HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Tampere

Katon korjaus Tampere – Tarkkasilmäiset ja -kätiset ammattilaisemme korjaavat luotettavasti kaikki katot! Koko Pirkanmaa on aluetta, jolla huopakattoja, tiilikattoja ja peltikattoja korjaamme. Palvelualueeseemme kuuluvat siis esimerkiksi Kangasala, Nokia, Pirkkala, Ruovesi ja Ylöjärvi, mutta tässä tekstissä keskitymme nimenomaan kattojen korjauksiin Tampereella.

Katon korjaus Tampereella voi tarkoittaa vaikkapa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjausta. Jos läpivienti ei ole hyvässä kunnossa, on mahdollista, että katto vuotaa. Myös piipunjuuri kannattaa tiivistää jo aikaisessa vaiheessa kattovuotojen ehkäisemiseksi. Kuvitellaan, että katto vuotaa piipun kohdalta. Jos kattovuodon korjaus aloitetaan pian, ei ehkä tarvita muuta kuin katon tiivistys savupiipun kohdalta. Tällainen kattopaikkaus sujuu näppärästi myös saarikohteissa (kyllä, voit tilata katon korjauksen ja katon paikkauksen kohteen sijainnista riippumatta).

Mitä myöhemmässä vaiheessa vuotavan katon korjaus Tampereella aloitetaan, sitä enemmän toimenpiteitä se voi vaatia. Omakotitalon tai esimerkiksi mökin katon korjaus Tampereella voi edellyttää esimerkiksi aluskatteen korjausta ja katon vesivahinkojen korjausta. Viimeksi mainittu voi tarkoittaa lahovaurioiden kunnostusta ja/tai yläpohjan kastuneiden villojen vaihtamista. Ammattilaisemme tekevät kaikki kattourakat huolellisesti ja kilpailukykyisellä (sekä kotitalousvähennyskelpoisella) hinnalla, mutta kaikista kustannustehokkainta on pyrkiä kunnostamaan katto jo alkuvaiheessa. Ota yhteyttä siis heti huomatessasi, että katto on vaurioitunut. Ehkä lumi irrotti tikkaat ja kattoon tuli reikiä? Soita saman tien kattokorjaajillemme!

Lisäksi erilaisia vaurioita voi estää jo ennalta huolehtimalla kattohuolloista. Kerromme mielellämme lisää asiasta. Tässä yhteydessä voisimme mainita esimerkkinä vaikkapa tiilikaton sammaleenpoiston ja sen, että myrskyvaurioiden korjaukselta voidaan välttyä esimerkiksi kattopeltien lisäkiinnitysten avulla. Koska huopakatto, peltikatto tai tiilikatto voi vaurioitua pahasti, jos puu kaatuu katon päälle, kannattaa huonokuntoiset puut poistaa talon luota. Lopuksi muistuttaisimme vielä siitä, että yhteistyökumppaniltamme voi hakea rahoitusta kaikille kattokorjauksillemme.

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Tampere – Tarmokkaat ammattilaisemme kunnostavat kaikenkokoiset huopakatot

Huopakaton korjaus Tampere – Tarmokkailta huopakattokorjaajiltamme ei jää suorittamatta mikään huopakattokorjaus! Ota yhteyttä, jos piharakennuksen huopakatto tai palahuopakatto vuotaa, niin tiivistämme katon ja kunnostamme sen alle mahdollisesti syntyneet kosteusvauriot. Jotta kattovuodoilta voitaisiin välttyä, kannattaa huopakaton kunto tarkastaa säännöllisesti. Esimerkiksi huopakaton tai palahuopakaton reikien paikkaus ehkäisee kosteusvaurioita ja pidentää katon käyttöikää.

Autotallin, vierasmajan, rantasaunan, kanalan, varaston tai esimerkiksi leikkimökin katto kannattaa tarkastaa niinkin usein kuin kahdesti vuodessa. Kattotarkastukset ajoitetaan kevääseen ja syksyyn. Jos seudulla on riehunut kova myrsky, saatetaan tarvita yhtä ylimääräistä kattotarkastusta, jotta huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt voitaisiin aloittaa ajoissa (jos niitä tarvitaan). Huopakatto tai palahuopakatto vaurioituu vain ani harvoin siksi, että puu kaatuu huopakaton päälle myrskyssä. On paljon tavallisempaa, että tuuli repii vuotia tai irrottaa kattotarvikkeita.

Tietenkin myös omakotitalon ja kesämökin huopakatto kannattaa tarkastaa usein, jotta huopakaton tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus saataisiin tehtyä jo alkuvaiheessa. Mikäli kevät- tai syystarkastus kertoo siitä, että tarvitset huopakaton tai palahuopakaton korjaustöitä, tilaa ne meiltä – myös saaressa. Me korjaamme laadukkaasti kaikenkokoiset ja -näköiset katot!

Aloitamme huopakaton tai palahuopakaton tiivistyksen niin nopeasti kuin mahdollista, eikä huopakaton korjaus Tampereella kestä kauaa, kun asialla ovat taidokkaat ja tarmokkaat huopakattoammattilaisemme. Myös tasakaton korjaus etenee tasaisen varmasti, tunnemmehan tasakattojenkin erityistarpeet.

Tarkempi tieto siitä, kauanko huopakattosi korjaus Tampereella kestää, saadaan pian yhteydenottosi jälkeen. Ensin meidän on tutustuttava kattosi tarpeisiin. Kun tiedämme, mitä tasa- tai esimerkiksi pulpettikattosi tarvitsee, osaamme vastata myös kysymykseen siitä, mitä huopakaton korjaus Tampereella maksaa. Tämä kiinnostaakin monia asiakkaita enemmän kuin bitumikattoremontin kesto. Uskomme, että tulet olemaan tyytyväinen sekä tarjoukseen että arvioon korjausaikataulusta.

Peltikaton korjaus Tampere – Taiturimainen peltikattokorjaus turvaa kattorakenteiden kunnon

Peltikaton korjaus Tampere – Taiturimaisesti toteutettu peltikattokorjaus voi lykätä kattoremonttia jopa kymmenillä vuosilla! Peltikaton käyttöikä voi nimittäin jäädä lyhyeksi, jos esimerkiksi peltikaton reikien paikkaus ja/tai peltikaton aluskatteen korjaus jää tekemättä. Jos vesikatossa on reikiä, peltikatto vuotaa sateella. Peltikatto voi vuotaa myös talvella, sillä lumen ja kattopeltien välissä on usein sulaa vettä, mitä voi tihkua katon alle. Ehjä aluskate estäisi kattorakenteita ja yläpohjan eristeitä kastumasta, mutta jos aluskatekin on rikki (tai puuttuu kokonaan!), voivat katon alapuoliset osat kastua. Yläpohjan eristeet voivat tuolloin homehtua. Puiset kattorakenteet voivat puolestaan reagoida kosteuteen lahoamalla. Jos lahovauriot leviävät laajalle, voidaan joutua teettämään ennenaikainen peltikattoremontti.

Peltikaton korjaus kannattaa siis teettää mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, ja työhön kannattaa valita luotettavat asiantuntijamme. Toteutamme kaikenlaiset peltikattojen korjaustyöt myös saarissa. Tilaa vaikkapa kattopeltien vaihto tai kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihto uusiksi kateruuveiksi. Huonokuntoiset kiinnikkeet kannattaa uusia, jotta peltikatto ei vuotaisi ruuvin kannasta tai naulan reiästä.

Toteuttamamme peltikaton korjaus Tampereella voi tarkoittaa myös aluskatteen paikkaamista. Aluskate suojaa kattorakenteita myös kondenssivedeltä, mitä voi syntyä silloin, kun ulkona on kylmä ja sisällä lämmin. Kondenssivesi voi aiheuttaa ongelmia esimerkiksi silloin, jos aluskate on rikki, yläpohjan tuuletus on retuperällä tai eristeitä on liian vähän. Teemme tarvittavat toimenpiteet kattorakenteiden suojaamiseksi. Tarvittaessa toimenpiteet ulottuvat höyrynsulkumuoviin asti.

Peltikaton korjaus Tampereella voi tarkoittaa myös esimerkiksi peltikaton myrskyvaurioiden korjaustöiden toteuttamista. Ota yhteyttä, jos tuuli irrotti kattopellit tai peltilistat (tältä olisi ehkä voitu välttyä kattopeltien lisäkiinnitysten avulla), tai jos myrsky kaatoi puun peltikaton päälle. Tekemämme peltikaton korjaus Tampereella jättää kattosi niin hyvään kuntoon, että se voi kestää vielä todella pitkään.

Tiilikaton korjaus Tampere – Työteliäät tiilikattoeksperttimme saavat kattosi kukoistamaan

Tiilikaton korjaus Tampere – Tiilikattosi alkaa suorastaan kukoistaa kattoeksperttiemme käsissä! Tiilikaton korjaus ja paikkaus etenee ensiluokkaisesti, kun tilaat sen työteliäiltä ja harjaantuneilta kattokorjaajiltamme. Kun tiilikaton korjaus Tampereella on ohi, voimme toteuttaa jonkin kattohuollon, mikä kohentaa tiilikattosi ulkonäköä. Roskatonta ja sammaleetonta kattoa on ilo katsella. Tiilikaton pinnoitus saa aikaan sen, että kattosi vaikuttaa aivan vasta-asennetulta.

Kattohuolloissa ei kuitenkaan ole kyse vain silmänruoasta. Kattohuollot voivat pidentää kattosi käyttöikää, sillä ne joko poistavat turhia rasituksia tai lisäävät kattosi rasituksensietokykyä. Esimerkiksi roskien poisto tekee hyvää katollesi, koska roskakerros hidastaa katon kuivumista. Tiilikaton pinnoitus lisää katon rasituksensietokykyä, koska pinnoite tasoittaa tiilen pinnan saaden sen näin hylkimään likaa, kosteutta ja sammaleita.

Se kattohuolloista – tässä vaiheessa on aika käydä läpi sitä, millaisia tiilikaton korjaustyöt me tarjoamme (myös saarikohteissa). Vastaus on itse asiassa aika helppo. Tilaa tiilikaton korjaus Tampereella meiltä riippumatta siitä, mitä tarvitset, sillä palveluvalikoimamme on kaikenkattava. Ei ole sellaista tiilikaton korjausta Tampereella, mitä emme osaisi toteuttaa. Meiltä hoituu niin rikkinäisten kattotiilien vaihto kuin tiilikaton myrskyvaurioiden korjauskin. Voit luottaa ammattitaitoomme silloinkin, jos puu on kaatunut tiilikaton päälle (vaikka yleensä kyse onkin siitä, että myrsky on irrottanut harjatiilen, reunatiilen tai jonkin muun kattotiilen).

Ota yhteyttä silloinkin, jos tiilikatto vuotaa. Tiilikattovuodon korjaukseen voi liittyä myös tiilikaton aluskatteen korjaus. Jos aluskate on rikki, katon alta saattaa löytyä esimerkiksi lahovaurioita. Kuten Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto sivuillaan kertoo, lahopuulla on tärkeä rooli maailmassa: noin 5000 metsälajia on riippuvaisia lahopuusta. Yläpohjaan lahovauriot eivät kuitenkaan kuulu, eli kattorakenteissa olevasta lahosta on päästävä eroon (ja tässä me osaamme auttaa sinua).

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tampere – Korjaus on tärkeä toimenpide katollesi

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tampere – Korjaus kannattaa tilata meidän taitavilta ammattilaisiltamme! Peltikatto-, tiilikatto- ja huopakattokorjaajamme tarttuvat mielellään kaikkiin työtilauksiin. Emme viivyttele kattokorjauksen aloittamisen kanssa, sillä katto pitää saada kuntoon nopeasti, jos kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tampereella. Nopean toiminnan ansiosta voidaan välttyä ylimääräisiltä ikävyyksiltä, kuten kosteusvaurioiden syntymiseltä.

Viimeistään paikan päällä selviää, miten esimerkiksi katon korjaus vuotavan savupiipun kohdalta kannattaa sillä kertaa toteuttaa. Kun tiedämme, miten kattopaikkaus tulee tehdä, osaamme antaa hyvän tarjouksen kesämökin, omakotitalon tai esimerkiksi jonkin ulkorakennuksen katon korjaamisesta avaimet käteen -pakettina.

Jos piipunjuurta aletaan tiivistää jo varhaisessa vaiheessa, ei ehkä tarvita muuta kuin läpiviennin (tällä kertaa siis savupiipun) ja vesikatteen liitoskohdan tiivistys. Myös katon korjaus vuotavan TV-antennin, viemärintuuletusputken tai ilmanvaihtoputken kohdalta on yleisesti ottaen yksinkertaisimmillaan silloin, kun työhön päästään tarttumaan jo aikaisessa vaiheessa.

Jos tilanne on ollut jo pitkään se, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Tampereella, voidaan tarvita myös aluskatteen korjausta, lahovaurioiden kunnostusta ja/tai kastuneiden villojen uusimista. Luota tällöinkin meihin, sillä me löydämme oikeat ratkaisut joka tilanteeseen, emmekä ylihinnoittele palveluksiamme. Kunnostamme hyvällä hinta-laatusuhteella kaikki harjakatot, tasakatot, pulpettikatot ja esimerkiksi aumakatot, joten pyydä tarjous!

Tarkastathan kattosi säännöllisesti, niin saat tietää hyvissä ajoin kattosi kaikista korjaus-, tiivistys- ja huoltotarpeista. Esimerkiksi kevättarkastus voi kertoa siitä, että jokin kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku) vuotaa Tampereella. Kattotarkastus kannattaa ulottaa katon alle asti, jotta myös esimerkiksi aluskatteen paikkaustarpeet havaittaisiin ajoissa.