HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Salo

Katon korjaus Salo – Kun sinulle kelpaa vain paras lopputulos, tilaa kattokorjaus tästä osoitteesta! Teemme katon korjauksen, paikkauksen ja tiivistyksen ensiluokkaisella tavalla, olemmehan taitavia ja kokeneita kattokorjaajia. Kun omakotitalon, mökin, autotallin, varaston, saunarakennuksen tai jonkin muun rakennuksen katon korjaus Salossa on ohi, voit taas luottaa kattosi tiiviyteen.

Onkin hyvä, ettei sateella tarvitse pelätä sitä, että katto vuotaa. Vuotuinen sademäärä Suomessa vaihtelee 500 ja 650 millimetrin välillä, joten jos esimerkiksi myrskyvaurioiden korjaus jää tekemättä, katon alle voi pikapuoliin syntyä kosteusvaurioita. Tarkastathan kattosi usein siltä varalta, että kattoon on tullut reikiä tai muita vaurioita. Jos katto vuotaa savupiipun juuresta tai sisätaitteesta, ota yhteyttä ja tilaa kattovuodon korjaus saman tien. Tilaa nopeasti myös vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Tarvittaessa yhdistämme vuotavan katon korjaukseen Salossa katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksen, kuten kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihtamisen.

Tarjoamme kattokorjauksia myös saarikohteissa, työmme ovat kotitalousvähennyskelpoisia ja kauttamme löytyy kattourakalle myös rahoitus. Etkö tarvitsekaan katon korjausta Salossa? Ota yhteyttä riippumatta siitä, onko paikkakuntasi Koski Tl, Kemiönsaari, Marttila, Raasepori vaiko Lohja. Itse asiassa koko Varsinais-Suomi voi luottaa meihin, jos lumi on irrottanut lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja kattoon on tullut reikä poikineen. Olemme oikea valinta myös silloin, jos puu on kaatunut talon tai mökin katon päälle. Vesikatteen, kattorakenteiden ja aluskatteen korjauksen ohella meiltä sujuu myös katon huoltaminen.

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Salo – Tekemämme huopakattokorjaus menee nappiin

Huopakaton korjaus Salo – Kaikki menee nappiin, kun tilaat bitumikaton korjauksen meiltä! Tällä meidän katonkorjauspalvelullamme on takanaan useita huopakattokorjauksia. Tiedämme unissammekin, kuinka huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus sekä tiivistys kuuluu kulloinkin toteuttaa.

Emme kuitenkaan ole mitään unissakävelijöitä. Kun tulemme tekemään huopakaton korjausta Saloon, olemme varmasti valveilla. Keskitymme esimerkiksi tasakaton korjauksen, paikkauksen ja tiivistyksen kaikkiin työvaiheisiin, jotta lopputuloksesta tulisi juuri sellainen kuin pitää. 

Se, kuinka monta työvaihetta huopakaton korjaus Salossa vaatii, selvitetään hyvissä ajoin etukäteen. Esimerkiksi huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt pitää suunnitella etukäteen, jotta osaamme varautua kaikkiin työvaiheisiin esimerkiksi hankkimalla valmiiksi kaikki tarvittavat materiaalit. Suunnitteluvaihetta tarvitaan myös siksi, että osaisimme kertoa asiakkaille, mitä huopakattojen tai palahuopakattojen korjaustyöt esimerkiksi saarikohteissa maksavat.

Työvaiheita tarvitaan useampi, jos huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut puun kaaduttua talon päälle. Mikäli kyse on vain muutaman reiän paikkaamisesta, huopakaton korjaus Salossa ei vaadi montaakaan työvaihetta. Emme tarkoita sitä, että reikien paikkaaminen ei ole tarpeellista. Pientenkin vaurioiden kunnostaminen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa on erittäin tärkeää, koska muuten voi käydä niin, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa. Osaamme toki korjata myös huopakattovuodot ja niistä mahdollisesti aiheutuneet kosteusvauriot, mutta aina parempi, jos kattovuodot saadaan estettyä.

Kattoreikien paikkaus, ilmakuplien tasoitus tai esimerkiksi läpivientien tiivistys osataan tehdä ajoissa, jos tasakatto, harjakatto tai vaikkapa aumakatto tarkastetaan usein – mieluiten joka kevät ja syksy.

Peltikaton korjaus Salo – Peltikattokorjauksemme menevät aina putkeen

Peltikaton korjaus Salo – Peltikattokorjaus menee varmasti putkeen, kun tilaat sen tältä katonkorjauspalvelulta! Kyseisellä sanonnalla on muuten hauska historia. Suomalaisen Kirjallisuuden Seura kertoo, että idiomi ”mennä putkeen” on syntynyt 1970-luvulla keihäänheittäjien parissa. Tuolloin alettiin analysoida keihäänheittoa tietokoneiden avulla. Kun keihäs osui optimaaliselle lentoradalle, se ”osui putkeen”.  

Tietokone ei tee peltikaton korjausta ja tiivistystä – sen tekevät rehdit ammattilaisemme! Ammattilaisemme ovat sekä kokeneita, taitavia että motivoituneita. Tämä takaa sen, että joka ikinen peltikaton korjaus Salossa onnistuu optimaalisella tavalla. Toteutamme ison tai pienen peltikaton korjaustyöt myös saaressa.

Ota yhteyttä, jos tarvitset esimerkiksi kesämökin peltikaton reikien paikkausta. Reikiintyneen peltikaton korjaus Salossa voidaan tehdä tiivistysaineen avulla, mutta tarvittaessa suoritamme reikäisten kattopeltien vaihdon. Näin estetään se, että peltikatto vuotaa. Samalla voimme toteuttaa peltikaton aluskatteen korjauksen, paikkauksen ja tiivistyksen. Ehjä aluskate suojaa katon alapuolisia rakenteita kosteudelta.

Tilaa meiltä myös omakotitalon tai vaikkapa jonkin piharakennuksen peltikaton korjaus Saloon. Irrottiko tuuli kattopellit tai peltilistat? Anna meidän auttaa. Tarvittaessa voimme myös asentaa kattopeltien lisäkiinnitykset moisen ehkäisemiseksi. Kenties myrsky kaatoi puun talon peltikaton päälle? Tässäkin tapauksessa kannattaa ottaa yhteyttä ja pyytää oivallinen tarjous peltikaton myrskyvaurioiden korjauksesta.

Huomaathan, että palveluvalikoimamme on todella kattava. Peltikattopaikkauksien ohella voit tilata myös kattomaalauksen, lumenpudotuksen tai vaikkapa kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihdon uusiksi kateruuveiksi. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää esimerkiksi konesaumakattosi tarpeista!

Tiilikaton korjaus Salo – Homma on hanskassa, kun tiilikattokorjaus on tilattu meiltä

Tiilikaton korjaus Salo – Homma on hanskassa ja hanska pysyy tallessa, kun tilaat tiilikattokorjauksen meidän ammattilaisiltamme! Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys voi tarkoittaa vaikkapa tiilikaton myrskyvaurioiden korjausta. On tärkeää saada myrskyn runtelema katto nopeasti kuntoon. Emme siis viivyttele, vaan tulemme korjaamaan tiilikattoasi niin pian kuin suinkin mahdollista.

Se, miten myrskyn rikkoman tiilikaton korjaus Salossa tehdään, riippuu tietenkin tapauksesta. Voi olla, että kova tuuli on irrottanut kattotiiliä, kuten harjatiiliä tai reunatiiliä. Myös kattovarusteista (kuten kattoturvatuotteita) on voinut lähteä tuulen mukaan. Kartoitamme vauriot, laadimme hyvän tarjouksen tiilikaton korjauksesta Salossa ja alamme kunnostaa kattoasi asianmukaisella tavalla. Kun tiilikattopaikkaus on ohi, voimme toteuttaa jonkin kattohuollon, kuten esimerkiksi tiilikaton harjauksen.

Ehkä myrsky kaatoi puun tiilikaton päälle? Siinä tapauksessa tiilikaton korjaus Salossa vaatii useampia työvaiheita, mutta me osaamme ja muistamme toteuttaa niistä jokaisen. Urakkaan voi kuulua esimerkiksi tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys. Korjaustoimenpiteet voivat ulottua myös kattorakenteisiin. Tiilikaton korjaus Salossa on usein edullisempi vaihtoehto kuin katon uusiminen, joten jos kattoa ei ole pakko vaihtaa, alamme toteuttaa tiilikaton korjaustöitä – myös saaressa.

Eräs melko tavallinen tiilikattopaikkaus on rikkinäisten kattotiilien vaihto. Tiiliä voi mennä rikki vaikkapa lumen painon takia. Myös asennusvirheet tai esimerkiksi myrskyn katolle paiskomat oksat voivat rikkoa tiiliä. Anna meidän uusia rikkinäiset tiilet, niin sinun ei tarvitse pelätä sitä, että tiilikatto vuotaa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Salo – Anna meidän kunnostaa aluskatteesi: tiedämme, mitä tehdä

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Salo – Ammattilaisemme tietävät, mitä tehdä, jos aluskatteesi ei ole kunnossa! Aluskate on tärkeä osa kattokokonaisuutta. Sen tehtävä on pitää katon alapuoliset osat kuivina myös poikkeustilanteissa, ja näillä poikkeustilanteilla viittaamme kattovuotoon ja lämpimän ilman tiivistymiseen kosteudeksi.

Onko aluskatteesi oikein asennettu? Hyvä. Jos näin ei ole, tilaa meiltä aluskatteen korjaus jiiristä (eli sisätaitteesta). Tarvittaessa voit teettää myös aluskatteen ylösnostot ja tiivistämisen savupiippuun. Meiltä löytyy vastaus siihenkin, jos aluskate on aikoinaan asennettu liian tiukalle (tai liian löysälle).

Aluskatteet ovat kestäviä. Ne on tarkoitettu kestämään pidempään kuin vesikate. Kaikenlaista voi kuitenkin sattua, eikä parhainkaan aluskate ole täysin immuuni ajan hampaalle. Aluskatteen kunto onkin hyvä tarkastaa puolivuosittain. Toimi heti, jos huomaat tarvitsevasi peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjausta, paikkausta sekä tiivistystä.

Miten pitää toimia esimerkiksi silloin, jos tarvitsee aluskatteen korjausta ja paikkausta savupiipun kohdalta? Riittää, että otat yhteyttä meihin ja tilaat aluskatteen korjauksen, paikkauksen ja tiivistyksen Saloon. Me teemme kaikki kattokorjaukset avaimet käteen -periaatteella, eikä aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys esimerkiksi jonkin läpiviennin (kuten kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken tai ilmanvaihtoputken) kohdalta muodosta poikkeusta.

Teemme siis puolestasi kaikki ne työvaiheet, joita aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Salossa edellyttää. Kun aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Salossa on ohi, voimme toteuttaa rännien puhdistuksen tai muita kattotöitä.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Salo – Korjaus on vain yhden yhteydenoton päässä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Salo – Korjaus ei vaadi muuta kuin yhden yhteydenoton tähän katonkorjauspalveluun! Ammattilaisemme auttavat sinua mielellään, jos talon kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Salossa.

Ensin selvitämme, kuinka katon korjaus vuotavan savupiipun, kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta kannattaa tehdä. Joskus siihen, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Salossa, pitää puuttua uusimalla kyseinen läpivienti. Toisinaan riittää vesikatteen ja läpiviennin liitoskohdan tiivistäminen.

Kattoläpiviennin korjaukseen voi liittyä myös kosteusvaurioiden kunnostustoimenpiteitä. Jotta läpiviennin ympärille ei ehtisi syntyä kosteusvaurioita, kattokorjaus kannattaa tilata heti, kun huomaa, että kattoläpivienti – kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku – vuotaa Salossa. Tämän takia katon kunto kannattaa tarkastaa kahdesti joka vuosi.