HILJAISET

HUOPAKATOT

ELEGANTIT

TIILIKATOT

HUOLTOVAPAAT

PELTIKATOT

Katon korjaus Ylöjärvi

Katon korjaus Ylöjärvi – Luota kattokorjaajiimme: meillä on tähtäimessämme aina paras mahdollinen lopputulos! Meille riittää vain asiantuntevasti korjattu katto, mikä ei vuoda mistään kohdasta. Huolehdimme myös aluskatteen ehjyydestä ja yläpohjan eristeiden kuivuudesta. Jos haluat saada kattosi kerralla kuntoon, tilaa katon korjaus Ylöjärvelle meiltä!

Hinta ei ole esteenä, sillä katon korjaus, paikkaus ja tiivistys hinnoitellaan aina varsin maltillisesti. Se, mitä esimerkiksi myrskyvaurioiden korjaus tarkalleen ottaen maksaa, selvitetään joka kerta erikseen. Meidän tekemämme katon korjaus Ylöjärvellä on kotitalousvähennyskelpoinen urakka, ja halutessasi voit hakea yhteistyökumppaniltamme rahoitusta.

Kerrottakoon jo tässä välissä, että esimerkiksi vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys onnistuu myös sellaisilla paikkakunnilla kuin Virrat, Tampere, Parkano, Nokia tai Ikaalinen. Koko Pirkanmaa on aluetta, joilla tarjoamme ensiluokkaisia kattokorjauksiamme. Emme karsasta mitään kohdetta, eli teemme katon korjauksia myös esimerkiksi saarikohteissa.

Muistuttaisimme myös siitä, että katon korjaus Ylöjärvellä toteutetaan aina avaimet käteen -pakettina. Urakkaan kuuluu siis kaikki tarvittava aina mahdollisiin kattohuoltoihin asti. Tehtävää voi olla paljon, jos puu on kaatunut talon tai mökin katon päälle. Myös esimerkiksi kattovuodon korjaus voi sisältää useampia työvaiheita, kuten aluskatteen korjauksen ja kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihtamisen.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjausta ei ehkä tarvita, jos tilaat kattopaikkauksen heti huomattuasi, että katto vuotaa savupiipun juuresta tai jostain muusta kohdasta. Oikein nopealla toiminnalla voidaan estää se, että omakotitalon tai vaikkapa mökin katto vuotaa. Otathan siis yhteyttä heti, jos vaikka katolta putoava lumi irrottaa lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja kattoon tulee reikiä.

Tarjouspyyntö ja alkukartoitus

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tilanteen.

Tarjouksen antaminen

Kun tiedämme, miten kattosi kanssa on paras edetä, teemme työsuunnitelman ja laskemme tarjouksen kaikista tarvituista töistä.

Toteutus avaimet käteen -palvelulla

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -palvelulla ja huippulaadukkaalla työnjäljellä.

Huopakaton korjaus Ylöjärvi – Olemme huopakaton omistajan asialla

Huopakaton korjaus Ylöjärvi – Valitse kaikkiin huopakattopaikkauksiin tämä asiantunteva katonkorjauspalvelu! Me olemme huopakaton omistajan asialla, ja se näkyy monin tavoin.

Aivan ensimmäiseksi nostaisimme esiin sen, että me todellakin tiedämme, mitä teemme. Tämä on tärkeää etenkin silloin, kun kyseessä on tasakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys. Huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus sekä tiivistys onnistuu erittäin hyvin, kun asialla ovat kokeneet, motivoituneet ja taidokkaat kattokorjaajamme.

Toisekseen korostaisimme sitä, että laitamme katon kuntoon avaimet käteen -periaatteella. Teemme siis aivan kaiken puolestasi! Aluksi selvitämme juurta jaksain, mitä omakotitalon, autotallin, kesämökin, rantasaunan, pihavaraston tai vaikkapa autokatoksen bitumikatto tarvitsee. Sitten laitamme kaiken kuntoon – myös katon alta. Katon alle voi syntyä kosteusvaurioita aina, kun huopakatto tai palahuopakatto vuotaa. Kosteusvaurioista on hyvä hankkiutua ajoissa eroon.

Tarvittaessa huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt saaressa tai mantereella jatkuvat jollain kattohuollolla, kuten sammaleiden poistolla. Kun huopakaton korjaus Ylöjärvellä täydennetään jollain tarpeellisella kattohuollolla, katto saa parhaat eväät tulevaisuutta ajatellen. Kunnostamamme huopakatto voi kestää vielä pitkään, joten tilaa ihmeessä huopakaton korjaus Ylöjärvelle juuri tästä osoitteesta. Se, että olemme huopakaton omistajan asialla, näkyy kilpailukykyisenä hinnoitteluna.

Aloitamme huopakaton korjauksen Ylöjärvellä aina mahdollisimman pian. Etenkin huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustöillä on kiire. Nopeus on valttia varsinkin silloin, jos huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut puun kaaduttua talon päälle. Meitä ei pelota tällainenkaan urakka, joten ota yhteyttä ja anna meidän kunnostaa bitumikattosi.

Peltikaton korjaus Ylöjärvi – Avullamme vesi pysyy visusti pois kattorakenteiden kimpusta 

Peltikaton korjaus Ylöjärvi – Ammattitaitoiset peltikattokorjaajamme kunnostavat taidokkaasti kaikenlaiset peltikatot! Ota yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous lukkosaumakaton, konesaumakaton tai vaikkapa tiilikuvioisen peltikaton korjauksesta. Kyse voi olla vaikkapa peltikaton myrskyvaurioiden korjauksesta. Kenties tuuli on irrottanut kattopellit tai peltilistat, tai ehkä myrsky on kaatanut puun talon päälle? Me teemme peltikaton korjauksen Ylöjärvellä kerrassaan mallikelpoisella tavalla riippumatta siitä, mitä omakotitalon, kesämökin tai piharakennuksen katolle on käynyt. Toteutamme peltikaton korjaustyöt myös saaressa mitä parhaimmalla hinta-laatusuhteella.

Peltikaton vihollisiin kuuluu myös ruoste. Ruostevauriot voivat johtaa siihen, että tarvitset peltikaton reikien paikkausta tai kattopeltien vaihtoa. Jos peltikaton korjaus Ylöjärvellä lykkääntyy, voidaan joutua toteamaan, että peltikatto vuotaa. Peltikattovuoto ei saman tien aiheuta kosteusvaurioita, jos aluskate on ehjä. Peltikaton aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys on siis tuiki tärkeä kattotyö. Jos kattotarkastus paljastaa puutteita aluskatteen kunnossa, ota yhteyttä ja anna meidän kunnostaa aluskate. Aluskatteen kunnostus voi tarkoittaa vaikkapa sen osittaista uusimista piipun kohdalta.

Katto kannattaa tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta kaikkiin kunnostustarpeisiin voitaisiin puuttua ajoissa. Mitä aikaisemmassa vaiheessa peltikaton korjaus ja tiivistys aloitetaan, sitä yksinkertaisemmin peltikaton korjaus Ylöjärvellä voidaan toteuttaa. Ota yhteyttä silloinkin, kun on aika asentaa kattopeltien lisäkiinnityksiä tai esimerkiksi maalata katto. Teemme kaikkemme, jotta vesi pysyy visusti katon ulkopuolella! Toteutamme kernaasti myös kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihdon uusiksi kateruuveiksi, piipun pellityksen peltisepäntyönä tai vaikkapa yläpohjan lisälämmöneristyksen.

Tiilikaton korjaus Ylöjärvi – Perin pohjin kunnostettu tiilikatto on luotettava kumppani

Tiilikaton korjaus Ylöjärvi – Kunnostamme tiilikattosi aina perin pohjin! Tällä lailla korjattu ja paikattu tiilikatto on luotettava kumppani vuodesta toiseen. Tarvittaessa yhdistämme tiilikaton korjaukseen, paikkaukseen ja tiivistykseen jonkin kattohuollon, kuten vaikkapa sammaleiden poiston tiilikatolta. Palveluvalikoimamme on erittäin kokonaisvaltainen, eli voit tilata tästä samasta osoitteesta kaikki tiilikattotyöt, joita vuosikymmenien varrella tulet tarvitsemaan. Lopulta teemme myös tiilikattoremontin. Tiilikaton uusiminen on kuitenkin vasta se viimeinen vaihtoehto. Tiilikaton korjaus Ylöjärvellä on edullisempi ja siksi useimmiten parempi ratkaisu.

Suunnittelemme joka kerta erikseen sen, kuinka tiilikaton korjaustyöt saaressa tai jossain muualla toteutetaan. Esimerkiksi tiilikaton myrskyvaurioiden korjaus on joka kerta erilainen kokonaisuus. Ensin pitää kartoittaa kaikki syntyneet vauriot. Onko kyse siitä, että myrsky on irrottanut harjatiiliä, reunatiiliä tai muita kattotiiliä? Tarvitaanko myös tiilikaton aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä? Vai onko käynyt niin, että myrsky on kaatanut puun tiilikaton päälle? Silloin tiilikaton korjaus Ylöjärvellä saattaa ulottua kattorakenteisiin saakka.

Suunnitteluvaiheen jälkeen tiedämme, mitä kaikkea tiilikaton korjaukseen Ylöjärvellä kuuluu. Tässä vaiheessa pystymme laatimaan myös tarjouksen. Tiilikaton hintaan vaikuttaa muun muassa korjattavan alueen koko. Myös katon kaltevuudella (ja monilla muilla asioilla) on vaikutusta siihen, mitä tiilikattokorjaus maksaa.

Sitten onkin aika aloittaa tiilikaton perinpohjainen kunnostaminen. Teemme jokaisen työvaiheen (kuten vaikkapa rikkinäisten kattotiilien vaihdon) hyvin huolellisesti. Sen ansiosta sinun ei enää tarvitse pohtia sitä, mahtaako tiilikatto vuotaa. Korjaamamme tiilikatto ei vuoda. Se on tiivis, luotettava ja pitkäikäinen kumppani.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ylöjärvi – Vakaalla tietotaidolla kunnostettu aluskate on varsinainen ilonaihe

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ylöjärvi – Tilaa aluskatteen kunnostus meiltä, niin urakka hoidetaan vakaalla tietotaidolla! Asiantuntevasti kunnostettu aluskate on varsinainen ilonaihe, koska aluskate on niin monessa mukana. Aluskatteen kunnolla on suuri merkitys. Jos aluskate ei ole ehjä ja oikein asennettu, siitä ei ole kovinkaan suurta hyötyä.

Jos siis tarvitset aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä Ylöjärvellä, käänny puoleemme. Me tiedämme, miten esimerkiksi aluskatteen korjaus ja paikkaus savupiipun kohdalta kuuluu toteuttaa, sillä muistamme todennäköisesti unissammekin, kuinka aluskatteen ylösnostot ja tiivistäminen savupiippuun tehdään.

Peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus sekä tiivistys onnistuu Ylöjärvellä suorastaan täydellisesti silloinkin, kun on kyse virheellisesti asennetusta aluskatteesta. Aluskate ei saa olla liian löysällä, koska silloin se kerää vettä. Silloin on vaarana, että aluskate antaa periksi, ja kattorakenteet (sekä eristeet) kastuvat. Aluskate ei saa olla myöskään liian kireällä. Jatkuva pingotus ei ole hyväksi! Tilaa aluskatteen korjaus Ylöjärvelle meiltä, niin laitamme kaiken reilaan.

Ehkä limitykset puuttuvat? Anna meidän hoitaa aluskatteen korjaus jiiristä (eli sisätaitteesta). Olemme varma valinta myös aluskatteen korjaukseen, paikkaukseen ja tiivistykseen jonkin läpiviennin (kuten kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken tai ilmanvaihtoputken) kohdalta Ylöjärvellä.

Muistathan tarkastaa tiilikaton tai peltikaton aluskatteen kunnon usein. Kuntotarkastus olisi hyvä tehdä ainakin kahdesti vuodessa. Jos kaikki ei ole kunnossa, soita meille!

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ylöjärvi – Korjaus onnistuu aina, olemmehan sinun ja kattosi asialla

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ylöjärvi – Korjaus onnistuu mitä parhaimmalla tavalla, kun tilaat sen tästä osoitteesta! Me olemme sinun ja kattosi asialla, joten panemme parastamme, kun korjaamme vuotavaa läpivientiä Ylöjärvellä.

Katon korjaus vuotavan savupiipun, kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta hinnoitellaan vieläpä varsin kilpailukykyisesti. Hinta ei ole siis esteenä, joten ota yhteyttä, jos kattoluukku, kattovalokupu tai vaikkapa kattoikkuna vuotaa Ylöjärvellä.

Vuotavan kattoläpiviennin korjaus suunnitellaan ja toteutetaan tapauskohtaisesti. Joskus riittää läpiviennin tiivistys. Toisinaan on parempi uusia koko läpivienti. Kunnostamme myös mahdolliset kosteusvauriot.