HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Huopakattoremontti Vantaa

Huopakattoremontti Vantaa, viimeisen päälle kattokohtaista palvelua! Sitä on tarjolla, kun tilaat huopakattoremontin Vantaalla sijaitsevaan osoitteeseesi kattoremonttipalvelustamme.

Meillä jokainen huopakattoremontti toteutetaan näet yksilöllisesti räätälöitynä ”avaimet käteen”-pakettina. Paketin sisältö laaditaan aina täysin kohteen ja katon vaateiden sekä asiakkaan omien toiveiden mukaan.

Huolellisen räätälöinnin ansiosta voimme luvata, että uusi bitumikermikattosi, bitumipaanukattosi tai kolmiorimakattosi tulee varmasti täyttämään kaikki odotuksesi – jopa ylittäen ne! Teknisesti katto toimii niin kuin pitääkin, ja lisäksi kokonaisuus on ilo silmälle.

Samalla myös urakan kustannukset pysyvät aisoissa. ”Avaimet käteen”-pakettimme sisältää kaiken tarvittavan (niin työn, materiaalien kuin kalustonkin osalta), muttei taatusti mitään turhaa.

Jos siis et halua tyytyä liukuhihnapalveluun, tilaa huopakattoremontti Vantaalla sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta. Tervetuloa jo ennestään huipputyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Muista, että myös muu Uusimaa kuuluu palveluverkostoomme. Vantaan ohella voit tilata huopakattoremontit kattoremonttipalvelustamme esimerkiksi näille paikkakunnille: Helsinki, Espoo, Tuusula, Kerava ja Sipoo. Tarvittaessa hurautamme avuksesi jopa saarikohteisiin merialueille tai sisävesille.

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Palahuopakattoremontti Vantaa, helpottaa kattosi huoltoa ja piristää talosi ilmettä

Palahuopakattoremontti Vantaa, urakasta poikii paljon hyvää! Huopakattoremontin myötä muun muassa kattosi huolto helpottuu huomattavasti.

Uusi huopakatto on esimerkiksi suorastaan lapsellisen helppoa pitää puhtaana. Uuden uutukaisen huopakaton pinta on sileä ja tiivis, joten katto varistaa lehdet ja risut yltään miltei itsekseen.

Samalla sammalkin pysyy katosta loitolla. Karhea ja huokoinen kattopinta sekä katolla maatuvat bioroskat luovat sammaleen kasvulle erinomaiset olosuhteet, mutta uudella huopakatolla sammaleen elämä on hankalaa. Kun huopa- tai palahuopakattoremontti Vantaalla sijaitsevassa kohteessasi on päätöksessään, karttaakin kasvusto kattoasi kuuliaisesti jo pelkästään normaalien kausipuhdistusten voimalla – kasvustontuhokäsittelyä ei tarvita pitkiin, pitkiin aikoihin.

Lisäksi uutta kattoa on ilo katsellakin. Huopakattoremontilla vanhankin talon ilme piristyy kerta heitolla!

Jos olet siis lopen kyllästynyt vanhan huopakattosi huoltoon, ja katon ulkonäkökin tympii pahemman kerran, mitä jos ottaisit meihin yhteyttä jo tänään? Laita huopa- tai palahuopakattoremontti Vantaalla sijaitsevassa kohteessasi tilaukseen ennen kuin naapuri ehtii edelle!

Huopakaton uusiminen Vantaa – tiesitkö, että se ei välttämättä vaadi katon kokonaisvaltaista remontointia?

Huopakaton uusiminen Vantaa, usein luultua pienempi urakka. Moni nimittäin ajattelee, että huopakaton uusiminen Vantaalla tarkoittaa aina katon kokonaisvaltaista remontointia alusvanerointia ja eristevilloja myöten.

Näin ei kuitenkaan ole. Usein jo pelkästään vesikaton eli kattohuopien uusiminen riittää palauttamaan katon taistelutahdon. Jos kattosi vaivat eivät ulotu katon ulommaista kerrosta syvemmälle, luultavasti huopakaton uusiminen Vantaalla sijaitsevassa kohteessasi ei edellytä tämän laaja-alaisempaa urakointia.

Hyvässä lykyssä vanhaa kattoa ei itse asiassa tarvitse purkaa pois uuden tieltä ensinkään. Jos vanhat kattohuovatkin ovat vielä jokseenkin kunnossa, uuden huopakaton asennus vanhan päälle voi tarjota erittäin toimivan ja samalla kustannuksia säästävän tavan laittaa kattosi uusiksi. Huopa on kevyttä, joten uuden huopakaton asennus vanhan päälle ei aiheuta katon kantaville rakenteille liian kovaa kuormitusta.

Täältä ruudun toiselta puolen emme kuitenkaan ilman kristallipalloa ja ennustajan taitoja osaa sanoa, millaisia toimenpiteitä huopakaton uusiminen Vantaalla sijaitsevassa kohteessasi edellyttää. Kutsu asiantuntijamme arvioimaan kattosi kunto ja kunnostustarpeet omin silmin vaikkapa ihan tässä lähipäivinä!

Palahuopakaton uusiminen Vantaa, optimiajoitus vaihtelee kohteesta toiseen

Palahuopakaton uusiminen Vantaa, joko olisi aika ottaa urakka agendalle? Vai vieläkö vanhaa kattoa kannattaa huoltaa ja korjata?

Huopakattoremontin ajoitus on siinä mielessä hankala asia, että siihen ei oikeastaan ole olemassa yleispätevää ohjeistusta. Jokainen katto on tässä suhteessa hyvin yksilöllinen, ja kattoremontin optimaalinen toteutusajankohta vaihtelee kohteesta toiseen – joskus jopa vuosikymmenillä.

Huopakaton käyttöikään vaikuttaa paljon esimerkiksi asennustyön laatu sekä katolle tehdyt huollot ja korjaukset. Oikein asennettu, hyvin huollettu ja ajoittain peruskorjattu huopakatto voi hyvinkin palvella jopa neljäkymmentä vuotta, mutta asennusvirheet sekä huollon ja korjauksen puute saattavat katkaista katon elämänlangan vaikkapa jo 20-vuotiaana.

Usein huopa- tai palahuopakaton uusiminen Vantaalla otetaan kuitenkin puheeksi sillä perusteella, että kevyemmät kunnossapito- ja kunnostustyöt ovat menettäneet tehonsa. Jos kattosi ei enää meinaa pysyä tyytyväisenä huoltamalla ja korjaamalla, luultavasti huopa- tai palahuopakattoremontti Vantaalla sijaitsevassa kohteessasi olisi jo hyvä ajatus.

Helpoiten huopakattoremontin tarve selviää tosin kutsumalla asiantuntijamme kurkkaamaan kattoasi paikan päälle. Luvallasi voimme käydä katsastamassa kattosi poissa ollessasikin!

Huopakattoremontin hinta – minkä suuruisesta investoinnista on kyse?

Huopakattoremontin ajoituksen ohella monia vantaalaisia askarruttaa huopakattoremontin hinta. Paljonko esimerkiksi omakotitalon tai varaston huopakattoremontti Vantaalla maksaa?

Aivan kuten moni muukin asia huopakattoremonttiin liittyen, myös urakan hinta vaihtelee kohteesta toiseen. Huopakattoremontin hintalappu määräytyy täysin sen perusteella, paljonko katon uusimiseen vaaditaan työtä, materiaaleja ja kalustoa.

Sen voimme kuitenkin jo tässä vaiheessa sanoa, että kallista ei huopakaton remontointi missään nimessä ole. Pitkällä aikavälillä vanhan katon epätoivoinen huolto ja korjaus tulisi maksamaan paljon enemmän!

Sitä paitsi hintamme ovat hyvin kilpailukykyisiä. Pitkällä kokemuksella pystymme pitämään urakan budjetin tehokkaasti aisoissa.

Raha-asioihin liittyen kannattaa pitää lisäksi mielessä, että Vantaalla huopakaton remontoinnista voi saada kotitalousvähennystä. Vähennys saattaa poikia loppujen lopuksi huomattavaakin huojennusta huopakattoremontin kustannuksiin.

Laita korvan taa myös kauttamme saatavilla oleva rahoitus. Kohtuullisesta hintatasostamme ja työmme kotitalousvähennyskelpoisuudesta huolimatta rahoitus ja osamaksu voivat joskus tuoda talouteen tervetullutta joustoa huopakattoremontin kynnyksellä.

Ennen kuin haet rahoitusta tai kotitalousvähennystä, kannattaa kuitenkin pyytää meiltä tarjous. Luultavasti yllätyt iloisesti!