HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Riihimäki

Katon korjaus Riihimäki, tehostamme kattosi toimintakykyä taitavin täsmäpaikkauksin. Ammattityönä tehdyt katon kunnostukset ovat taloudellisesti viisas valinta. Omatoiminen korjaus voi lopulta käydä yllättävän kalliiksi, eikä paikkausjälki välttämättä parhaassa tapauksessakaan ole järin pitkäikäinen ratkaisu. Kokeneet osaajamme sitä vastoin korjaavat kattosi tietotaidolla, sujuvin ottein ja siistillä työnjäljellä sekä ensiluokkaisilla tuotteilla. Meiltä löytyy kattotöihin ammattitason kalusto, työkalut sekä tarvikkeet, ja toteutamme kunnostukset avaimet käteen- periaatteella yksilöllisesti kattosi mukaan. Lisäksi kattotöihin voi sivujemme kautta hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta, ja kun korjauksista hyödynnetään kotitalousvähennys, kulut jäävät entistä edullisemmiksi.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäellä on tehokas palvelu kauttamme, tarvittiinpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai lumi- sekä myrskyvaurioiden korjausta. Kenties lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Tai ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle myrskyssä. Katto saattaa vuotaa katepinnan vaurioiden, saumojen tai kiinnikkeiden kohdalta, tai sitten voidaan tarvita yläpohjan ongelmien, kuten revenneen aluskatteen korjausta. Toteutamme myös vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä sadevesikourujen korjaukset. Meiltä saat avun, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai jiiritaitteen kohdalta. Paikkaukset toteutetaan varmoin ottein sekä loistavalla hinta-laatusuhteella.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Riihimäellä sujuu toimestamme kaikkiin kohteisiin – harja-, auma-, tasa- sekä taitekatoille pellistä tiileen ja palahuopaan. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Kanta-Häme; Loppi, Janakkala, Hausjärvi, Hämeenlinna, Tammela ja Hattula. Suoritamme siististi omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi hoidamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Paikkaukset katolle kannattaa toteuttaa mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, jotta yksittäiset epäkohdat eivät pääse äitymään kosteus- tai lahohaitoiksi. Kalleimpia korjauksia ovat yleensä ne, joita ei tehdä ajoissa. Panosta siis katon tiiveyteen ja toimivuuteen tilaamalla kunnostukset kauttamme!

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Riihimäki – ajoissa tehdyt toimet ovat edullinen ratkaisu

Huopakaton korjaus Riihimäki, saat meiltä taitavan ammattipalvelun kattosi ehdoilla toteutettuna. Korjauksilla jatketaan katon käyttökaarta ja pidetään kalliimmat remontit kaukana. Huopakaton kunnostukset hoituvat kauttamme laadukkain tuottein sekä menetelmin, niin että lopputulos on taatusti tiivis ja mahdollisimman pitävä. Paikkaamme katepinnan reiät, painumat, kulumat sekä auenneet saumat, ja liimaamme irronneet bitumipaanut sekä naulaamme huopanaulat paikoilleen palahuopakatolle. Kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki, tasoitamme ja tiivistämme uudelleen. Saat meiltä niin ikään tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Hoidamme huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot Riihimäellä, samoin huopakaton sekä palahuopakaton kaikki korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäellä voi tulla ajankohtaiseksi, kun katepinnan sirote kuluu vanhemmiten ja bitumi jää vaurioille alttiiksi. Kosteus, uv-säteily, pakkanen ja jää vievät kaikki katosta veronsa. Sammalta voi pinttyä huopakermeihin tai lumikuorma aukaista saumoja. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa myös myrskyvaurioiden johdosta, jolloin kattavaa korjausta saatetaan kaivata uudella ja terveelläkin katolla. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky muutoin vioitti kattoa. Osaamaton kattokäsittely väärillä välineillä voi niin ikään vioittaa huopaa. Meiltä saat taitavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin kattosi pulmiin.

Peltikaton korjaus Riihimäki, paikkaukset räätälöidään kattosi tarpeisiin

Peltikaton korjaus Riihimäki – kunnostamme vauriot pienistä suuriin yksilöllisesti kattosi ehdoilla. Kattopeltiseppämme hoitavat paikkaukset helposti ja huokeasti kuntoon. Ensiksi katsastamme läpi kattosi tämänhetkisen tilanteen, minkä jälkeen hoidamme peltikaton kulumien, reikien ja kolhujen paikkaukset. Jos peltikatto vuotaa auenneen sauman tai kuluneen kiinnikkeen kohdalta, saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin. Voimme tehdä myös yksittäisten kattopeltien vaihdot, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Lisäksi toteutamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Hoidamme sujuvasti kaikenkokoiset ja -tyyppiset kattotyöt Riihimäellä, samoin peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Riihimäellä voi tarkoittaa myrskyvaurioiden paikkausta, sekä muiden äkillisten ongelmien, kuten lumikuorman tuhojen korjausta. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi irrotti pudotessaan rännit tai tikkaat, tai raapi alas tullessaan peltipinnan piloille. Myös päivittäiset sään- ja lämpötilanvaihtelut ovat uhka katon tiiveydelle, ja korroosion synnyttämä ruoste puhkoo peltejä etenkin vanhemmiten. Aurinko, sadevedet, pakkanen ja jää aiheuttavat pelteihin kuluttavaa lämpöliikettä. Tämän johdosta kiinnikkeet höllentyvät, ja liitokset alkavat irvistää. Vaurioita voi paikantua katepinnan ohella myös peltikaton aluskatteeseen ja yläpohjaan. Olipa ongelmien luonne mikä tahansa, saat meiltä pitävät laatupaikkaukset.

Tiilikaton korjaus Riihimäki – asiakaslähtöiset ammattikorjaajamme parantavat kattosi turvaa

Tiilikaton korjaus Riihimäki, tyylikäs työnjälki osaajiemme toimesta kestää sekä säätä että aikaa. Mitä aiemmin tiilikaton korjaukset tehdään, sitä edullisemmilla toimilla yleensä selvitään. Suoritamme haljenneiden, paikoiltaan irronneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot, samoin tarvittaessa suojakäsittelyt sekä uudelleenpinnoitukset katon iän ja kunnon mukaan. Korjaamme laudoitukset, pellitykset, jiirit, saumat sekä muut yksityiskohdat. Oikaisemme painuneen rakenteen ja toteutamme tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin, teemme yläpohjan lahovauriokorjaukset, samoin tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Riihimäellä. Suoritamme huolella myös tiilikaton korjaukset kaikissa saarikohteissa. Kokeneilta korjaajiltamme  paikkaukset hoituvat pätevin ammattiottein.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäellä voi tulla eteen monestakin syystä, mutta yleisimmin katto kaipaa kunnostuksia ympäristön rasitusten vuoksi. Katepintaa kuluttavat lehtiroska, uv-säteily, siitepöly, lika ja ilmansaasteet. Kosteus yhdessä lämpötilanvaihteluiden kanssa luo pakkasrapautumista katolle. Talvisin lumikuorma voi rikkoa saumoja tai painaa rakenteet notkolle, ja merkittävä uhka on myös sammalkasvusto, joka tarttuu tiukasti tiileen. Tai ehkäpä tiilikatto kaipaakin korjauksia aluskatteen ongelmien johdosta, tai muiden äkillisten vaurioiden, kuten myrskytuhojen takia. Kenties vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäki, kauttamme saat sujuvan laatupalvelun

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäki – korjaamme tehokkaasti sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteesta löytyvät vauriot. On edullisempaa korjata olemassaolevaa kattoa kuin ryhtyä ennenaikaisiin remontteihin. Meiltä saat huolella aluskatteen kunnostukset yksityiskohtia myöten, niin että korjaukset palauttavat kattosi toimivuuden kautta linjan. Paikkaamme aluskatteen reiät ja venymät sekä muut mekaaniset vauriot, tarvittaessa vaihtaen repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Hoidamme aluskatteen korjaukset sekä paikkaukset myös jiiristä ja sisätaitteesta, samoin muista haastavista elementeistä, kuten vaikkapa savupiipun kohdalta. Toteutamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Suoritamme niin ikään aluskatteen ylösnostot ja tarkan tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Riihimäellä läpiviennin kohdalta, esimerkiksi kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken sekä viemärintuuletusputken kohdalta. Vaihdamme huonokuntoiset eristevillat ja kastuneet puuosat rakenteista. Kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se toimivuuden lisäämiseksi on tarpeen.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäellä tulee vastaan etenkin vanhemmilla katoilla, kun ikä on tehnyt tehtävänsä ja kosteus haperruttanut aluskatteen. Myös mekaaniset vauriot, kuten myrskytuhot voivat jouduttaa korjaustarvetta. Kokonaan oma lukunsa ovat valitettavan yleiset aluskatteen asennusvirheet. Aluskatteen toteutus on haastava tehtävä ja vaatii kattavaa taitoa, ja tässä jos missä ammattitekijä on takuulla hintansa väärti. Jos aluskate on asennettu väärälle kireydelle tai puutteellisin tiivistyksin ja eristyksin, voi siitä seurata katolle kattavia haasteita kosteus- ja kondenssiongelmien muodossa. Meiltä saat tehokkaasti ja laatutuottein kaikki aluskatteen korjaukset. Toteutamme työt aina katolta käsin ja turvallisuusmääräysten mukaan.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Riihimäki – korjaus tukee katon hyvinvointia ja antaa rakenteille suojan

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Riihimäki – korjaus parantaa kattosi toimintakykyä ja sitä kautta koko talon suojaa. Läpivientien korjaus hyödyttää pitkäaikaisesti kattoa, ja on siksi taloudellisesti järkevä ratkaisu. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Riihimäellä, kutsu meidät toteuttamaan katollesi siistit ja pitävät paikkaustoimet. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja uusimme kuluneet suojapellit. Jos kosteus on ehtinyt katon alempiin osiin, teemme myös rakennekorjaukset. Saat meiltä katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Riihimäellä, tai kun tarvitset muita korjauksia ja paikkauksia kattoa silmällä pitäen. Asiantunteva kunnostus säästää aikaa, rahaa sekä kosolti hermoja – hanki katollesi luotettava palvelu teettämällä korjaukset kauttamme!