys = yksityishenkilöille suunnattu verovähennys, jota voit hakea ja saada tietyistä kodin tai vapaa-ajan asunnon kunnostus- ja perusparannustöistä.

Monien muiden kattotöiden ohella huopa- ja palahuopakaton uusiminen Helsingissä sisältää yleensä paljon kotitalousvähennykseen kelpaavaa kulua. Vaikka vähennys koskeekin vain työn osuutta (eikä siis esimerkiksi materiaaleja, kalustoa tai työntekijöidemme matkakuluja), voit säästää mahdollisesti jopa lomamatkan verran rahaa!

Pidä mielessä, että myös puolisosi on oikeutettu kotitalousvähennykseen. Jos maksatte esimerkiksi omakotitalonne tai kesämökkinne huopakattoremontin yhdessä, voitte molemmat vähentää urakan kuluja jälkikäteen henkilökohtaisessa verotuksessanne. Näin ollen käytettävissänne on tuplamäärä kotitalousvähennystä.

Kotitalousvähennyksen tarkkaa määrää emme kuitenkaan vielä osaa valitettavasti sanoa. Se riippuu hyvin pitkälti esimerkiksi huopakattoremontin hinnasta ja sisällöstä. Ota siis yhteyttä, niin myös kotitalousvähennyksen määrä selvinnee pikapuoliin!

Voiko vanhan huopa- tai palahuopakaton jättää uuden aluskatteeksi?

Kun omakotitalon, vapaa-ajan asunnon tai piharakennuksen huopakattoremontti lähestyy, monelle helsinkiläiselle pulpahtaa mieleen tuhatmäärin erilaisia kysymyksiä. Hinnan ohella mietityttää usein esimerkiksi se, voiko vanhan huopa- tai palahuopakaton jättää uuden aluskatteeksi eli asentaa uuden katon vanhan päälle.

Periaatteessa on täysin mahdollista asentaa uusi huopakatto vanhan katon päälle. Joissain tapauksissa tämä voi olla erittäin hyvä ja kustannustehokas tapa laittaa vanha huopa- tai bitumikatto uusiksi.

Aina uuden huopakaton asennus vanhan päälle ei kuitenkaan ole hyvä ajatus. Jos vanha katto on kovin heikossa kunnossa, olisi uusien huopien asennus vanhojen kuorrutteeksi suorastaan emämoka! Esimerkiksi lahoja kattorakenteita ja homeisia eristeitä ei kannata missään nimessä jättää katon väliin muhimaan, sillä lopputulos olisi pahimmillaan hengenvaarallinen.

Kannattaa kuitenkin kutsua asiantuntijamme vilkaisemaan kattoasi, niin sen uusimiseksi tarvittavat toimenpiteet käyvät ilmi hyvinkin pian. Jos annat luvan, voimme käväistä kurkkaamassa kohdettasi myös poissa ollessasi.

Käynnin jälkeen teemme mielellämme tarjouksen pilkulleen kohteesi tarpeisiin räätälöidystä ”avaimet käteen”-huopakattoremontista. Se sisältää kaiken tarvittavan, muttei taatusti mitään turhaa!