HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Vantaa

Katon korjaus Vantaa – Valistuneet ammattilaisemme löytävät parhaat ratkaisut kattosi kaikkiin pulmiin! Ota yhteyttä, jos katto vuotaa piipun kohdalta, niin tulemme tiivistämään omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi saunarakennuksen katon. Katon korjaus ja katon paikkaus hoidetaan aina avaimet käteen -periaatteella, eli urakkaan kuuluu kaikki tarvittava (kuten yläpohjan kastuneiden eristeiden vaihtaminen). Katon vesivahinkojen korjausta voidaan tarvita myös vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjauksen yhteydessä. Kattovuodon korjaus saattaa sisältää myös aluskatteen korjauksen.

Etukäteen ei voi tietää, mitä kaikkea kattokorjauksen yhteydessä on tehtävä. Jokaisen katon tarpeet ovat erilaisia, joten katon korjaus Vantaalla alkaa tutustumisella kattoon ja sen tarpeisiin. Toisinaan riittää hyvinkin pienimuotoinen katon tiivistys. Meidän ei ehkä tarvitse tehdä muuta kuin vaihtaa jokin rikkinäinen tiili tai paikata jokin kattoreikä.

Tällaiset kattopaikkaukset ovat melko tavallisia. Mitä aikaisemmassa vaiheessa tällainen pienimuotoinenkin katon korjaus Vantaalla tehdään, sen parempi, joten katon ehjyys kannattaa tarkastaa sekä ennen että jälkeen talven. Tiiliä voi mennä rikki esimerkiksi siksi, että tuuli on paiskonut katolle oksia. Kattoon voi tulla reikiä monista eri syistä – vaikkapa siksi, että katolta alas putoava lumi irrottaa tikkaat. Katolla voi olla muitakin ongelmia, kuten huonokuntoisia läpivientejä. Yhteistä kaikille vaurioille tasakatossa, taitekatossa tai vaikkapa mansardikatossa on se, että jos katon korjaus Vantaalla viivästyy, voi katto vuotaa.

Ota yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun silloinkin, kun huopakatto, tiilikatto tai peltikatto on vaurioitunut yllättävästi – esimerkiksi siksi, että puu on kaatunut katon päälle myrskyssä. Myrskyvaurioiden korjaus onnistuu myös saarikohteissa, kuten kaikki muutkin kattokorjauksemme. Kattopaikkauksemme ovat kotitalousvähennyskelpoisia, ja yhteistyökumppaniltamme voi tiedustella mahdollisuudesta rahoitukseen. Joko mainitsimme, että toiminta-alueeseemme kuuluvat myös Helsinki, Espoo, Nurmijärvi, Tuusula, Sipoo ja itse asiassa koko Uusimaa?

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Vantaa – Huipputason huopakattokorjaus

Huopakaton korjaus Vantaa – Varmaotteiset ammattilaisemme korjaavat huopakattosi aikaa hukkaamatta! Toteutamme huopakaton ja palahuopakaton korjaustyöt myös saaressa, joten ota empimättä yhteyttä, sijaitsipa kohde missä tahansa. Silläkään ei ole väliä, kuinka vanha tai kalteva kattosi on.

Ammattilaisemme kunnostavat taidokkaasti myös iäkkäämmät bitumikatot. Kun huopakaton korjaus Vantaalla on ohi, voimme toteuttaa jonkin huopakattohuollon, mikä voi saada katon näyttämään todellista ikäänsä nuoremmalta. Huopakattohuolloissa ei kuitenkaan ole kyse vain siitä, miltä rantamökin, autotallin, varaston tai esimerkiksi omakotitalon katto näyttää. Kyse on myös siitä, kuinka hyvin tiivissaumakatto, kolmiorimahuopakatto tai palahuopakatto sietää erilaisia rasituksia, joita sen väistämättä on kohdattava. Esimerkiksi huopakaton pinnoitus voi lisätä katon rasituksensietokykyä merkittävästi, ja näin voidaan vähentää katon vaurioitumisen todennäköisyyttä ja pidentää katon käyttöikää. Mitä vähemmän kattoa pitää korjata ja mitä pidempään se kestää, sen parempi!

Kuten edellä totesimme, kattokaltevuudella ei ole väliä urakan onnistumisen kannalta. Meidän ammattilaisemme tietävät, kuinka tasakaton korjaus tulee toteuttaa, mutta meiltä luonnistuu myös jyrkän huopakaton korjaus Vantaalla. 

Mennään seuraavaksi siihen, millaisen huopakaton tai palahuopakaton tiivistyksen meiltä voi tilata. Tähän kysymykseen onkin helppo vastata, koska ei ole sellaista huopakaton tai palahuopakaton korjausta ja paikkausta, mitä meiltä ei voisi tilata. Tilaa siis huipputason huopakattokorjaus, jos katolla on huonokuntoisia läpivientejä, jiirejä tai saumoja. Meiltä hoituu myös huopakaton tai palahuopakaton reikien paikkaus. Jos huopakatto tai palahuopakatto vuotaa, riennämme paikalle korjaamaan sekä vesikatteen että mahdolliset kosteusvauriot katon alta.

Olemme oikea valinta myös huopakaton ja palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustöiden toteuttamiseen. Huopakaton korjaus Vantaalla onnistuu täyden kympin arvoisesti silloinkin, jos huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut siksi, että puu kaatui huopakaton päälle myrskyssä.

Peltikaton korjaus Vantaa – Varteenotettava peltikattopaikkaus

Peltikaton korjaus Vantaa – Sujuvaa peltikattokorjausta toivovien kannattaa olla yhteydessä meihin! Kattopeltiseppämme ja muut peltikattokorjaajamme ovat olemassa siksi, että saisit kunnostettua kattosi mahdollisimman vaivattomasti. Teemme peltikattojen korjaukset avaimet käteen -periaatteella, eli sinun ei tarvitse osallistua sen paremmin kattopeltien lisäkiinnityksien asentamiseen kuin märkien eristeiden uusimiseenkaan.

Koska peltikaton korjaus Vantaalla hoidetaan lahjakkaiden ammattilaistemme toimesta, sinun ei tarvitse olla huolissasi lopputuloksen laadusta (katosta tulee varmasti ehjä ja tiivis), eikä hintakaan aiheuta unettomia öitä. Etukäteen emme voi tietää, mitä peltikaton reikien paikkaus tai esimerkiksi peltikaton myrskyvaurioiden korjaustöiden toteuttaminen maksaa, mutta hinta ei missään tapauksessa ole tähtitieteellinen. Peltikaton korjaus Vantaalla toteutetaan aina erinomaisella hinta-laatusuhteella. Tarkempi tarjous lasketaan sitten, kun olemme tutustuneet juuri sinun lukkosaumakattosi, aaltopeltikattosi tai esimerkiksi rivisaumatun peltikattosi tarpeisiin.

Kokemus, ammattitaito ja huolellisuus tekevät meistä varteenotettavan valinnan kaikkiin peltikaton korjaustöihin – myös saaressa, sillä olemme valmiita työskentelemään mitä erilaisimmissa kohteissa. Saamme kattosi kuntoon kattorakenteita myöten, jos peltikatto vuotaa. Vuotavan peltikaton korjaus Vantaalla voi edellyttää esimerkiksi lahojen puuosien uusimista (millään muulla tavalla lahosta ei pääsisikään eroon).

Myös myrskyvaurioiden korjaus voi ulottua kattorakenteisiin saakka – esimerkiksi silloin, jos myrsky on kaatanut jonkin talon lähellä kasvaneen puun peltikaton päälle. Tämä ei kuitenkaan ole kovin tavallista – kuten ei sekään, että myrsky on irrottanut kattopellit tai peltilistat, ja tarvetta on kattopeltien vaihdolle. Meihin voit luottaa myös näissä harvinaislaatuisemmissa peltikattokorjauksissa. Meillä on myös viitseliäisyyttä, mitä tarvitaan esimerkiksi silloin, kun työn alla on kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihto uusiksi kateruuveiksi.

Lisäksi muistamme aina varmistaa katon alapuolisten osien kunnon. Esimerkiksi peltikaton aluskatteen korjaus voisi jäädä tekemättä, jos kattokorjaaja ei muistaisi käydä tarkastamassa aluskatteen kuntoa.

Tiilikaton korjaus Vantaa – Timanttista ammattitaitoa tiilikattokunnostukseen

Tiilikaton korjaus Vantaa – Vaikka katon tilanne vaikuttaisi kuinka huolestuttavalta tahansa, kannattaa ottaa yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun! Meidän tiilikattoammattilaisemme kunnostavat katon kuin katon parhaalla mahdollisella tavalla. Tiilikaton korjaus ja paikkaus on taito- eikä voimalaji, eikä onnellakaan ole juuri mitään tekemistä asian kanssa. Tiilikaton korjaus Vantaalla vaatii siis onnistuakseen ammattitaitoa, ja sitä meillä piisaa!

Asiantuntevat ammattilaisemme tekevät mielellään esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihdon, mikä onkin melko tyypillinen tiilikaton korjaus Vantaalla, sillä tiiliä voi mennä rikki useissa eri yhteyksissä. Ajan haurastama tiili on alttiimpi hajoamaan kuin uusi, mutta uusikin katto kannattaa tarkastaa tasaisin väliajoin siltä varalta, että jokin tiili olisi mennyt rikki. Jos esimerkiksi lumen painon alla hajonneita tiiliä ei vaihdeta ajoissa, voi tiilikatto vuotaa.

Toteutamme timanttisesti myös tiilikaton aluskatteen korjauksen. Aluskatteet eivät niin vain hajoa, joten aluskatteen reikien paikkaus, aluskatteen osittainen uusiminen tai mikään muukaan aluskatteen tiivistys ei ole kovin tavanomainen tiilikattotyö.

Vieläkin epätavallisempaa olisi se, että puu kaatuisi tiilikaton päälle. Jos näin kuitenkin kävisi, voisit tilata tiilikaton korjauksen Vantaalle meiltä. Meidän tekemämme tiilikaton korjaustyöt onnistuvat kerrassaan erinomaisella tavalla – myös saarikohteissa. Tiilikaton myrskyvaurioiden korjaus on meille tuttu juttu, vaikka yleensä kyse onkin pienemmän mittakaavan vaurioista. Esimerkiksi se, että kova tuuli irrottaa jonkin kattotiilen (kuten harjatiilen tai reunatiilen) on tavallisempaa kuin se, että katto jäisi kaatuvan puun alle vaurioituen aina kattorakenteita myöten.

Kun tiilikaton korjaus Vantaalla on tehty (tarkoittipa se sitten tiilien uusimista, läpivientien paikkaamista tai vaikkapa aluskatteen tiivistämistä), voimme tehdä jonkin tiilikattohuollon. Esimerkiksi sammaleiden poisto on fiksu veto, sillä katosta tulee heti siistimmän näköinen, ja samalla voidaan ehkäistä tiilien rapautumista ja hajoamista.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vantaa – Korjaus meiltä avaimet käteen -pakettina

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vantaa – Korjaus on ohi tuossa tuokiossa, kun tilaat sen meiltä! Aloitamme vuotavan läpiviennin korjauksen niin pian kuin mahdollista, sillä tiilikattokorjauksen, peltikattokorjauksen tai huopakattokorjauksen toteuttamisella on aina kiire (silloinkin, kun kyse on siitä, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Vantaalla). Vaikka toimimmekin rivakasti, emme missään tapauksessa ala hosua turhan päiten, sillä tiedämme hyvin sen, miten hosuminen ja huolimattomuusvirheet liittyvät toisiinsa.

Katon korjaus vuotavan savupiipun kohdalta tehdään aina avaimet käteen -pakettina. Myös katon korjaus vuotavan viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai vaikkapa TV-antennin kohdalta etenee aina täyden palvelun pakettina. Tämä tarkoittaa sitä, että korjaamme kaikki korjaamista vaativat kohdat. Jos jotain pitää uusia, teemme niin. Omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi saunarakennuksen kattokorjaus voi täydentyä myös jollain kattohuollolla, mikäli katto tarvitsee esimerkiksi roskien poistoa, kattopesua tai kattomaalausta.

Mitä kaikkea vuotavan läpiviennin korjaaminen sitten voi vaatia? Tarkka vastaus riippuu tietenkin tilanteesta. Työvaiheita voi olla vähän tai paljon. Mitä aikaisemmin pääsemme puuttumaan siihen, että jokin kattoläpivienti – kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku – vuotaa Vantaalla, sitä yksinkertaisemmin katto voidaan saada korjattua. Voi olla, ettei tarvita muuta kuin vesikatteen ja esimerkiksi kattoikkunan liitoskohdan tiivistäminen. Jos aluskate on rikki, tarvittaneen myös kosteusvaurioiden kunnostamista (sekä tietenkin aluskatteen korjaus). Jotta saisit tietää jo varhaisessa vaiheessa, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Vantaalla, kannattaa sinun huolehtia siitä, että kattosi kunto tarkastetaan säännöllisesti. Näin myös muut paikkaus- tai huoltotarpeet paljastuvat hyvissä ajoin.