HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Turku

Katon korjaus Turku, kattosi puhkeaa uuteen kukoistukseen, kun tilaat kattokorjauksen meiltä! Korjaamme timanttisella ammattitaidolla kaikki peltikatot, huopakatot, palahuopakatot ja tiilikatot. Ota yhteyttä riippumatta siitä, mikä tasa- tai vaikkapa pulpettikatollasi on hätänä. Kenties katto vuotaa, tai ehkä tuuli on irrottanut kattotiiliä tai kattopeltejä? Onko katto painunut lumen painon alla? Vai vaihtuuko ilma katon alla niin huonosti, että tarvitaan yläpohjan kastuneiden eristeiden vaihtamista? Tilaa katon korjaus ja katon paikkaus meiltä, niin kaikki on taas pian kunnossa.

Ehjä ja tiivis katto on suurenmoinen asia. Tällainen katto voi kestää vielä pitkään! Kun katon korjaus Turussa on tehty, voimme jatkaa urakkaa toteuttamalla jonkin kattohuollon. Se voi olla vaikkapa kattopesu tai kattomaalaus. Huollettu katto on kaunis katsella, mutta ei siinä kaikki. Kattohuolloilla voidaan parantaa katon rasituksensietokykyä niin, että se pysyy jatkossa ehjempänä.

Niin kattovuodon korjaus kuin vaikkapa myrskyvaurioiden korjauskin tehdään erinomaiselle hinta-laatusuhteella. Katon korjauksen Turussa voi maksaa rahoituksella, minkä tarjoaminen on luotettavan yhteistyökumppanimme vastuulla. Lisäksi kannattaa muistaa mahdollisuus kotitalousvähennykseen!

Katon vesivahinkojen korjaus tai esimerkiksi kattoreikien paikkaus onnistuu ongelmitta myös saarikohteissa. Kattoon voi tulla reikiä vaikkapa siksi, että katolta alas putoava lumi irrottaa lumiesteet mukaansa. Riennämme tekemään myös vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun korjausta. Ota yhteyttä silloinkin, jos katto vuotaa piipun kohdalta. Samalla voimme toteuttaa myös aluskatteen korjauksen. Tilaa katon korjaus Turkuun meiltä silloinkin, jos huopakatto, peltikatto tai tiilikatto on vaurioitunut siksi, että puu on kaatunut katon päälle. Katon tiivistys onnistuu itse asiassa missä päin tahansa maakuntaa, minkä nimi on Varsinais-Suomi. Alueeseemme kuuluvat siis esimerkiksi Masku, Aura, Kaarina, Raisio ja Nousiainen.

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Turku – Turhitta tuumaustauoitta etenevä huopakattokorjaus on pian ohi

Huopakaton korjaus Turku – Tuumaustaukoja ei tarvita kovinkaan montaa, kun huopakattokorjaus on tilattu meidän ammattilaisiltamme! Meidän huopakattokorjaajamme ovat kokeneita, taitavia ja fiksuja. He laittavat omakotitalon, autotallin, autokatoksen, varaston, pihasaunan tai vaikkapa kesämökin bitumikaton nopeasti huippukuntoon. Urakka ei katkea siihen, että kattokorjaajilta menee sormi suuhun tai pupu pöksyyn.

Kun huopakaton tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus on ohi, voimme toteuttaa vaikkapa roskien poiston tai huopakaton pinnoituksen. Tällaiset huoltotoimenpiteet antavat katolle uutta pontta kestää kaikkia rasituksia, joista ei täällä pohjoisessa ole pulaa.

Myrskytuuli, runsasluminen talvi tai esimerkiksi ulkolämpötilojen nopea vaihtelu voi saada aikaan sen, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa. Huopakatto tai palahuopakatto voi vaurioitua vaikkapa siksi, että puu kaatuu huopakaton päälle myrskyssä, mutta yleensä huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt liittyvät revenneisiin vuotiin ja/tai irronneisiin kattovarusteisiin. Talvi voi saada katon vuotamaan esimerkiksi läpivientien kohdalta. Myös pakkasrapautuminen voi koetella huopakattoa. Tilaa huopakaton korjaus Turkuun meiltä riippumatta siitä, mikä katon vauriot on aiheuttanut tai kuinka pahoja nuo vauriot ovat. Huopakaton tai palahuopakaton reikien paikkaus on meille mieluinen kattotyö, mutta tartumme innolla myös isompiin katonkorjausurakoihin.

Huopakaton korjaus Turussa etenee niin sujuvasti muun muassa siksi, että niin harjakaton kuin tasakatonkin korjaus alkaa huolellisella suunnittelulla. Ensin siis selvitämme, miten huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt (mitkä onnistuvat muitta mutkitta myös saarikohteissa) kuuluu tehdä. Sen jälkeen tiedämme, kuinka varautua tulevaan urakkaan. Kun kaikki alkuvalmistelut on tehty, on aika aloittaa huopakaton tai palahuopakaton tiivistys. Koska mitään yllätyksiä ei ole luvassa, kaikki etenee soljuvasti aina siihen asti, että huopakaton korjaus Turussa on saatu päätökseensä, ja poistumme paikalta.

Peltikaton korjaus Turku – Tulemme tukka putkella paikkaamaan peltikattosi

Peltikaton korjaus Turku – Tulemme viivana korjaamaan peltikattosi! Omakotitalon, mökin tai ulkorakennuksen peltikaton korjauksella on aina kiire, joten ota yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun, joka ei anna odotuttaa itseään. Mitä nopeammin peltikaton reikien paikkaus, jiirien tiivistys tai läpivientien korjaus tehdään, sen parempi, sillä muuten voi käydä niin, että peltikatto vuotaa. Peltikattovuoto voi kastella kattosi alapuoliset rakenteet.

Kosteusvauriot ovat kyllä korjattavissa, mutta niiden kunnostaminen aiheuttaa lisäkustannuksia. Teemme kaikki peltikattokorjaukset hyvällä hinta-laatusuhteella, mutta järkevästä hinnoittelusta huolimatta kannattaa pyrkiä ehkäisemään vaurioiden paheneminen aina, kun se vain on mahdollista. Tässä auttaa se, että peltikaton kunto tarkastetaan kahdesti vuodessa. Näin tieto siitä, että on tarvetta tehdä esimerkiksi ruosteisten kattopeltien vaihto, saavuttaa oikeat tahot ajoissa.

Kattotarkastuksien avulla myös peltikaton aluskatteen korjaus osataan tehdä ajoissa. Aluskatteesta onkin suurta hyötyä. Se pitää sade- ja sulamisvedet pois katon alta, jos vesikatto ei olekaan ihan tiivis. Aluskate suojaa kattorakenteita myös kondenssivedeltä, mitä voi syntyä esimerkiksi keväällä, kun sisällä on lämmin, mutta ulkona kylmä.

Voit tilata meiltä koska tahansa minkä tahansa peltikattokorjauksen. Irrottiko tuuli kattopellit tai peltilistat? Kaatoiko myrsky puun peltikaton päälle? Tulemme niin sanotusti tukka putkella toteuttamaan peltikattosi myrskyvaurioiden korjaustyöt. Samalla voimme esimerkiksi asentaa kattopeltien lisäkiinnitykset. Joissain tilanteissa on hyvä tehdä kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihto uusiksi kateruuveiksi.

Meiltä luonnistuu myös vuotavan peltikaton korjaus Turussa. Hoidamme peltikaton korjaustyöt myös saarikohteissa, joten talon sijainnillakaan ei ole väliä, kun mietit, voitko tilata meiltä peltikaton korjauksen Turkuun vai et. Vastaus on aina ”kyllä” – kun tarvitset peltikaton korjausta Turussa, voit ilman muuta tilata sen meiltä (ja varmistaa näin parhaan lopputuloksen)!

Tiilikaton korjaus Turku – Tukalaankin tilanteeseen löytyy ratkaisu tältä katonkorjauspalvelulta

Tiilikaton korjaus Turku – Tulipa eteemme mitä tahansa, osaamme korjata sen (ainakin niin kauan kuin on kyse tiilikatoista)! Tämä kattofirma korjaa erinomaisella tavalla myös peltikatot ja huopakatot, mutta tämän otsikon alla käsittelemme sitä, miten hyvin meiltä onnistuu juuri tiilikaton korjaus ja paikkaus. Ammattilaisiltamme ei puutu kokemusta, ammattitaitoa tai motivaatiota, joten kun haluat tiilikaton korjauksen Turussa onnistuvan suorastaan esimerkillisellä tavalla, ota yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun.

Teemme huolellisesti kaikki tavanomaiset tiilikattopaikkaukset, joihin kuuluu esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihto. Tiilikatto sietää hyvin erilaisia rasituksia, mutta aina silloin tällöin jokin tiili voi mennä rikki. Mitä nopeammin se uusitaan, sitä vähemmän harmia siitä ehtii aiheutua. Toki rikkinäinen tiili voi saada aikaan sen, että tiilikatto vuotaa, mutta ehjä aluskate kuljettaa vuotovedet saman tien pois katon alta. Ai, eikö aluskate ole ehjä? Ei syytä huoleen: anna meidän hoitaa tiilikaton aluskatteen korjaus.

Kattokorjaajamme löytävät oikeat ratkaisut tukaliinkin tilanteisiin. Tilanne voi tuntua tukalalta ainakin silloin, jos puu on kaatunut tiilikaton päälle. Jos katto on pakko uusia, teemme niin, mutta aina kun mahdollista, laadimme hyvän tarjouksen tiilikaton myrskyvaurioiden korjauksesta. Puut eivät kuitenkaan niin vain kaatuile kattojen päälle. Tavallisempi myrskyn jälkeen tarvittu tiilikaton korjaus Turussa liittyisi rikkinäisiin tiiliin tai siihen, että tuuli on irrottanut jonkin kattotiilen, kuten harjatiilen tai reunatiilen.

Toteutamme tiilikaton korjaustyöt myös saaressa, ja meiltä voi tilata muitakin kattotöitä kuin vain tiilikaton korjauksen Turkuun. Olemme luotettava valinta esimerkiksi tiilikaton kattolumitöihin, yläpohjan lisälämmöneristykseen, sammaleiden poistoon tai harjatiilituulettimen asennukseen. Monet tiilikattohuollot ja muut tiilikattotyöt lisäävät entisestään tiilikattosi rasituksensietokykyä, eli niiden myötä kattosi tulevaisuus alkaa näyttää vieläkin paremmalta!

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Turku – Korjaus on kokonaisvaltainen toimenpide 

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Turku – Korjaus hoituu meiltä täyden palvelun pakettina riippumatta siitä, mitä kaikkea urakkaan on sisällytettävä! Katon korjaus läpiviennin kohdalta on usein melko yksinkertainen kokonaisuus. Kenties ainoa asia, mitä tarvitaan, on vesikaton ja läpiviennin liitoskohdan tiivistys. Jos kyse on siitä, että kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai vaikkapa kattoluukku) vuotaa Turussa, tarvetta voi olla muutamille muillekin toimenpiteille. Urakkaan voi kuulua vaikkapa peltikaton aluskatteen tiivistys ja kastuneiden eristeiden uusiminen.

Tekemämme tiilikattokorjaus, huopakattokorjaus tai peltikattokorjaus on juuri niin kokonaisvaltainen urakka kuin sen pitää olla. Korjaamme kaiken, mikä pitää korjata. Uusimme ne kohdat, mitkä pitää uusia, ja jos kattoa pitäisi myös huoltaa, tarjoudumme toteuttamaan asianmukaiset huoltotoimenpiteet. Suhtaudumme kaikkiin muihinkin kattotöihin hyvin kokonaisvaltaisesti, joten harjakatto tai esimerkiksi pulpettikatto on hyvissä käsissä, kun tilaat kaikki kattotyöt meiltä.

Kattokorjausta voisi mielestämme verrata vaikka mekon korjaamiseen: mekko on yhä rikki, vaikka yksi reikä paikattaisiin, mutta kolme muuta jäisivät vaille huomiota. Kun siis tilaat meiltä vaikkapa katon korjauksen vuotavan savupiipun kohdalta, korjaamme piipunjuuren, mutta panemme merkille myös katon muut tarpeet. Ehkä tarvitset myös katon korjausta vuotavan viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai TV-antennin kohdalta? Jos näin on, kunnostamme nuokin läpiviennit.

Kattotarkastuksien avulla saat tietää jo varhaisessa siitä, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Turussa. Kaikki katot kannattaakin tarkastaa säännöllisesti. Mitä nopeammin vuotava katto korjataan, sitä parempi, joten ota saman tien yhteyttä huomatessasi, että kattoläpivienti – kuten vaikkapa kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku – vuotaa Turussa. Ota yhteyttä myös esimerkiksi kattoreikien tai saumavuotojen takia.