HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Hamina

Katon korjaus Hamina – Kattoammattilaisiltamme saat laadukkaan täsmäkorjauspalvelun harjalta räystäille saakka. Ammattityönä tehty paikkaus on usein viime kädessä myös edullisin ratkaisu. Tee-se-itse-remonteissa on suuri riski, että jokin menee katolla pieleen, ja joskus tuloksena saattaa syntyä vain isompaa korjaustarvetta. Parhaimmillaankin tekniikka tai tuotteet voivat jättää toivomisen varaa. Kokeneet osaajamme sitä vastoin hoitavat kattosi kerralla kuntoon. Tuomme mukanamme kaiken tarvittavan harjatiivisteistä henkilönostimiin, materiaaleihin, massoihin, kiinnikkeisiin, työkaluihin ja putoamissuojaimiin. Hoidamme korjaustyöt avaimet käteen- palveluna ja kattosi tarpeiden mukaan. Näin työnjälki on kautta linjan siisti ja pitävä sekä mahdollisimman pitkäikäinen. Sivujemme kautta voi kuluihin lisäksi hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Ammattilaistemme kattotöitä kannattaa hyödyntää myös kotitalousvähennyksessä verotuksessa.

Suoritamme sujuvin ottein kaikki katon paikkaukset ja tiivistykset Haminassa, yksittäisen kattovuodon tiivistyksestä vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Kunnostamme sammaleen, ruosteen, kosteuden ja uv-säteilyn jättämät jäljet. Katto saattaa vuotaa myös asennusvirheiden tai kattohuollon laiminlyönnin takia. Saat meiltä kunnostukset katon jiireihin, ränneihin tai kattoturvatuotteisiin, ja teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä revenneen aluskatteen korjaukset. Toteutamme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä korjaukset, ja autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai muualta läpiviennin kohdalta. Puoleemme voit kääntyä luottavaisin mielin myös kokonaisvaltaisissa haasteissa, jos vaikka katolla kaivataan lumikuorman tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle myrskyssä. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Katon korjaus Haminassa hoituu kauttamme kaikentyyppisiin kohteisiin. Repertuaariimme kuuluvat kattavasti katon eri mallit ja materiaalit. Toimialueeseemme sisältyy yhtä lailla niin Hamina kuin muukin Kymenlaakso; Vehkalahti, Miehikkälä, Kouvola, Virolahti, Kotka sekä Pyhtää. Paikkaamme sekä tiivistämme harjakatot, tasakatot, auma- ja mansardikatteet, kaikki materiaalit pellistä tiileen ja palahuovasta bitumikermikatteeseen. Hoidamme taidolla omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset saunaan ja varastoon sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Ennen kaikkea katon korjaus täytyy teettää hyvissä ajoin, jotta yksittäiset epäkohdat eivät ehdi äityä kosteus- tai lahohaitoiksi. Kalliiksi tulevatkin lopulta vain ne korjaukset, jotka jätetään toteuttamatta. Panosta siis katon turvaan ja hyvinvointiin tilaamalla paikkaukset kauttamme!

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Hamina, vahva kokemuksemme on kattosi eduksi

Huopakaton korjaus Hamina – kunnostus pitää katon tiiviinä ja parantaa koko talon turvaa. Samalla jatketaan nykykaton käyttöikää ja vältetään kalliimmat remontit. Huopakaton paikkaukset liittyvät yleensä katepinnan vaurioihin ja kulumiin, jotka paikkaamme huolella laatutuottein sekä kohteelle soveltuvin menetelmin. Tiivistämme aukeilleet saumat ja asennamme paikkapalat vauriokohtiin. Leikkaamme auki kupruilevan huovan ja tasoitamme höyrypussit katteesta. Kiinnitämme ylösnousseet huopanaulat tai bitumipaanut paikoilleen palahuopakatolla, ja suoritamme vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Meiltä saat huopakaton tai palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Haminassa, samoin kaikki huopakaton kunnostukset myös saarimökillä ja muissa saarikohteissa.

Huopakaton korjaus Haminassa voi tulla monestakin syystä eteen, joten räätälöity palvelumme on paras ratkaisu hoitamaan haastekohdat kuntoon. Joissakin kohteissa paikkaustyöt voivat tarkoittaa myrskyvaurioiden korjausta, jos vaikka huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tavallisimmin paikkaustarpeen takaa löytyy kuitenkin huomattavasti arkisempia tekijöitä. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus nakertavat huopaa monessa muodossa. Sammal ja lumikuorma iskevät voimalla varsinkin saumakohtiin, ja kosteus voi pullistaa katteen kupruille, tai uv-säteily hapertaa huopaa. Tuloksena saattaa olla reikiä, repeämiä tai muita vaurioita kermeissä. Tai huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa taitamattoman käsittelyn johdosta. Puutteellinen tekniikka tai vääränlaiset välineet vioittavat helposti huopaa. Olipa korjaustarpeen syy mikä tahansa, saat kauttamme pätevän palvelun.

Peltikaton korjaus Hamina – tiivistykset pitävät katon käyttövarmana

Peltikaton korjaus Hamina, sujuvat paikkaukset lunastavat katolle lisää laadukkaita vuosia. Meiltä saat kaikki peltikaton korjaustyöt huokeasti ja huolella tehtyinä. Peltikaton korjaus ja tiivistys keskittyy usein katepinnan korjauksiin, kuten saumojen tiivistykseen, reikien paikkaukseen tai yksittäisten kattopeltien vaihtoon. Jos saumat irvistävät tai jos katto rämisee tuulella, teemme kattopeltien lisäkiinnitykset. Tarvittaessa vaihdamme laajemminkin nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin. Teemme yläpohjan lahovauriokunnostukset, jos peltikatto vuotaa rakenteisiin, ja suoritamme taidolla myös aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Hoidamme Haminassa mallikkaat peltikaton myrskyvaurioidenkin korjaukset. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton korjaustyöt saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Haminassa voi tulla ajankohtaiseksi vuosien saatossa, kun korroosio, kosteus ja lehtiroska ruostuttavat pellit puhki. Yksikään katto ei myöskään välty sään- ja lämpötilanvaihteluilta. Ne saavat pellit elämään edestakaisin, mikä löystyttää liitoskohdat. Vähitellen kiinnikkeet antavat periksi ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, ja kun saumat alkavat irvistää, on vesitiiveys katolta mennyttä. Vuotoja tai muita toimivuusongelmia voi paikantua myös aluskatteen tienoille. Tai kenties rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Johtuivatpa vauriot sitten mistä tahansa, voit jättää peltikaton osaaviin käsiimme.

Tiilikaton korjaus Hamina – jätä työt pätevien osaajiemme käsiin

Tiilikaton korjaus Hamina, pidämme kattosi rakenteista huolen taitavin kunnostustoimin. Mitä aiemmin tiilikaton korjauksiin ryhdytään, sitä edullisemmin yleensä myös selvitään. Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Haminassa sisältää katepinnan korjaustyöt, kuten lohjenneiden, haljenneiden, paikoiltaan liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Tarvittaessa toteutamme suojakäsittelyt tai uudelleenpinnoitukset katteelle. Näin tiilet saadaan jatkossa paremmin turvaan kosteuden ja kasvuston vaaroilta. Hoidamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Suoritamme paikkaukset myös yksittäisiin elementteihin, kuten jiireihin tai sadevesikouruihin. Tiilikaton korjaus Haminassa on edullinen tapa turvata talosi rakenteet.

Toisinaan tiilikaton korjaus Haminassa voi tarkoittaa myrskyvaurioiden paikkausta. Tällöin tuhot voivat vaihdella katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tavallisesti tiilikatto kuitenkin vuotaa arkisten kulutusten seurauksena, kun kosteus, pakkanen ja uv-säteily ovat ajan kanssa jäytäneet kattoa. Sammal ja jäkälä nakertavat juurillaan huokoista tiilipintaa. Talvella katon päälle kertyvä lumikuorma voi painaa rakenteita notkolle. Lumi voi lisäksi rikkoa tiilikaton saumoja synnyttämällä painetta liitoksiin, ja kosteus yhdessä säänvaihteluiden kanssa myös pakkasrapauttaa tiilet. Murentunut katepinta päästää vedet lävitseen ruodepuihin. Kun tiilten kiinnityskohdat lahoavat, katto alkaa painua alaspäin. Meiltä saat kokenein ammattiottein kaikki tiilikaton korjaustyöt. Etsimme paikkauksiin täsmätuotteet sekä katollesi optimaaliset ratkaisut.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hamina, huolellisin ottein sekä tasokkailla tuotteilla

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hamina – kunnostus hoituu meiltä laatupalvelulla sekä peltikaton että tiilikaton suhteen. On edullisempaa korjata olemassaolevaa kattoa kuin ryhtyä ennenaikaiseen remonttiin. Meiltä saat helpon ja huolettoman korjauksen pohjatöistä viimeistelyyn saakka. Tuloksena on toimiva kokonaisuus, joka huomioi myös eristyksen ja ilmanvaihdon. Paikkaamme reiät ja venymät sekä kunnostamme revenneen tai roikkuvan aluskatteen, tarpeen tullen vaihtaen vauriokohtiin uutta aluskatevuotaa tilalle. Suoritamme aluskatteen korjaukset sekä paikkaukset jiiristä ja savupiipun kohdalta, hoitaen huolelliset ylösnostot sekä aluskatteen tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Haminassa sujuu meiltä myös läpivientien kohdalta, esimerkiksi kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta. Vaihdamme samaten kastuneet villat sekä lahonneet puuosat rakenteista. Lisäksi parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kattosi kohdalla on tarpeen.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Haminassa voi tulla vastaan monestakin syystä, mutta valitettavan usein ongelmat liittyvät alkuperäisen asennuksen virheisiin. Tämä osoittaa hyvin, miksi kattotöiden kohdalla ei kannata säästää väärässä paikassa. Taitamaton toteutus voi tulla kalliiksi kosteus- ja lahovaurioiden muodossa. Ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, niin että aluskate vuotaa, tai kenties aluskate on asennettu väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle. Tietysti laadukkainkin katto joutuu kohtaamaan myös sään ja iän tuomat haasteet. Meiltä saat siistit ja pitävät aluskatteen korjaustyöt kaikissa kohteissa.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hamina – korjaus pitää rakenteet parhaassa turvassa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hamina – korjaus tuo katolle vesitiiveyden ja parantuneen käyttövarmuuden. On taloudellisesti viisas ratkaisu hoitaa läpiviennin paikkaukset ajoissa. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Haminassa, pyydä paikalle pätevät tekijämme toteuttamaan laatupaikkaukset. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja kovia kokeneet suojapellit. Tarvittaessa hoidamme kunnostukset myös ympäröivien rakenteiden osalta. Suoritamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Haminassa – pidä siis katostasi parasta huolta teettämällä korjaukset kauttamme!